dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ قبوله ممنون از تايدت والااااا حقيقته لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ عروس نداریم اقا جم کنین بینمخرج که نمیکنه به نام که نمیزنه عروسم میخواد با داداش من درست صحبت كن مي زنمتتتتتتتتتتتتتتهااااااااااااااااا خب پ چي ما خانوادگي عادت نداريم به عروسمون زياد روووووووو بديم پرو ميشه لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ خب که چی حتما باید جمعیت تکثیر پیدا کنه تا همه خیالشون راحت بشه........ یعنی بیکار تراز مردم ما آفریده نشده که بشینند ببینند کی شوهر کرده یا نکرده........ کی میخواهید به این مسئله دیگه گیر ندهید......... لینک به دیدگاه
M.M.M 476 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ بيا داداش گلم پيش خودم اينا رو همه رو ول كن :there:تو فقط لب تر كن بگو كي كدوم دختره بگه نه همين كه خواست بگه نه چنان كف گرگي ميرم تو صورتش تا حالش جا بياد :ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ از باران کوثری خوشم می آد,هم چهرش جذابه هم بازیگر خوبیه لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ بيا داداش گلم پيش خودم اينا رو همه رو ول كن :there:تو فقط لب تر كن بگو كي كدوم دختره بگه نه همين كه خواست بگه نه چنان كف گرگي ميرم تو صورتش تا حالش جا بياد :ubhuekdv133q83a7yy7 اگه اینجوری بخوای خواهر شوهر بشی که باز هم وای به حال من باز فعلا موندنی شدیم لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ عروس نداریم اقا جم کنین بینمخرج که نمیکنه به نام که نمیزنه عروسم میخواد دلشوم هم بخواد همینه که هس :vahidrk: لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ خب که چی حتما باید جمعیت تکثیر پیدا کنه تا همه خیالشون راحت بشه........ یعنی بیکار تراز مردم ما آفریده نشده که بشینند ببینند کی شوهر کرده یا نکرده........ کی میخواهید به این مسئله دیگه گیر ندهید......... اون یه بحث اجتماعیه ولی خیلی خوبه بدونن کی زن میخواد و کی میخواد شوهر کنه ثواب داره بخدا لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ اون یه بحث اجتماعیه ولی خیلی خوبه بدونن کی زن میخواد و کی میخواد شوهر کنه ثواب داره بخدا مثلا تو زن میخوای؟ بگذریم دختر دست تو نمی دیم برو یه جای دیگه..... لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ مثلا تو زن میخوای؟بگذریم دختر دست تو نمی دیم برو یه جای دیگه..... ممکنه بفر مایید چرا ؟؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ ممکنه بفر مایید چرا ؟؟ زیرا برای اینکه هم خسیسی ..هم ... دیگه نمیخوام بگم ........خودت بهتر میدونی لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ زیرا برای اینکه هم خسیسی ..هم ... دیگه نمیخوام بگم ........خودت بهتر میدونی اخریش رو خودم البته بهتر میدونم ولی قبلیش یعنی خسیس اصلا نیستم فقط من سکه ندارم فقط یه ماشین و یه موبایل هر دو قراضه هستند با جان و دل تقدیمش میکنم . لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ اخریش رو خودم البته بهتر میدونم ولی قبلیش یعنی خسیس اصلا نیستم فقط من سکه ندارم فقط یه ماشین و یه موبایل هر دو قراضه هستند با جان و دل تقدیمش میکنم . آخه دیگه هر بچه ایاینجا موبایل داره بذارش برای خودت....ماشینت هم نگهش دار لازمت میشه والله و به همون دلیلی که خودتم میدونی دختر دستت نمیدیم ......جای خنده باید گریه کنی لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ دلشوم هم بخواد همینه که هس :vahidrk: من ضامنت میشم میگم داماد همه چیز داره لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ آخه دیگه هر بچه ایاینجا موبایل داره بذارش برای خودت....ماشینت هم نگهش دار لازمت میشه واللهو به همون دلیلی که خودتم میدونی دختر دستت نمیدیم ......جای خنده باید گریه کنی خب تو یه دختر خوش اخلاق قانع پیدا کن تا اونیکه خودم میدونم درست بشه یعنی تو به دختر ها ایمان نداری ؟؟ لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من ضامنت میشم میگم داماد همه چیز داره مرسی ضامن بشو . ولی خبری از سکه نباشه بجاش مثلا گل ارکیده باشه هزار شاخه میشه 5000 یورو . کمه ؟؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ مرسیضامن بشو . ولی خبری از سکه نباشه بجاش مثلا گل ارکیده باشه هزار شاخه میشه 5000 یورو . کمه ؟؟ نه لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ نه مرسی. کاش همه قبول کنند .. یعنی نه همه . فقط یه نفر لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ خب تو یه دختر خوش اخلاق قانع پیدا کن تا اونیکه خودم میدونم درست بشه یعنی تو به دختر ها ایمان نداری ؟؟ مسئله اینه من به تو ایمان ندارم که درست بشه اون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده