smasoud22 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ سلام درخواست مقاله زیر را دارم ieeexplore.ieee.org/xpl/articleDetails.jsp?arnumber=4670466 لینک به دیدگاه
kiyani238 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ [h=1]State-dependent Riccati equation techniques: an overview[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
sozana 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ سلام درخواست مقاله زیر رو دارم.با تشکر [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام H Peng, H Song, Z Zhang, Y Chen ----------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه
mahdi_1012 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ سلام لطف کنید این مقاله رو هم برای من بگیرید. [h=1]A Hybrid Algorithm for Effective Lossless Compression of Video Display Frames[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر فراوان لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ سلام درخواست مقاله زیر رو دارم.با تشکر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام H Peng, H Song, Z Zhang, Y Chen ----------------------------------------------------------------------- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ State-dependent Riccati equation techniques: an overview برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
hossein-sharafi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ سلام اگر لینک این رو برای من بذارید ممنون میشم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
setareyetanha 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ با سلام مقاله ای با عنوان : Min D-cluster formation in wireless ad hoc networks, in: Proceedings of IEEE INFOCOM2000, Tel Aviv, March 2000. نویسنده: A.D. Amis, R. Prakash, T.H.P. Vuong, D.T. Huynh, Max– لینک مقاله: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
es_azari 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ پیغام: سلام لطفا در صورت امکان مقالات درخواستی زیر برایم ارسال فرمایید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
asgharamirian 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ O. Alsac , J. Bright , M. Prais , and B. Stott , “ Further Developments in LP - Based Optimal Power Flow , ” IEEE Trans. Power Syst. , Vol. 5 , 1990 , pp. 697 – 711 لینک به دیدگاه
asgharamirian 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ F. Capitanescu, M. Glavic, D. Ernst, and L. Wehenkel, “Contingency filtering techniques for preventive security-constrained optimal power flow,” IEEE Trans. Power Syst., vol. 22, no. 4, pp. 1690–1697, Nov. 2007. لینک به دیدگاه
asgharamirian 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ A new iterative approach to the corrective security-constrained optimal power flow problem, ieeexplore.ieee.org › ... › برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
afs_mrf 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ با سلام به همه دوستان من به مقاله زیر واسه پایان نامهام احتیاج دارم لطفا برام دانلود کنید . ممنون اسم مقاله feature selection based attribute reduction with simple fuzzification method لینک مقاله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
fahimeee 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ [h=1]Multiscale entropy analysis of attention ralated EEG based on motor imaginary potential[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ieeexplore.ieee.org/xpls/abs_all.jsp?arnumber=5069911 لینک به دیدگاه
hanifi64 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ [h=1]Calculation of linear and nonlinear intersubband optical absorptions in a quantum well model with an applied electric field[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون لینک به دیدگاه
m.20 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ سلام و خسته نباشید این مقاله رو نیاز دارم ممنون میشم در اختیار قرار بدین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
asalm 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ با سلام به همه دوستان من به مقاله زیر واسه پایان نامهام احتیاج دارم لطفا برام دانلود کنید . ممنون اسم مقاله feature selection based attribute reduction with simple fuzzification method لینک مقاله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
asalm 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ سلام و خسته نباشید این مقاله رو نیاز دارم ممنون میشم در اختیار قرار بدین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
asalm 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ Calculation of linear and nonlinear intersubband optical absorptions in a quantum well model with an applied electric field برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
porto 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ salam in maghaleha ro mitooni vasam begiri? برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده