Hossein.T 22596 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دوستان قبل از درخواست مقاله ؛ اطلاعیه ی بخش رو مطالعه کنین. برای درخواست مقالات موارد زیر رو ذکر کنین : 1- نام مقاله 2- لینک دانلود مقاله دوستان لطفا درخواست دانلود کل کتاب رو ندید. در صورت درخواست بخشی از کتاب یا مجله از این پایگاه : فصل مورد نظر رو ذکر کنین. دوستان دقت کنید که : از گرفتن نقل قول جهت تشکر ، خودداری کنید و از دکمه ی تشکر استفاده کنید. درخواستتون رو فقط در یک پست مطرح کنید و از ارسال پست ، زیر پست قبل خودداری کنید. 63 1 لینک به دیدگاه
unification 207 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ خیلی ممنون بابت توضیحاتتون میشه لطفا بگید از کدوم دیتابیس ها پشتیبانی میشه ودرروز چقدر میشه درخواست مقاله داشت؟ ممنون 9 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ خیلی ممنون بابت توضیحاتتونمیشه لطفا بگید از کدوم دیتابیس ها پشتیبانی میشه ودرروز چقدر میشه درخواست مقاله داشت؟ ممنون سوالاتتون رو در بخش اطلاعیه ی بخش ، پاسخ دادم در مورد دیتابیس ها هم ، با توجه به اعضا ، بیشتر دیتابیس های مشهور پشتیبانی میشن. شما درخواستاتون رو در تاپیک مربوطه ارسال کنید ، اگه من یا سایر دوستان به پایگاه مورد نظر شما دسترسی داشتیم حتما کمکتون میکنیم. :flowerysmile: 12 لینک به دیدگاه
mohsen_org 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام. به مقاله زیر احتیاج دارم. دو تا لینک هم برای دانلود میزارم. [h=1]Formation of uniformly fine grained ferrite structure through multidirectional deformation[/h]Inoue, T.; Torizuka, S.; Nagai, K برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر 6 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام. به مقاله زیر احتیاج دارم. دو تا لینک هم برای دانلود میزارم. Formation of uniformly fine grained ferrite structure through multidirectional deformation Inoue, T.; Torizuka, S.; Nagai, K برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر دروود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ درود. آقا لینک این مقالاتی که میخواستم ایناست،اگه پیدا کنی،ممنون میشم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ درود.آقا لینک این مقالاتی که میخواستم ایناست،اگه پیدا کنی،ممنون میشم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دروود. به اولی دسترسی ندارم. مربوط به یه دیتابیس چینی هست. دومی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ دروود. به اولی دسترسی ندارم. مربوط به یه دیتابیس چینی هست. دومی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دست گلت درد نکنه،همین هم خیلی کمکم میکنه. عجیبه دانشگاه ما جفتش بسته بود. دیتابیس چینی منظورت چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ دست گلت درد نکنه،همین هم خیلی کمکم میکنه. عجیبه دانشگاه ما جفتش بسته بود. دیتابیس چینی منظورت چیه؟ وظیفه هست. دیتابیس اصلی مقاله ی اول ، که مربوط میشه به ژورنال Journal of Materials Engineering ، مربوط میشه به یه دیتابیس تایوانی. که در حال حاضر دسترسی آنلاین بهش غیر فعال هست. تنها جایی که این مقاله رو بصورت آنلاین ارائه میداد ، وب سایت Wanfang Data بود که یه دیتابیس چینی هست. بعد من بهش دسترسی نداشتم از هرجا که چک کردم. حتی از یه دانشگاه چینی! 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ درود. آقا لینک این مقالاتی که میخواستم ایناست،اگه پیدا کنی،ممنون میشم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم اولی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
poria4138 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ با عرض سلام و احترام مي خواستم بدونم به اين لينك ها هم دسترسي داريد؟ [h=1]Hot Isostatic Pressing Improves the Quality of the Blades from Nickel Base Superalloys for Turbine Engines[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=1]Influence of Heat Treatment on Properties of Hot Isostatically Pressed Turbine Blade Superalloy IN738[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باتشكر... 1 لینک به دیدگاه
poria4138 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام ميشه زحمت اين كتاب را بكشيد [h=1]Computational Methods for Plasticity: Theory and Applications[/h] http://eu.wiley.com/WileyCDA/WileyTitle/productCd-1119964547.html خيلي آقايي .....:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام ميشه زحمت اين كتاب را بكشيد Computational Methods for Plasticity: Theory and Applications http://eu.wiley.com/WileyCDA/WileyTitle/productCd-1119964547.html خيلي آقايي .....:hapydancsmil: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
asalm 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام می بخشید فکر کنم لینک اطلاعیه بخش پاک شده می خواستم بدونم چند تا مقاله میشه در روز درخواست کرد لینک به دیدگاه
اینجا شب نیست... 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام می بخشید فکر کنم لینک اطلاعیه بخش پاک شده می خواستم بدونم چند تا مقاله میشه در روز درخواست کرد بستگی به وجدان خودتون داره معمولا زیاد گیر به تعداد نمیدم. هرچندتا باشه ، اگه دسترسی داشته باشم رسیدگی میکنم. 1 لینک به دیدگاه
Luckylukee 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام من book chapter زیر رو نیاز دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر لینک به دیدگاه
اینجا شب نیست... 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام من book chapter زیر رو نیاز دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر سلام خدمت شما : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
اینجا شب نیست... 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ با عرض سلام و احترام مي خواستم بدونم به اين لينك ها هم دسترسي داريد؟ Hot Isostatic Pressing Improves the Quality of the Blades from Nickel Base Superalloys for Turbine Engines برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Influence of Heat Treatment on Properties of Hot Isostatically Pressed Turbine Blade Superalloy IN738 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باتشكر... سلام ببخشید دیر شد. خدمت شما : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
CPR 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ با عرض سلام و احترام مي خواستم بدونم به اين لينك ها هم دسترسي داريد؟ Hot Isostatic Pressing Improves the Quality of the Blades from Nickel Base Superalloys for Turbine Engines برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Influence of Heat Treatment on Properties of Hot Isostatically Pressed Turbine Blade Superalloy IN738 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باتشكر... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
mohsen_org 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ [h=2]Nanostructured metals: Retaining ductility[/h] Yuntian T. Zhu & Xiaozhou Liao برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده