Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ مسئله اینه من به تو ایمان ندارم که درست بشه اون خب شاید او ایمان اورد تو بهش بگو بعدش ببینیم چی میشه . اینقده هم فال بد نزن و گرنه من میرم معتاد میشم افسرده میشم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ خب شاید او ایمان اورد تو بهش بگو بعدش ببینیم چی میشه . اینقده هم فال بد نزن و گرنه من میرم معتاد میشم افسرده میشم من از این مدلهایی که تو میخوای ندارم........ سست عنصر هم که هستی معتاد ،افسرده .......حالا هی عیوبت و رو نکن وضع بدتر میشه ها لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من از این مدلهایی که تو میخوای ندارم........سست عنصر هم که هستی معتاد ،افسرده .......حالا هی عیوبت و رو نکن وضع بدتر میشه ها به شما ها هیچ امیدی نیست باید برم یا هو مسنجر های فیلیپین و اندونزی دنبال عروس باشم :vahidrk: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ به شما ها هیچ امیدی نیست باید برم یا هو مسنجر های فیلیپین و اندونزی دنبال عروس باشم :vahidrk: آره برو شاید اونجا کسی پیداشد....... ولی قبلش یه سر بفرسش پیش خودم تا راهشو بزنم برات لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ آره برو شاید اونجا کسی پیداشد.......ولی قبلش یه سر بفرسش پیش خودم تا راهشو بزنم برات باشه . تو دعا کن بقول خودت شاید اونجاکسی پیدا بشه بعدش .. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده