lithium2464 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ با سلام: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام A Review and Catalog of Plate Bending Finite Elements Hrabok,M.M. and Hrudey,T.M Computers and Structures,1984 خیلی ممنون... 1 لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ سلام و خسته نباشید، تعدادشون زیاده1.On the Numerical Simulation of Viscoplastic Fluid Flow برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2.Numerical analysis of three-dimensional Bingham plastic flow برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3.Behavior of a bingham-like viscous fluid in lubrication flows برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4.Flow of a bingham fluid in a slightly curved tube برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5.On the numerical simulation of Bingham visco-plastic flow: Old and new results برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام مقاله اول رو دسترسی نداشتم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ لطفا. با عرض احترام. 1- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ سلام این مقاله را می خواستم دستتون درد نکنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ با سلام: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام A Review and Catalog of Plate Bending Finite Elements Hrabok,M.M. and Hrudey,T.M Computers and Structures,1984 خیلی ممنون... سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ دوستان به امروز حتی به پست هایی که قوانین رو رعایت نکرده بودند هم پاسخ داده شد. اما این تاپیک رو حتما مطالعه کنید: [h=2]شرایط افراد مجاز برای درخواست مقاله - 15 بهمن 91 [/h] 2 لینک به دیدگاه
saman000 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ باسلام و خسته نباشید خواهشمندم این مقالات رو دریافت کنید خیلی مهمه لطفا: 1- عنوان مقاله: Sound direction estimation using an artificial ear for robots نویسنده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , , , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2- A voice-activated robot with artificial intelligence نویسنده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [*]لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3- Comparing discrimination and recognition of unfamiliar voices نویسنده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4- Feature analysis for human recognition and discrimination: Application to a person-following behaviour in a mobile robot نویسنده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , , , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با سپاس در صورتیکه همه مقالات مقدور نیست ، لطفا مقاله اول حتما دانلود شود. مرسی از زحماتتون 1 لینک به دیدگاه
jack1234 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ باسلام، لطفا [h=1]Thermal and mechanical stresses in a functionally graded thick sphere[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ باسلام و خسته نباشید خواهشمندم این مقالات رو دریافت کنید خیلی مهمهلطفا: 1- عنوان مقاله: Sound direction estimation using an artificial ear for robots نویسنده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , , , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2- A voice-activated robot with artificial intelligence نویسنده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [*]لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3- Comparing discrimination and recognition of unfamiliar voices نویسنده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4- Feature analysis for human recognition and discrimination: Application to a person-following behaviour in a mobile robot نویسنده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , , , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با سپاس در صورتیکه همه مقالات مقدور نیست ، لطفا مقاله اول حتما دانلود شود. مرسی از زحماتتون سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ باسلام، لطفاThermal and mechanical stresses in a functionally graded thick sphere برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ دانلود نشده ها : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام شرمنده من چندبار، 2 سه روز اولی که فایل آپلود شده بود سعی کردم دانلودش کنم اما دانلود نمیشد و مشکل داشت گفتم صبر کنم شاید مشکل حل شه که متاسفانه نشد به سایت سر بزنم و اعلام کنم . اگه امکانش هست دوباره آپلود کنید. متشکرم 1 لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ سلام شرمنده من چندبار، 2 سه روز اولی که فایل آپلود شده بود سعی کردم دانلودش کنم اما دانلود نمیشد و مشکل داشت گفتم صبر کنم شاید مشکل حل شه که متاسفانه نشد به سایت سر بزنم و اعلام کنم . اگه امکانش هست دوباره آپلود کنید. متشکرم سلام لینک مقاله رو مجدد بدید دانلود کنم اگر دسترسی داشته باشم 3 لینک به دیدگاه
borhank 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ The role of fuzzy sets in decision sciences Old techniques and new directions برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
samisun65 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ تغییر لینک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام l-Ascorbic acid biosynthesis Nicholas Smirnoff School of Biological Sciences, University of Exeter, Exeter EX4 4PS, United Kingdom 1 لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ تغییر لینک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام l-Ascorbic acid biosynthesis Nicholas Smirnoff School of Biological Sciences, University of Exeter, Exeter EX4 4PS, United Kingdom برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
yousefzadeh 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ An overview of scalar quantization based data hiding methods link برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ An overview of scalar quantization based data hiding methodslink برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ سلاملینک مقاله رو مجدد بدید دانلود کنم اگر دسترسی داشته باشم سلام Street design and urban canopy layer climate برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون 1 لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ سلام Street design and urban canopy layer climate برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده