.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ فرهاد مِهراد (۲۹ دی ۱۳۲۲ در تهران - ۹ شهریور ۱۳۸۱ در پاریس) معروف به فرهاد؛ خواننده، آهنگساز و نوازندهٔ پاپ راک اهل ایران بود. فرهاد از خوانندگان راک ایرانی بود و نخستین آلبوم راک اند رول ایران را منتشر کرد.آنچه فرهاد را از دیگر همدوره هایش متمایز میکند، ترانههای پوچگرا و فرهنگ خیابانی است که در موسیقی او متبلور شدهاست. این عناصر در ترانه مشهور «کودکانه» بیش از پیش نمود دارد. او به عنوان یکی از سیاسیترین خوانندگان ایران شناخته میشود. فرهاد در اوایل دهه ۱۳۵۰ شعرهایی با مضامین سیاسی میخواند و مدتی زندانی سیاسی بود. فرهاد بعداً از انقلابیون شد و در زمستان ۱۳۵۷ ترانه انقلابی «وحدت» را خواند، اما پس از انقلاب تا سال ۱۳۷۲ از ادامه کار منع شد. از معروفترین آهنگهای او میتوان به «جمعه»، «کودکانه»، «وحدت»، «گنجشکک اشی مشی» و «شبانه» اشاره کرد. فرهاد آهنگهایی نیز به زبانهای غیرفارسی دارد. زندگینامه سالهای کودکی فرهاد ۲۹ دی ۱۳۲۲ در لنگرودگیلان متولد شد. پدرش رضا مهراد، کاردار ایران در کشورهای عربی بود. فرهاد تا ۸ سالگی که به همراه خانواده به تهران بازگشت در عراق زندگی میکرد. برادر بزرگ فرهاد ویولن مینواخت. یکی از دوستان برادرش متوجه علاقهٔ فرهاد به موسیقی میشود و از خانواده فرهاد میخواهد که سازی برای او تهیه کنند. با اصرار برادرش یک ویولنسل برای او تهیه میکنند و تمرینات فرهاد آغاز میشود. ولی عمر تمرینات ویولنسل از ۳ جلسه فراتر نرفت و دست روزگار ساز او را شکست. سالهای جوانی و شهرت تصویر «فرهاد مهراد» بر جلد مجلهٔ «اطلاعات هفتگی» بعد از ترک تحصیل در کلاس یازدهم با یک گروه نوازندهٔ ارمنی آشنا میشود و با استفاده از سازهای آنان به صورت تجربی نواختن را میآموزد و مدتی بعد به عنوان نوازندهٔ گیتار در همان گروه شروع به فعالیت میکند. فرهاد دو سال نیز به انگلستان رفت و در آنجا با موسیقی پاپ آن سالهای انگلستان آشنا شد. پس از بازگشت به ایران فرهاد اولین اجرای موسیقی خود را در هتل ریمبو در خیابان ایرانشهر تهران اجرا کرد. سپس به اجرای برنامه در رستوران کوچینی ادامه داد و در آنجا به فرهاد بلککَتس مشهور شد. در این دوران در کافههای مختلف تهران به خواندن آوازهایی از گروههای معروف موسیقی آن زمان از جمله بیتلها، الویس پریسلی، و ری چارلز میپرداخت. در همین دوره ترانهٔ «اگه یه جو شانس داشتیم» را برای دوبلهٔ فیلم بانوی زیبای من خواند که در فیلم استفاده شد. در ۱۳۴۸ فرهاد برای ترانهٔ «مرد تنها» (با آهنگ اسفندیار منفردزاده و شعر شهیار قنبری) در فیلم رضا موتوری (به کارگردانی مسعود کیمیایی) آواز خواند. این ترانه در سال ۱۳۴۹ همزمان با اکران فیلم به شکل صفحهٔ موسیقی منتشر شد. در ۱۳۵۰ ترانهٔ «جمعه» (کار منفردزاده و قنبری) را برای فیلم خداحافظ رفیق (به کارگردانی امیر نادری)، در ۱۳۵۱ ترانهٔ «خسته» را برای فیلم زنجیری، و در ۱۳۵۶ ترانهٔ «سقف» (کار منفردزاده و ایرج جنتی عطایی) را برای فیلم ماهیها در خاک میمیرند خواند. در همین سالها(اوایل دههٔ ۱۳۵۰) فرهاد با دختری به نام مونیکا آشنا شد و با او ازدواج کرد اما سرانجام این ازدواج جدایی بود. بعدها یعنی در اواخر همین دهه فرهاد با پوران گلفام ازدواج کرد و تا پایان عمر با او زندگی کرد. تا سال ۱۳۵۷ و انقلاب ایران کنسرتهای فراوانی داد. در بهمن ۱۳۵۷ همزمان با انقلاب ترانهٔ معروفش «وحدت» (آهنگ از منفردزاده، شعر از سیاوش کسرایی) را ضبط کرد. پس از انقلاب مدتها از کار منع شد تا بالاخره در ۱۳۶۹ آلبوم خواب در بیداری را منتشر کرد که چند ترانهٔ فارسی و چند ترانهٔ انگلیسی داشت. در این نوار فرهاد پیانو هم مینواخت و بعضی از آهنگها را هم خود ساخته بود. در ۱۳۷۴ نیز اولین کنسرت بعد از انقلابش را در کلن اجرا کرد. در ۱۳۷۶ آلبوم وحدت او نیز منتشر شد که شامل ترانههای دههٔ ۱۳۵۰ او بود. در ۱۳۷۷ توانست در هتل شرق تهران کنسرت اجرا کند و آلبوم برف را نیز منتشر کرد. سالهای پایانی و بیماری مزار فرهاد مهراد در پاریس پس از انتشار آلبوم «برف»، فرهاد درصدد تهیه آلبومی با نام «آمین» بود که ترانههایی از کشورها و زبانهای مختلف را در بر میگرفت. اما از مهرماه ۱۳۷۹ بیماری او جدی شد. فرهاد به بیماری هپاتیت سی مبتلا بود و در نتیجهٔ عوارض کبدی ناشی از آن در خرداد ۱۳۸۱ برای درمان به لیل در فرانسه رفت و در ۹ شهریور همان سال پس از مدتی اغما در بیمارستان، در سن ۵۹ سالگی درگذشت و در ۱۳ شهریور در گورستان تیه در پاریس دفن شد. پس از درگذشت فرهاد، مجموعه آثار و فیلم مستندی از او منتشر شد. 10 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ [h=2]دانلود ترانه بوی عیدی(كودكانه) فرهاد[/h] بوی عیدی ، بوی توپ ، بوی کاغذ رنگی بوی تند ماهی دودی وسط سفره ی نو بوی یاس جانماز ترمه ی مادربزرگ با اینا زمستونو سر میکنم با اینا خستگیمو در میکنم شادی شکستن قلک پول وحشت کم شدن سکه ی عیدی از شمردن زیاد بوی اسکناس تا نخورده ی لای کتاب با اینا زمستونو سر میکنم با اینا خستگیمو در میکنم فکر قاشق زدن یه دختر چادر سیاه شوق یک خیز بلند از روی بته های نور برق کفش جفت شده تو گنجه ها با اینا زمستونو سر میکنم با اینا خستگیمو در میکنم عشق یک ستاره ساختن با دولک ترس ناتموم گذاشتن جریمه های عید مدرسه بوی گل محمدی که خشک شده لای کتاب با اینا زمستونو سر میکنم با اینا خستگیمو در میکنم بوی باغچه ، بوی حوض ، عطر خوب نذری شب جمعه پی فانوس توی کوچه گم شدن توی جوی لاجوردی هوس یه آبتنی با اینا زمستونو سر میکنم با اینا خستگیمو در میکنم برای دانلود ترانه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كلیك كنید. 11 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دانلود ترانه گنجشكك اشی مشی باصدای جاویدان فرهاد مهراد و پری زنگنه گنجشکک اشی مشی لب بوم ما مشین بارون میاد خیس میشی برف میاد گوله میشی میفتی تو حوض نقاشی کی میگیره فراش باشی کی میکشه قصاب باشی کی میپزه آشپزباشی کی میخوره حکیم(حاکم)باشی برای دانلود ترانه با صدای فرهاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كلیك كنید.(آلبوم سبز سفید خط خطی) برای دانلود ترانه با صدای فرهاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كلیك كنید.(آلبوم خواب در بیداری) برای دانلود ترانه با صدای پری زنگنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كلیك كنید.(اجرا شده در فیلم گوزنها) برای دانلود ترانه با صدای پری زنگنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كلیك كنید.(ورژن دوم) ترانه گنجشک اشی مشی داستانی مشابه یار دبستانی من داشت. این ترانه،ترانه متن فیلم گوزنها ساخته مسعود کیمیایی و با بازی به یادماندنی بهروز وثوقی بود. مسعود کیمیایی که سابقه همکاری با فرهاد را در فیلم رضا موتوری داشت تصمیم گرفت این ترانه را با صدای گرم فرهاد در فیلم قرار بگیرد اما مسئولین وقت شاهنشاهی با پخش فیلم با صدای فرهاد بشدت مخالفت کردند و مسعود کیمیایی از خانم پری زنگنه برای خواندن این ترانه عامیانه بهره برد و فرهاد چندی بعد خود در آلبوم سبز سفید خط خطی این ترانه را اجرا کرد و چندی بعد در صدر محبوبترین ترانه های آن زمان قرار گرفت. سبکی که این دو خواننده اجرا کردند کاملا متفاوت بود فرهاد مثل همیشه با فریادی اعتراض آمیز و بی مانند خود، ترانه را خواند و بخوبی مضمون ترانه را به مخاطبین رساند. به هرحال این ترانه،داستانی مشابه یاردبستانی من فریدون فروغی داشت با این تفاوت که ترانه گنجشکک اشی مشی با اینکه ابتدا قرار بود فرهاد اجرا کند با ممانعت مسئولین ابتدا توسط خانم پری زنگنه اجرا شد و چندی بعد فرهاد این ترانه را خواند و بین مردم نیز ترانه گنجشکک اشی مشی با نام فرهاد کبیر عجین شد. اما در مورد فیلم از فریاد تا ترور ساخته منصور تهرانی،ترانه ابتدا توسط فریدون فروغی اجرا شد اما مسئولین وقت (ایندفعه جمهوری اسلامی)مانع پخش فیلم با صدای فریدون شدند و اقای تهرانی مجبور شدند از جمشید جم که از کارکنان رادیو بودند بهره ببرند 11 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ دانلود ترانه جمعه از فرهاد و گوگوش توی قاب خیس این پنجرهها عکسی از جمعهی غمگین میبینم چه سیاهه به تناش رخت عزا! تو چشاش ابرای سنگین میبینم. داره از ابر سیا خون میچکه! جمعهها خون جای بارون میچکه! نفسم در نمیآد، جمعهها سر نمیآد! کاش میبستم چشامو، این ازم بر نمیآد! داره از ابر سیا خون میچکه! جمعهها خون جای بارون میچکه! عمر جمعه به هزار سال میرسه جمعهها غم دیگه بیداد میکنه آدم از دست خودش خسته میشه با لبای بسته فریاد میكنه: داره از ابر سیا خون میچکه! جمعهها خون جای بارون میچکه! جمعه وقت رفتنه, موسم دلکندنه خنجر از پشت میزنه, اون كه همراه منه! داره از ابر سیا خون میچکه! جمعهها خون جای بارون میچکه! برای دانلود ترانه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید. برای دانلود ترانه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلیک کنید.(با سوت) برای دانلود ترانه با صدای گوگوش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كلیك كنید. این ترانه موجب شد فرهاد به همراه شهیار قنبری(شاعر ترانه)و اسفندیار منفردزاده(آهنگساز ترانه)به زندان بیفتند. گفته میشه این ترانه بعد از واقعه سیاهکل خوانده شد. چندی بعد گوگوش این ترانه را(با سوت)بازخوانی كرد. 10 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ [h=2]دانلود ترانه شبانه (كوچه ها) فرهاد مهراد و داریوش [/h] کوچهها باریکن ، دکونا بستس خونهها تاریکن ، طاقا شکستس از صدا افتاده تار و کمونچه مرده میبرن کوچه به کوچه نگاه کن مردهها به مرده نمیرن حتی به شمع جونسپرده نمیرن شکل فانوسییَن که اگه خاموشه واسه نفت نیست هنوز یه عالم نفت توشه جماعت من دیگه حوصله ندارم به خوب امید و از بد گله ندارم گر چه از دیگرون فاصله ندارم کاری با کار این قافله ندارم برای دانلود ترانه با صدای فرهاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كلیك كنید. برای دانلود ترانه با صدای داریوش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كلیك كنید. 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ [h=2]دانلود ترانه زیبای هفته خاكستری فرهاد مهراد[/h] شنبه روز بدی بود، روز بیحوصلگی، وقت خوبی که میشد غزلی تازه بگی؛ ظهر یکشنبهی من، جدول نیمهتموم، همه خونههاش سیاه، روی خونه جغد شوم؛ صفحهی کهنهی یادداشتای من گفت دوشنبه روز میلاد منه، اما شعر تو میگه که چشم من تو نخ ابره که بارون بزنه، آخ اگه بارون بزنه، آخ اگه بارون بزنه! غروب سهشنبه خاکستری بود، همه انگار نوک کوه رفته بودهن به خودم هی زدم از اینجا برو! اما موش خورده شناسنامهی من! عصر چهارشنبهی من! عصر خوشبختی ما! فصل گندیدن من! فصل جونسختی ما! روز پنجشنبه اومد مث سقاکه پیر، رو نوکاش یه چیکه آب گف به من بگیر، بگیر! جمعه حرف تازهئی برام نداشت، هر چی بود، پیشتر از اینها گفتهبود برای دانلود ترانه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كلیك كنید. 7 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ [h=2]دانلود ترانه شب تیره فرهاد مهراد[/h] شبی تاریک در دشت تنها صفیر گلوله در جاده تنها نفیر باد در دوردست نور ستارگان به خاموشی می گراید شبی تاریک می دانم بیداری و در بستر جوانیت پنهانی اشکهایت را پاک میکنی چقدر عمق شیرین چشمانت را دوست دارم چقدر دوس دارم و میخواهم چشمانت را شب تیره ما را از هم جدا میکند و میان ما دشتی تاریک و هولناک دامن گسترده تو را باور میکنم و همین باور در بارانی از گلوله ها جان مرا نجات بخشیده درین نبرد مرگ بار خوشحال و آرامم چون میدانم هرچه که مرا پیش آید تو با عشق استقبالم خواهی کرد از مرگ نمی هراسم بارها بس بسیار با او روبرو شدم و اکنون و اکنون نیز گویی برابرم میرقصد و میرقصم تو به انتظارم هستی همسرم و در بستر جوانیت بیدار برای همین میدانم که هیچ اتفاقی هیچ اتفاقی برایم نخواهد افتاد برای دانلود ترانه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كلیك كنید. 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ [h=2]دانلود ترانه شبانه1(كوچه ها)فرهاد مهراد و داریوش[/h] کوچهها باریکن ، دکونا بستس خونهها تاریکن ، طاقا شکستس از صدا افتاده تار و کمونچه مرده میبرن کوچه به کوچه نگاه کن مردهها به مرده نمیرن حتی به شمع جونسپرده نمیرن شکل فانوسییَن که اگه خاموشه واسه نفت نیست هنوز یه عالم نفت توشه جماعت من دیگه حوصله ندارم به خوب امید و از بد گله ندارم گر چه از دیگرون فاصله ندارم کاری با کار این قافله ندارم برای دانلود ترانه با صدای فرهاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كلیك كنید. برای دانلود ترانه با صدای داریوش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كلیك كنید. 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ [h=2]دانلود ترانه وقتی كه بچه بودم فرهاد مهراد[/h] وقتی که بچه بودم پرواز یک بادبادک میبردت از بامهای سحرخیری پلک تا نارنجزاران خورشید وقتی که بچه بودم خوبی زنی بود که بوی سیگار میداد و اشکهای درشتش از پشت عینک با قرآن میآمیخت آه آن روزهای رنگین آه ان روزهای کوتاه وقتی که بچه بودم آب و زمین و هوا بیشتر بود و جیرجیرک شبها در خاموشی ماه آواز میخواند وقتی که بچه بودم در هر هزاران و یک شب ، یک قصه بس بود تا خواب و بیداری خوابناکت سرشار باشد آه آن روزهای رنگین آه ان فاصلههای کوتاه آن روزها آدم بزرگها و زاغهای فراغ اینسان فراوان نبودند وقتی که بچه بودم مردم نبودند آن روزها وقتی که من بچه بودم غم بود اما کم بود برای دانلود ترانه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كلیك كنید. 7 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ [h=2]دانلود كنسرت تصویری كلن آلمان فرهاد مهراد كبیر[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده