Mehdi Golshan 43 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 nv,nدرود خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سیا ممنون 1
aliyeh shahraki 10 ارسال شده در 27 مرداد، 2015 سلام و تشکر از همه دوستان عزیز من یه مقاله در مورد تکنیک do it میخواستم اگه لطف کنید برام بذارید ممنون میشم
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 27 مرداد، 2015 سلام و تشکر از همه دوستان عزیز من یه مقاله در مورد تکنیک do it میخواستم اگه لطف کنید برام بذارید ممنون میشم درود قوانین رو مطالعه بفرمایید 1
fati6665 10 ارسال شده در 17 مهر، 2015 سلام Sun,J and Xie,Y. “A Recommender System Based On Web Data Mining for Personalized E-learning”, IEEE Xplore. Xiamen, China. Department of Computer Science and Technology, Xiamen University of Technology, XMUT, 2009. من لینکش رو نمی تونم پیدا کنم. لطفا اگه میشه کمکم کنید. :5c6ipag2mnshmsf5ju3
sun-shine 7672 ارسال شده در 17 مهر، 2015 سلامSun,J and Xie,Y. “A Recommender System Based On Web Data Mining for Personalized E-learning”, IEEE Xplore. Xiamen, China. Department of Computer Science and Technology, Xiamen University of Technology, XMUT, 2009. من لینکش رو نمی تونم پیدا کنم. لطفا اگه میشه کمکم کنید. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام فک کنم این باشه [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 5
Computer.Eng 327 ارسال شده در 23 مهر، 2015 سلام دوستان. امکان داره مقاله زیر رو در اختیار بنده قرار بدید: نام مقاله: SEMANTIC WEB KNOWLEDGE MANAGEMENT لینک به صفحه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر.
Imaaan 17059 ارسال شده در 24 مهر، 2015 سلام دوستان.امکان داره مقاله زیر رو در اختیار بنده قرار بدید: نام مقاله: SEMANTIC WEB KNOWLEDGE MANAGEMENT لینک به صفحه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر. سلام خدمت شما: [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 5
mehfarj 58 ارسال شده در 4 آذر، 2015 سلام ممنون میشم. ********************* برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )%20AND%20fcl)&refinements=4294965216 ********************** برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )%20AND%20fcl)&refinements=4294965216 1
Mehdi Golshan 43 ارسال شده در 8 آذر، 2015 با سلام Short-term traffic flow forecasting by mutual information and artificial neural networks برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
NYZ4LI 283 ارسال شده در 8 آذر، 2015 با سلامShort-term traffic flow forecasting by mutual information and artificial neural networks برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
Mehdi Golshan 43 ارسال شده در 9 آذر، 2015 با سلام Using mutual information for selecting features in supervised neural net learning لینک : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
NYZ4LI 283 ارسال شده در 9 آذر، 2015 با سلامUsing mutual information for selecting features in supervised neural net learning لینک : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام salam برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
Mehdi Golshan 43 ارسال شده در 9 آذر، 2015 با سلام Mutual Information Based Input Selection in Neuro-Fuzzy Modeling for Short Term Load Forecasting of Iran National Power System لینک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
NYZ4LI 283 ارسال شده در 9 آذر، 2015 با سلامMutual Information Based Input Selection in Neuro-Fuzzy Modeling for Short Term Load Forecasting of Iran National Power System لینک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Read rules http://www.noandishaan.com/forums/thread107149.html 4
Mehdi Golshan 43 ارسال شده در 10 آذر، 2015 با سلام Short-term traffic flow forecasting based on Markov chain model لینک : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
NYZ4LI 283 ارسال شده در 10 آذر، 2015 با سلامShort-term traffic flow forecasting based on Markov chain model لینک : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Read rules http://www.noandishaan.com/forums/thread107149.html کاربرانی که حداقل یکی از دو شرایط زیر رو داشته باشند، می تونند 2 مقاله در روز (کلا دو مقاله، نه اینکه از هر پایگاه دو مقاله) درخواست بدن: 1- کاربر با امتیاز حداقل 50 2-کاربر طلائی بقیه کاربران که جزو یکی از دو گروه بالا نیستند، فقط یک مقاله در هفته می تونند درخواست داشته باشند. 4
Computer.Eng 327 ارسال شده در 16 آذر، 2015 سلام. عذر می خوام میشه این مقاله رو بهم بدید: [h=1]Predictions in heart disease using techniques of data mining[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
sun-shine 7672 ارسال شده در 16 آذر، 2015 سلام. عذر می خوام میشه این مقاله رو بهم بدید:Predictions in heart disease using techniques of data mining برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام خدمت شما: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
Mehdi Golshan 43 ارسال شده در 19 آذر، 2015 با سلام [h=1]Multivariate Short-Term Traffic Flow Forecasting Using Time-Series Analysis[/h]لینک : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
ارسال های توصیه شده