lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ چرا پارسال که سیاوش اول شد کودکان نابالغ رای نداده بودن؟امسال چه اتفاقی افتاده یه یهو این همه آدم چیپ ریختن به شادمهر رای دادن؟ یه چیزی یا درسته یا نادرسته وقتی رای دهندگان پارسال چیپ نبودن مطمئناا مال امسال هم کودک زیر 18 نبودن دوستان اون نظر سنجی و اول شدن این کار جواب همه ی زیر سوال بردنای بعضی دوستانه دیگه... 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ 7. ملودی....آرش رفتم دانلودش کردم....خیلی بامزه بود ولی حیف که تقلید بود هم آهنگش هم کلیپش به نظرم آهنگ اصلیش یعنی جوزفین قشنگتر از ملودی بود ولی کلیپش مثِ هم بودن!! 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ مهند چخده تعصب داریــــــــــــا بچه ها حرفاشونو به خوده شادمهر میگفتن راحت تر از تو قبول میکردااااا آروم باش مهند :rose: 8 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ مهند چخده تعصب داریــــــــــــا بچه ها حرفاشونو به خوده شادمهر میگفتن راحت تر از تو قبول میکردااااا آروم باش مهند :rose: سپیده جان انتقاد از یه خواننده با توهین کردن به طرفدارای یه خواننده که تعدادشون هم کم نیست فرق میکنه ، متاسفانه در مورد دوم نمیتونم آروم باشم 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ سارا تو بخوای موزیک سال رو انتخاب کنی چی انتخاب میکنی؟بدون توجه به این لیست..کلا؟ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ سارا تو بخوای موزیک سال رو انتخاب کنی چی انتخاب میکنی؟بدون توجه به این لیست..کلا؟ ببین قبلا هم گفتم هر آهنگی که بهم انرژی بده ، می شه آهنگ محبوب من.گاهی وقتا حتی بی خیال ترانش می شم چون از آهنگش خیلی انرژی میگیریم... یکم سخته بخوام آهنگ سال مورد علاقم رو بگم... همدم رو دوست دارم ، ملودی ، ترس شادمهر ( بارها و بارها پشت سر هم گوش میدم ) ، آهنگ سکوت محسن یگانه هم شارژم می کنه ( آهنگش) بهترینش برام هم از نظر شعر و هم حس و حال آهنگش ، همون همدم 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ آقا اسپارتاکوس منم بیخی اصلا انقدر بزرگ نبود هی ادامه میدین بد میشه....................... فروغ چرا نامجو و شاهین نجفی تو لیست نیستن؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ ببین قبلا هم گفتم هر آهنگی که بهم انرژی بده ، می شه آهنگ محبوب من.گاهی وقتا حتی بی خیال ترانش می شم چون از آهنگش خیلی انرژی میگیریم...یکم سخته بخوام آهنگ سال مورد علاقم رو بگم...همدم رو دوست دارم ، ملودی ، ترس شادمهر ( بارها و بارها پشت سر هم گوش میدم ) ، آهنگ سکوت محسن یگانه هم شارژم می کنه ( آهنگش)بهترینش برام هم از نظر شعر و هم حس و حال آهنگش ، همون همدم همدم مال کیه کدوم آهنگه؟ 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ ببین قبلا هم گفتم هر آهنگی که بهم انرژی بده ، می شه آهنگ محبوب من.گاهی وقتا حتی بی خیال ترانش می شم چون از آهنگش خیلی انرژی میگیریم...یکم سخته بخوام آهنگ سال مورد علاقم رو بگم... همدم رو دوست دارم ، ملودی ، ترس شادمهر ( بارها و بارها پشت سر هم گوش میدم ) ، آهنگ سکوت محسن یگانه هم شارژم می کنه ( آهنگش) بهترینش برام هم از نظر شعر و هم حس و حال آهنگش ، همون همدم ترس شادمهر کدومه؟؟ آقا اسپارتاکوس منم بیخی اصلا انقدر بزرگ نبود هی ادامه میدین بد میشه....................... فروغ چرا نامجو و شاهین نجفی تو لیست نیستن؟؟؟؟؟؟ والا این لیستو نمیدونم کی تنظیم کرده ولی خوب هیچ کدوم هم پاپ محسوب نمیشن ...شایدم چون عامه پسند نیستن قرار داده نشدن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ همدم مال کیه کدوم آهنگه؟ همدم مال معین! خیلی آهنگش قشنگه! ولی کلیپش زیاد دوس نداشتم! 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ همدم مال کیه کدوم آهنگه؟ همدم رو معین خونده... کنارم هستی و بازم دلم تنگ می شه هر لحظه اونجاشو دوست دارم که می گه: کنارم هستی و انگار همین نزدیکیاست دریا...مگه موهاتو وا کردی که موجش اومده اینجا ترس شادمهر کدومه؟؟ آهنگ ترس...شعرش چرا یادم رفته هرچی فکر میکنم یه بیت کامل یادم نمیاد ترس من از خنده های تلخ و بی روح لب توست.... 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ ترس شادمهر کدومه؟؟والا این لیستو نمیدونم کی تنظیم کرده ولی خوب هیچ کدوم هم پاپ محسوب نمیشن ...شایدم چون عامه پسند نیستن قرار داده نشدن :5c6ipag2mnshmsf5ju3به نظر من اممممممممم من نظر از کجا بیارم الان؟؟؟؟ فروغ دیگه چه خبر؟ تو نامجو دوس داری راستی؟؟؟:62izy85: 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ همدم رو معین خونده...کنارم هستی و بازم دلم تنگ می شه هر لحظه :5c6ipag2mnshmsf5ju3اونجاشو دوست دارم که می گه: کنارم هستی و انگار همین نزدیکیاست دریا...مگه موهاتو وا کردی که موجش اومده اینجا آهنگ ترس...شعرش چرا یادم رفته هرچی فکر میکنم یه بیت کامل یادم نمیاد ترس من از خنده های تلخ و بی روح لب توست....:icon_pf (34):آهان اره اینم خیلی قشنگه منم دقیقا این تیکشو خیلی دوس دارم 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ به نظر من اممممممممم من نظر از کجا بیارم الان؟؟؟؟ فروغ دیگه چه خبر؟ تو نامجو دوس داری راستی؟؟؟:62izy85: نه تو خیلی دوست داری؟شاهین هم دوست داری؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ سلام ، من خیلی رو آهنگ حالم عوض میشه فکر کردم . بارها و بارها گوش دادم تا به فلسفش پی ببرم . فک میکنم باید مفهوم خاصی داشته باشه . ولی چیزی به ذهنم نرسید . کسی میدونه ؟ 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ سلام ، من خیلی رو آهنگ حالم عوض میشه فکر کردم . بارها و بارها گوش دادم تا به فلسفش پی ببرم . فک میکنم باید مفهوم خاصی داشته باشه . ولی چیزی به ذهنم نرسید . کسی میدونه ؟ درود مفهوم ترانه ش منظورته ؟ خب صحبت از یه عشق تازه ست که با ورودش حال و هوای زندگی شو تغییر داده ، اگه منظورتون چیز دیگه ست واضح تر بفرمایید 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ درود مفهوم ترانه ش منظورته ؟ خب صحبت از یه عشق تازه ست که با ورودش حال و هوای زندگی شو تغییر داده ، اگه منظورتون چیز دیگه ست واضح تر بفرمایید آره مفهومش . خب این وجود یه عشق تازه مفهوم ظاهریشه . همین جمله حالم عوض میشه به نظرم فلسفه خاصی داره . میگن نقاشی نقاشی ای کشیده بود، در هنگام کشیدن این اثر، به اشتباه ذره ای رنگ بر گوشه تابلو میخوره ، بعد همه فکر میکردن که فلسفه وجود این رنگ چیه اونجا . خودش بنده خدا میگفت دستم خورده . نمیدونم شاید این ترانه هم همینجوریه . ولی به نظرم عجیب میاد . نمیدونم تونستم برسونم منظورمو یا نه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ آهنگ ترس...شعرش چرا یادم رفته هرچی فکر میکنم یه بیت کامل یادم نمیاد ترس من از خنده های تلخ و بی روح لب توست....:icon_pf (34): ترس ،ترسم از ترس تو بوده، برای خواستن عشقم ، نیاد اون روزی که دیره ، واسه داشتن عشقم ، نیاد ترس، ترسم از اینه که روزی، من به یاد تو نباشم ، دیگه دلسرد بشم از تو ، برم و با تو نباشم ترس من اینه که روزی ، روی قولم پا بذارم ، واسه بد بینی و حرفات ، تورو تنها بذارم ترس من از خنده های، تلخ و بی روح لب توست ، کاش بدونی دل تنهام، گم شده تو این شب توست .... 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ بزرگ شدنش دست منو تو نیست ، شادمهر خودشو با کاراش بزرگ کرده! شما موافق نیستید با حرفای من منم با حرفای شما موافق نیستم داریم بحث میکنیم تاپیک واسه همین چیزاس دیگه نظر منم به نظر فروغ نزدیکه :smiley (18): منم شادمهر و خیلی دوس دارم بعضی از اهنگاشم واقعا قشنگه ولی به نظرم نمیتونه هنوز با داریوش و امثال داریوش مقایسه بشه بیشتر اهنگای داریوش و خیلی از قدیمیای دیگه شاهکارن عین قالی کرمون میمونه هرچی بیشتر گوش میدی قشنگ تر میشه :biggrin: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده