Imaaan 17059 ارسال شده در 18 خرداد، 2014 سلام دوستانممنون میشم این مقاله رو برام دانلود کنید Steady and Unsteady Flow Modelling Using the k−√kL Model برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پیشاپیش تشکر میکنم ازتون. سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باسلامElectrochemical synthesis and magnetic characterization of periodically modulated Co nanowires برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باسپاس سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Sadegh Tafakor 1369 ارسال شده در 19 خرداد، 2014 از Imaaanعزیز تشکر میکنم بابت اینکه مقاله قبلی رو در اختیارم گذاشتن. بیزحمت اگه میشه این یکی مقاله رو هم برام دانلود کنید. پیشاپیش ممنونم از کمک هاتون. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h]
Imaaan 17059 ارسال شده در 20 خرداد، 2014 از Imaaanعزیز تشکر میکنم بابت اینکه مقاله قبلی رو در اختیارم گذاشتن.بیزحمت اگه میشه این یکی مقاله رو هم برام دانلود کنید. پیشاپیش ممنونم از کمک هاتون. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام خواهش میکنم مقاله اولتون رو نتونستم دانلود کنم، ولی روی یه سایت چینی هست، آنلاین میتونین استفاده کنین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
sina golpour 10 ارسال شده در 20 خرداد، 2014 سایت بسیار مناسب سایت papersupply.ir قیمتش فوق العادست!!!، سریع هم میفرستن، گفتم بگم شما هم بی نصیب نشین. رفتین ما رو دعا کنین، عید هم مبارک:hapydancsmil:
A.m.i.r 43 ارسال شده در 24 خرداد، 2014 با سلام، [h=2]Angular first-order reversal curves: an advanced method to extract magnetization reversal mechanisms and quantify magnetostatic interactions[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپاس :)
Imaaan 17059 ارسال شده در 24 خرداد، 2014 با سلام،Angular first-order reversal curves: an advanced method to extract magnetization reversal mechanisms and quantify magnetostatic interactions برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپاس :) سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
mojtabayazdanmojtaba 10 ارسال شده در 27 خرداد، 2014 باسلام مقاله انگلیس میخواسم درموردمباحث درس ترمودینامیک.درموردبازیابی انرژی باشه باتشکر
sajvoj 59 ارسال شده در 29 خرداد، 2014 سلام و سال نو شما مبارک لطفا اگه به این مقالات دسترسی دارید برام بذارید. ممنون Adaptive Power Allocation for Effective Capacity of TAS-MRC System // برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=1]Maximizing Effective Capacity Over Wireless Links Under Average and Peak Power Constraints/ // برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h]
مهندس مملکت 1409 ارسال شده در 29 خرداد، 2014 سلام و سال نو شما مبارکلطفا اگه به این مقالات دسترسی دارید برام بذارید. ممنون Adaptive Power Allocation for Effective Capacity of TAS-MRC System // برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Maximizing Effective Capacity Over Wireless Links Under Average and Peak Power Constraints/ // برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Imaaan 17059 ارسال شده در 29 خرداد، 2014 سلام و سال نو شما مبارکلطفا اگه به این مقالات دسترسی دارید برام بذارید. ممنون Adaptive Power Allocation for Effective Capacity of TAS-MRC System // برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Maximizing Effective Capacity Over Wireless Links Under Average and Peak Power Constraints/ // برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام Adaptive Power Allocation for Effective Capacity of TAS-MRC Systems
phoenix666 11 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 سلام سال نو مبارك نميدونين چقدر آدم خيالش راحته كه اينجا رو ميشناسه و شما بدون چشم داشت اين قدر كمك ميكنين خلاصه: نام مقاله: [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h]لينك: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
A.m.i.r 43 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 با عرض سلام، Magnetic and Morphological Properties of CoCu Nanowires برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپاسگزارم :)
mrg7160 772 ارسال شده در 31 خرداد، 2014 سلامسال نو مبارك نميدونين چقدر آدم خيالش راحته كه اينجا رو ميشناسه و شما بدون چشم داشت اين قدر كمك ميكنين خلاصه: نام مقاله: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لينك: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام.عید شما هم مبارک باشه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
mamly 28 ارسال شده در 3 تیر، 2014 سلام َُASME مقاله زیر رو زحمتشو بکشین: [h=1]A Correlation-Based Transition Model Using Local Variables—Part I: Model Formulation[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام doi:10.1115/1.2184352 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Imaaan 17059 ارسال شده در 3 تیر، 2014 سلامَُASME مقاله زیر رو زحمتشو بکشین: A Correlation-Based Transition Model Using Local Variables—Part I: Model Formulation برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام doi:10.1115/1.2184352 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم فکر کنم پایان نامه دکترا باشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
A.m.i.r 43 ارسال شده در 3 تیر، 2014 با عرض سلام،Magnetic and Morphological Properties of CoCu Nanowires برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپاسگزارم :) این مقاله قابل دانلود نیست؟ :( 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 3 تیر، 2014 با عرض سلام،Magnetic and Morphological Properties of CoCu Nanowires برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپاسگزارم :) این مقاله قابل دانلود نیست؟ :( سلام قبلا امتحان کرده بودم، نمی شد. ولی با یه روش دیگه جواب داد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
behnoosh_gh 10 ارسال شده در 4 تیر، 2014 سلام، به مقاله زیر احتیاج دارم: [h=1]A Simple Circuit Approach to Improve Speed and Power Consumption in Pulse-Triggered Flip-Flops[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
foodinfo 10 ارسال شده در 4 تیر، 2014 با سلام من به مقاله زیر نیاز مبرم دارم Molecular characterization of Cryptosporidium parvum isolates obtained from humans. لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر
mehdi4467 11 ارسال شده در 4 تیر، 2014 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Adaptive Control Concept for Shape Memory Alloy Actuators برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام A fuzzy PID-controlled SMA actuator for a two-DOF joint
ارسال های توصیه شده