Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ این اپرا هم سرعت خوبی داره هم میزان استفاده از ترافیکش از بروزر اصلی موبایل کمتره هم میتونه هر سایتی رو باز کنه مث اب خوردن من سه ورژن تغییر یافتشون تو همین جا گذاشتم از هر کدوم که خواستیدمیشه استفاده کرد در ضمن موقع نصب حتما تاریخ گوشیتون به میلادی دقیق باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 21 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ من نصبیدم ولی ران نمیشه گوشیت چیه 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ چه فرقایی دارن با هم اون وقت این سه تا؟کدوم بهتره؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دستت درد نکنه ولی اپرا برای هر گوشی ورژن خاص خودش رو داره و بهتره با گوشی به وبسایتش یعنی اپرا.کام بری و خودش با شناسایی گوشی ورژن مناسب رو برای دانلود بهت پیشنهاد میکنه، البته دانلود با جی پی آر اس هزینه اش زیاد میشه باید یا طرح داشته باشی یا با کابل وصله کامپیوتر بکنی و با نت اون بری، . یا همین فرآیند رو با کامپیوتر بری و با انتخاب مدل گوشی ورژن هایی که پیشنهاد میده رو دانلود کنی 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دستت درد نکنه ولی اپرا برای هر گوشی ورژن خاص خودش رو داره و بهتره با گوشی به وبسایتش یعنی اپرا.کام بری و خودش با شناسایی گوشی ورژن مناسب رو برای دانلود بهت پیشنهاد میکنه، البته دانلود با جی پی آر اس هزینه اش زیاد میشه باید یا طرح داشته باشی یا با کابل وصله کامپیوتر بکنی و با نت اون بری، . یا همین فرآیند رو با کامپیوتر بری و با انتخاب مدل گوشی ورژن هایی که پیشنهاد میده رو دانلود کنی پسرم خیلی وقته که وقتی میری اپرا دات کام و میگیری نصب میکنی کار نمیکنه این ها ورژن های تغییر سرور یافته هستند 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ چه فرقایی دارن با هم اون وقت این سه تا؟کدوم بهتره؟ اولیش اخرین ورژنش هست و فارسی هم هست و لی ورژن 6 دو می سرعتش خیلی خوبه البته تو قسمت ستینگ برنامه رو روی سوکت بذارید تا سرعت خیلی خوبی بده 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ پسرم خیلی وقته که وقتی میری اپرا دات کام و میگیری نصب میکنی کار نمیکنه این ها ورژن های تغییر سرور یافته هستند ?e من 1-2 ماه پیش با گوشی اریکسون c902 دانلود کردم کار میکرد 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ ?e من 1-2 ماه پیش با گوشی اریکسون c902 دانلود کردم کار میکرد یکی دو ماه بیشتره الان نزدیک سه ماه هست که مشکل پیدا کرده لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ یکی دو ماه بیشتره الان نزدیک سه ماه هست که مشکل پیدا کرده نه یکی دو ماه پیش بود ولی همون موقع هم خیلیا میگفتن کار نمیکنه ولی میکرد! فکر کنم منطقه به منطقه فرق فوکوله 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ تو این لینک میتونید سازگار با گوشیتون برنامه رو دانلود کنید وحید یه سوال این برنامه که فایلهای جاوا برای موبایل تو کامپیوتر نشون میداد چطوریه ؟ فول اسکرین نشون میداد ؟ 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ تو این لینک میتونید سازگار با گوشیتون برنامه رو دانلود کنید وحید یه سوال این برنامه که فایلهای جاوا برای موبایل تو کامپیوتر نشون میداد چطوریه ؟ فول اسکرین نشون میداد ؟ اینا برای تو گوشی هست اونی که رو پی سی کار میکنه با اینا فرق میکنه لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ اینا برای تو گوشی هست اونی که رو پی سی کار میکنه با اینا فرق میکنه میدونم منظور چیز دیگه ای بود لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ میدونم منظور چیز دیگه ای بود اره اون ورژن فول اسکرین بود لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ اره اون ورژن فول اسکرین بود اسمشو میشه بگی ؟ لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ اسمشو میشه بگی ؟ اسمش همون اپرا مینی 6 هست 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ این اپرا هم سرعت خوبی داره هم میزان استفاده از ترافیکش از بروزر اصلی موبایل کمتره هم میتونه هر سایتی رو باز کنه مث اب خوردن من سه ورژن تغییر یافتشون تو همین جا گذاشتم از هر کدوم که خواستیدمیشه استفاده کرد دوتاش که رو گوشی من جواب نداد .یکیش فقط نصب شد اما کانکت نمیشه دستت درد نکنه ولی اپرا برای هر گوشی ورژن خاص خودش رو داره و بهتره با گوشی به وبسایتش یعنی اپرا.کام بری و خودش با شناسایی گوشی ورژن مناسب رو برای دانلود بهت پیشنهاد میکنه، البته دانلود با جی پی آر اس هزینه اش زیاد میشه باید یا طرح داشته باشی یا با کابل وصله کامپیوتر بکنی و با نت اون بری، . یا همین فرآیند رو با کامپیوتر بری و با انتخاب مدل گوشی ورژن هایی که پیشنهاد میده رو دانلود کنی با این روش استفاده کردم دانلود کردم وکارداد پسرم خیلی وقته که وقتی میری اپرا دات کام و میگیری نصب میکنی کار نمیکنه این ها ورژن های تغییر سرور یافته هستند ماکه در تاریخ 16 دیماه 1390 هجری خورشیدی دانلود کردیم وجواب داد 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ دوتاش که رو گوشی من جواب نداد .یکیش فقط نصب شد اما کانکت نمیشه با این روش استفاده کردم دانلود کردم وکارداد ماکه در تاریخ 16 دیماه 1390 هجری خورشیدی دانلود کردیم وجواب داد تو تهران وساوه و خیلی شهر ها جواب نمیده خود سرور اپرا البته دانلود میکنه نصب هم میشه ولی موقعی که میخواد نصب شه ارور میده ولی این ورژن هایی که گذاشتم هم نصب میشه هم ادامه نصب به راحتی با ایرانسل نصب میشه هیمنطور با وایرلس و همراه اول البته باید تاریخ گوشیت به میلادی دقیق باشه وگرنه نصب نمیشه اگه سرور خود اپرا تو شهرتون جواب دادنصب شد و کار کرد حتما از همون استفاده کنید چون حتما بهتره 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ دوتاش که رو گوشی من جواب نداد .یکیش فقط نصب شد اما کانکت نمیشه با این روش استفاده کردم دانلود کردم وکارداد ماکه در تاریخ 16 دیماه 1390 هجری خورشیدی دانلود کردیم وجواب داد راستی ورژن اپرا مینی رو دانلود کردی یا اپرا موبایل ورژنی که دانلود کردی چنده 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ راستی ورژن اپرا مینی رو دانلود کردی یا اپرا موبایل ورژنی که دانلود کردی چنده Opera_Mobile_11.50_Apac البته چون با گوشی دانلود کردم مستقیم متناسب با گوشی های سیمبین s60v3 هست البته اومدم اتچ کنم حجمش زیاده واسه ایرانسل ،نشد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده