meybody 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوست عزیز، به خاطر لطفی که میکنید خیلی ممنونم.من به مقالات زیر نیاز دارم،اگر زحمتشو بکشید خیلی ممنون میشم:Coarse-Fine Template Matching برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Sequential Scene Matching Using Edge Features برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام A Novel Scene Matching Method in Very High Resolution Satellite Images برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام ،با آرزوی قبولی طاعات وعبادات شما [h=1]Design and Deployment of Sensor Network for Real-Time High-Fidelity Volcano Monitoring برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h]Wen-Zhan Song, Renjie Huang, Mingsen Xu, Behrooz Shirazi, Richard LaHusen [h=1]Real-World Sensor Network for Long-Term Volcano Monitoring: Design and Findings برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h]Wen-Zhan Song, Renjie Huang, Mingsen Xu, Behrooz Shirazi, Richard LaHusen,nina peterson [h=1]Optimized Autonomous Space In-situ Sensor-Web for Volcano Monitoring [/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Wen Zhan Song; Shirazi, B.; Kedar, S.; Chien, S.; Webb, F.; Tran, D.; Davis, A.; Pieri, D.; LaHusen, R.; Pallister, J.; Dzurisin, D.; Moran, S.; Lisowski, M. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ سلام دوست عزیز، به خاطر لطفی که میکنید خیلی ممنونم.من به مقالات زیر نیاز دارم،اگر زحمتشو بکشید خیلی ممنون میشم:Coarse-Fine Template Matching برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Sequential Scene Matching Using Edge Features برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام A Novel Scene Matching Method in Very High Resolution Satellite Images برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بفرمایید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ سلام ،با آرزوی قبولی طاعات وعبادات شماDesign and Deployment of Sensor Network for Real-Time High-Fidelity Volcano Monitoring برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Wen-Zhan Song, Renjie Huang, Mingsen Xu, Behrooz Shirazi, Richard LaHusen Real-World Sensor Network for Long-Term Volcano Monitoring: Design and Findings برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Wen-Zhan Song, Renjie Huang, Mingsen Xu, Behrooz Shirazi, Richard LaHusen,nina peterson Optimized Autonomous Space In-situ Sensor-Web for Volcano Monitoring برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Wen Zhan Song; Shirazi, B.; Kedar, S.; Chien, S.; Webb, F.; Tran, D.; Davis, A.; Pieri, D.; LaHusen, R.; Pallister, J.; Dzurisin, D.; Moran, S.; Lisowski, M. شما چرا درخواستتون رو در نقل قول از یکی دیگه گذاشتین، بعد اون آدم هم اومده ازتون تشکر کرده؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
sadegh_a_kh 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ بابت مقاله ها دست شما درد نکنه،یک دنیا ممنون،در مورد تشکر ها و.... من دیدم ایشون از من تشکر کرده،گفتم خب بنده هم از ایشون تشکر کنم، 1 لینک به دیدگاه
8700143 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ سلام Deterministic annealing clustering for ANN-based short-term load forecasting برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام H. Mori and A. Yuihara تشکر لینک به دیدگاه
8700143 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ سلام Input variable selection for ANN-based short-term load forecasting برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Drezga and S. Rahman لینک به دیدگاه
gigacycle 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ [h=1]The algorithm of iris image preprocessing[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام %2Fieeexplore.ieee.org%2Fiel5%2F10364%2F32967%2F01544414.pdf لینک به دیدگاه
gigacycle 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ ببخشید لینک قبلی خراب بود: The algorithm of iris image preprocessing برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
7674564 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ سلام و ممنون از زحمات شما من یه سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید میشه بفرمایید چه پروکسی هایی(با چه اعدادی شروع میشن یا مال کدوم دانشگاه هستن) که اکثر مقالات از جمله ieee رو ساپرت میکنن لینک به دیدگاه
نیماا 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام eexplore.ieee.org%2Fxpls%2Fabs_all.jsp%3Farnumber% 3D5982088 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام eexplore.ieee.org%2Fiel5%2F4584435%2F4595968%2F045 96214.pdf%3Farnumber%3D4596214 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام eexplore.ieee.org%2Fiel5%2F61%2F34480%2F01645181.p df برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ سلامInput variable selection for ANN-based short-term load forecasting برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Drezga and S. Rahman برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببخشید لینک قبلی خراب بود: The algorithm of iris image preprocessing برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام eexplore.ieee.org%2Fxpls%2Fabs_all.jsp%3Farnumber% 3D5982088 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام eexplore.ieee.org%2Fiel5%2F4584435%2F4595968%2F045 96214.pdf%3Farnumber%3D4596214 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام eexplore.ieee.org%2Fiel5%2F61%2F34480%2F01645181.p df برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
8700143 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ با تشکر از شما من دوتا نوشته بودم . فکرمیکنم اولیش جا افتاده. ممنون میشم اگه اونم بفرستین واسم لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ سلام Deterministic annealing clustering for ANN-based short-term load forecasting برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام H. Mori and A. Yuihara تشکر با تشکر از شمامن دوتا نوشته بودم . فکرمیکنم اولیش جا افتاده. ممنون میشم اگه اونم بفرستین واسم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
vahidmoradi 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ با سلام من این کتاب رو میخواستم "Rock Engineering " از سایت آمازون یا مک گرو هیل اگه براتون مقدوره ممنون میشم لینک به دیدگاه
8700143 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ سلام [h=1]Short-term load forecasting with a hybrid clustering algorithm برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ سلامShort-term load forecasting with a hybrid clustering algorithm برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
8700143 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ سلام [h=1]Deterministic annealing clustering for ANN-based short-term load forecasting برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ سلامDeterministic annealing clustering for ANN-based short-term load forecasting برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
behzad87 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سلام لطف کنید اینم واسه من دانلود کنید [h=1]Measuring and characterising inbound sessions in residential DSL traffic[/h] This paper appears in برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Author(s): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام address:http://ieeexplore.ieee.org/xpl/articleDetails.jsp?tp=&arnumber=6096628&contentType=Conference+Publications&sortType%3Dasc_p_Sequence%26filter%3DAND%28p_IS_Number%3A6096625%29 [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h]Author(s): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام address: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
behzad87 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ [h=1] سلام ببخشید ادرس پست بالا رو اشتباه زدم ادرس های درست رو این پایین اوردم Measuring and characterising inbound sessions in residential DSL traffic This paper appears in برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Author(s): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام address:http://ieeexplore.ieee.org/xpl/articleDetails.jsp?tp=&arnumber=6096628&contentType=Conference+Publications&sortType%3Dasc_p_Sequence%26filter%3DAND%28p_IS_Number%3A6096625%29 [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h]Author(s): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام address: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده