mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ سلام به شما و عرض خسته نباشیداینم جزیی از مقاله ای هست که من لینکش رو گذاشتم. یعنی اگه این لینک رو بزنید داخل براوزرتون، کنار مانیتور سمت چپ، یه فلش سبزرنگ هست. اون رو که بزنید یه tab باز میشه ، اون tab رو اگه بیاید پایین یه جا نوشته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من این رو فقط میخامش نه خود مقاله رو. آخه شماها که دسترسی به مقاله دارید باید دانلود این قسمت هم براتون رایگان باشه. ممنون میشم کمکم کنید. ممنون متاسفانه خودم دسترسی نداشتم به کسی سپردم ببینم میتونه براتون دانلودش کنه هروقت خبرشو داد حتما بهتون اطلاع میدم 3 لینک به دیدگاه
nimpa 151 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ با عرض سلام و خسته نباشیدتشکر می کنم از زحماتتون من خودم این مقاله رو دانلود کردم از سایت های دیگه ولی الان نیاط شدید به اطلاعات موجود در supplmentary material موجود در سایت، مربوط به این مقاله دارم. اگه بتونید دانبود کنید واقعا ممنون میشم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Evaluation of stainless steel cathodes and a bicarbonate buffer for hydrogen production in microbial electrolysis cells using a new method for measuring gas production سلام دوست عزیز، براتون attach کردم. امیدوارم همون چیزی باشه که می خواستی موفق باشی (; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
masoudhyundai 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ دست گللللللللللللللللت درد نکنه مرسی خدا خیرت بده سلام دوست عزیز،براتون attach کردم. امیدوارم همون چیزی باشه که می خواستی موفق باشی (; 4 لینک به دیدگاه
mohseniust 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ [h=1]Oil production from algal cells of Dunaliella tertiolecta by direct thermochemical liquefaction[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=1]Liquid fuel (oil) from halophilic algae: A renewable source of non-polluting energy[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۲ Oil production from algal cells of Dunaliella tertiolecta by direct thermochemical liquefaction برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Liquid fuel (oil) from halophilic algae: A renewable source of non-polluting energy برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام .............................. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
sahar333 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ سلام [h=1]Inhibitory effect of clove oil onListeria monocytogenes in meat and cheese[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
mrg7160 772 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ سلام Inhibitory effect of clove oil onListeria monocytogenes in meat and cheese برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mehdimrahimi 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ با سلام خدمت دوستان عزیز خیلی سپاسگزارم از کمکتون در صورت امکان این مقاله را دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی لطف می کنید لینک به دیدگاه
mnahmadabadi 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ [h=1]Agglomeration of gibbsite Al(OH)3 crystals in Bayer liquors. Influence of the process parameters[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ Agglomeration of gibbsite Al(OH)3 crystals in Bayer liquors. Influence of the process parameters برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام .................................. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ درود لطفا [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h]و [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] سپااس فراوان لینک به دیدگاه
nafis.68 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۲ درود لطفا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپااس فراوان wait........../ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mahsa_ir23 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ با سلام لطفا مقاله زیر : [h=1]Chapter 41 – Crisis Management[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر لینک به دیدگاه
mrg7160 772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ با سلام لطفا مقاله زیر : Chapter 41 – Crisis Management برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mrg7160 772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۲ سلامA parallel bucket sort برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mrg7160 772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ با سلام خدمت دوستان عزیزخیلی سپاسگزارم از کمکتون در صورت امکان این مقاله را دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی لطف می کنید سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
taherkhan 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ با سلام و تشکر مقاله: [h=1]STRUCTURAL-ACOUSTIC MODAL COUPLING ANALYSIS AND APPLICATION TO NOISE REDUCTION IN A VEHICLE PASSENGER COMPARTMENT[/h]لینک دانلود مقاله: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
mrg7160 772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ با سلام و تشکرمقاله: STRUCTURAL-ACOUSTIC MODAL COUPLING ANALYSIS AND APPLICATION TO NOISE REDUCTION IN A VEHICLE PASSENGER COMPARTMENT لینک دانلود مقاله: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ سلام این مقاله رو می خواستم [h=1]Hydraulic characteristics of circular crested weir based on Dressler theory[/h] لینک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر لینک به دیدگاه
rahaneh-p 491 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ سلام مقاله [h=1]The effects of various upstream arches of crest of the circular crested weir on hydraulic parameters[/h]لینک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده