Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ Opera_Mobile_11.50_Apac البته چون با گوشی دانلود کردم مستقیم متناسب با گوشی های سیمبین s60v3 هست البته اومدم اتچ کنم حجمش زیاده واسه ایرانسل ،نشد خوب اون ورژن که همیشه قابل دانلود هست ورژ 1105 بدون فیلی شکن هست و نمیشه تمام سایت ها رو باز کنه با اپرا موبایلی که من گذاشتن هم تمام سایتها باز هست هم اینکه یه صفحه یک مگی رو با مصرف 100 کیلو بایت باز میکنه 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ خوب اون ورژن که همیشه قابل دانلود هست ورژ 1105 بدون فیلی شکن هست و نمیشه تمام سایت ها رو باز کنه با اپرا موبایلی که من گذاشتن هم تمام سایتها باز هست هم اینکه یه صفحه یک مگی رو با مصرف 100 کیلو بایت باز میکنه اونی که شما گذاشتید رو دانلود کردم ونصب هم شد واجرا هم میشه اما مینویسه تنظیماتت رو درست کن ..از کجا باید تنظیماتش رو درست کنم آخه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ راستی من با یه مرور گر دیگه هم کار میکردم اون هم فیلی شکن بود، اگه اشتباه نکنم اسمش UC browser بود شاید هم us ، البته کیفیتش مثل اپرا نبود ولی فیلی شکن بود با سرعت خوب 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ اونی که شما گذاشتید رو دانلود کردم ونصب هم شد واجرا هم میشه اما مینویسه تنظیماتت رو درست کن ..از کجا باید تنظیماتش رو درست کنم آخه برو تو ستینگ قسمت ادونس پروتکل رو بذار روی سوکت تاریخ گوشیت رو درست کن 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ راستی من با یه مرور گر دیگه هم کار میکردم اون هم فیلی شکن بود، اگه اشتباه نکنم اسمش UC browser بود شاید هم us ، البته کیفیتش مثل اپرا نبود ولی فیلی شکن بود با سرعت خوب همون یو سی هست ولی اون با اپرا قابل مقایسه نیست 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ vivaz u5:sad0: تاریخ گوشیت رو به میلادی تنظیم کن بعد نصب کن 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ تاریخ گوشیت رو به میلادی تنظیم کن بعد نصب کن چسب لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده