smasoud22 10 ارسال شده در 30 دی، 2012 سلام درخواست مقاله زیر را دارم ieeexplore.ieee.org/xpl/articleDetails.jsp?arnumber=4670466
kiyani238 10 ارسال شده در 31 دی، 2012 [h=1]State-dependent Riccati equation techniques: an overview[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
sozana 11 ارسال شده در 31 دی، 2012 سلام درخواست مقاله زیر رو دارم.با تشکر [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام H Peng, H Song, Z Zhang, Y Chen -----------------------------------------------------------------------
mahdi_1012 10 ارسال شده در 1 بهمن، 2012 سلام لطف کنید این مقاله رو هم برای من بگیرید. [h=1]A Hybrid Algorithm for Effective Lossless Compression of Video Display Frames[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر فراوان
a.namdar 5908 ارسال شده در 2 بهمن، 2012 سلام درخواست مقاله زیر رو دارم.با تشکر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام H Peng, H Song, Z Zhang, Y Chen ----------------------------------------------------------------------- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
a.namdar 5908 ارسال شده در 2 بهمن، 2012 State-dependent Riccati equation techniques: an overview برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
hossein-sharafi 10 ارسال شده در 2 بهمن، 2012 سلام اگر لینک این رو برای من بذارید ممنون میشم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
setareyetanha 10 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 با سلام مقاله ای با عنوان : Min D-cluster formation in wireless ad hoc networks, in: Proceedings of IEEE INFOCOM2000, Tel Aviv, March 2000. نویسنده: A.D. Amis, R. Prakash, T.H.P. Vuong, D.T. Huynh, Max– لینک مقاله: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
es_azari 10 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 پیغام: سلام لطفا در صورت امکان مقالات درخواستی زیر برایم ارسال فرمایید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
asgharamirian 10 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 O. Alsac , J. Bright , M. Prais , and B. Stott , “ Further Developments in LP - Based Optimal Power Flow , ” IEEE Trans. Power Syst. , Vol. 5 , 1990 , pp. 697 – 711
asgharamirian 10 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 F. Capitanescu, M. Glavic, D. Ernst, and L. Wehenkel, “Contingency filtering techniques for preventive security-constrained optimal power flow,” IEEE Trans. Power Syst., vol. 22, no. 4, pp. 1690–1697, Nov. 2007.
asgharamirian 10 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 A new iterative approach to the corrective security-constrained optimal power flow problem, ieeexplore.ieee.org › ... › برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
afs_mrf 10 ارسال شده در 8 بهمن، 2012 با سلام به همه دوستان من به مقاله زیر واسه پایان نامهام احتیاج دارم لطفا برام دانلود کنید . ممنون اسم مقاله feature selection based attribute reduction with simple fuzzification method لینک مقاله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
fahimeee 10 ارسال شده در 9 بهمن، 2012 [h=1]Multiscale entropy analysis of attention ralated EEG based on motor imaginary potential[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ieeexplore.ieee.org/xpls/abs_all.jsp?arnumber=5069911
hanifi64 11 ارسال شده در 9 بهمن، 2012 [h=1]Calculation of linear and nonlinear intersubband optical absorptions in a quantum well model with an applied electric field[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون
m.20 13 ارسال شده در 9 بهمن، 2012 سلام و خسته نباشید این مقاله رو نیاز دارم ممنون میشم در اختیار قرار بدین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
asalm 21 ارسال شده در 9 بهمن، 2012 با سلام به همه دوستان من به مقاله زیر واسه پایان نامهام احتیاج دارم لطفا برام دانلود کنید . ممنون اسم مقاله feature selection based attribute reduction with simple fuzzification method لینک مقاله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
asalm 21 ارسال شده در 9 بهمن، 2012 سلام و خسته نباشید این مقاله رو نیاز دارم ممنون میشم در اختیار قرار بدین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
asalm 21 ارسال شده در 9 بهمن، 2012 Calculation of linear and nonlinear intersubband optical absorptions in a quantum well model with an applied electric field برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
porto 20 ارسال شده در 10 بهمن، 2012 salam in maghaleha ro mitooni vasam begiri? برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
ارسال های توصیه شده