رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

نه دیگه نظرم عوض نمیشه. آخه از وقتی اولین آهنگاشو میخووند و مجوز بهش نمیدادن آهنگاش رو شنیدم، هیچ وقت به نظرم بالاتر از متوسط نبوده. آهنگاش موندگار نیست. به پای ابی و داریوش که نمیرسه، آهنگای اونارو آدم هر وقت میشنوه خوشش میاد. مخصوصا آهنگ جدید ابی که الان هرچی فکر میکنم یادم نمیادش ولی خیلی قشنگ خوونده (غیر از اون که میگه خدا داره با ما چای مینوشه).صدای شادمهر هم میگم به درد آهنگای سوزناک میخوره، کلاس کارش بهرحال پایینه.
اتفاقا به نظر من خدا نشسته با ما چای مینوشه جزو بهترین هاست با اینکه اعتقادی به خدا و.. ندارم ترانه محشر بود فقط خیلی‌ سطحی نبود که همه دوست داشته باشن و دقیقا مثل بقیه کارها که به درد بعد از شکست عشقی‌ گوش دادن میخوره نبود متفاوت و عمیق بود
  • Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 105
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

شادمهر ورژن پیشرفته و باکلاس جواد یساری و آغاسی و عطا و ... هست.
این بی انصافی نیست؟اونا همه 6و8 جلف کار میکنن خدائیش شادمهر کلا چندتا کار 6 و 8 داره؟:w58:
  • Like 3
لینک به دیدگاه
نه دیگه نظرم عوض نمیشه. آخه از وقتی اولین آهنگاشو میخووند و مجوز بهش نمیدادن آهنگاش رو شنیدم، هیچ وقت به نظرم بالاتر از متوسط نبوده. آهنگاش موندگار نیست. به پای ابی و داریوش که نمیرسه، آهنگای اونارو آدم هر وقت میشنوه خوشش میاد. مخصوصا آهنگ جدید ابی که الان هرچی فکر میکنم یادم نمیادش ولی خیلی قشنگ خوونده (غیر از اون که میگه خدا داره با ما چای مینوشه).

صدای شادمهر هم میگم به درد آهنگای سوزناک میخوره، کلاس کارش بهرحال پایینه.

به نظرم داری بی انصافی میکنی...مسافر بعد از اینهمه سال هنوز دل نشینی اولش رو داره

ستاره

تقدیر

اهنگای تاپ کم داره شادمهر و اگه درست پیش بره از داریوش و ابی در اینده دور کاری خودش موندگار تر میشه

اتفاقا به نظر من خدا نشسته با ما چای مینوشه جزو بهترین هاست با اینکه اعتقادی به خدا و.. ندارم ترانه محشر بود فقط خیلی‌ سطحی نبود که همه دوست داشته باشن و دقیقا مثل بقیه کارها که به درد بعد از شکست عشقی‌ گوش دادن میخوره نبود متفاوت و عمیق بود

من مثل تو و بر عکس اکثریت طرفدارای ابی که این اهنگ و ابی ناامیدشون کرده بود این ترانه رو دوست دارم هم شعرش رو هم ملودیش و هم کلیپش رو :icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه

عزیزم منم دوس دارم این آهنگشو (هرچند طرفدار ابی هم نیستم)، منظورم این بود که "خدا داره با ما...." نمیگم، یکی دیگه شو که الان هرچی فکر میکنم یادم نمیاد ولی آهنگ عاشقانه دلنشین محشری هست.

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظرم داری بی انصافی میکنی...مسافر بعد از اینهمه سال هنوز دل نشینی اولش رو داره

ستاره

تقدیر

اهنگای تاپ کم داره شادمهر و اگه درست پیش بره از داریوش و ابی در اینده دور کاری خودش موندگار تر میشه

من مثل تو و بر عکس اکثریت طرفدارای ابی که این اهنگ و ابی ناامیدشون کرده بود این ترانه رو دوست دارم هم شعرش رو هم ملودیش و هم کلیپش رو :icon_redface:

منم همه چیزشو دوس دارم :w16:خیلی‌ آرامش داره و خیلی‌ خیلی‌ مفهومیه ترانه

• Like 2
لینک به دیدگاه

ستاره

تقدیر

شادمهر جنس صداش طوریه که اگه با همین سبک بخوونه موندگار نمیشه. :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

کدوم آهنگش بهترینه دقیقا؟ آهنگ ساز خوبیه قبول ولی‌ دیگه آنچنانی‌ هم نیست!

من به نظرات دوستان احترام میذارم ، فقط اینو جواب میدم که کسایی مثه ویویان که احتمالا 90% آهنگای شادمهرو اصلا نشنیدن برن گوش کنن ببینم از کدوم یک از این آهنگا میتونن فقط یه ایراد خیلی خیلی خیلی کوچیک بگیرن بعد شادمهرو با جواد یساری و آغاسی مقایسه کنن!

مسافر

روح سبز

هزارو یک شب

مشق سکوت

حدیث مهربونی

یاس

غریبه

دهاتی

ستاره

باور

نگاه پنجره

فال قهوه

آتیش بازی

علامت سوال

ژینا

بینهایت شب

پر پرواز

دل دیوونه

ماندگار

آغوش

سبب

تقدیر

ترس

عادت

آزادی

من فک میکنم حتی داریوش و گوگوش ِش این تعداد آهنگ شاهکار ندارن ! اگه دارن شما اسم ببرید ببینیم چند تان ! :ws52:

یه سری آهنگا هم هستن که باید دید توی دوران خودشون چه جایگاهی داشتن ، مثلا آهنگ خیالی نیستو نگار مسخره میکنه ولی انگار اون موقع که خیالی نیست اومد بیرون توی این مملکت زندگی نمیکردی ببینی چه سرو صدایی به پا کرده بود ! آدم فروش هم همینطور ! حرف زدن رو هوا کاری نداره چه میدونم چیپ و بی کلاس و سطح پایین و ... اینا یه مشت حرف بی پایه و اساسه تو بگو سمفونی های بتهوون هم چیپ بود تا وقتی با زبون موسیقی صحبت نکنی کسی نمیتونه یقه تو بگیره بگه داری اشتباه میکنی !!

شما یه آدم سرشناس توی موسیقی این مملکت پیدا کن بگه شادمهر خواننده ی چیپی بوده ! جالبه میگید ابی رو قبول دارید بعد ابی خودش شادمهرو قبول داره و باهاش کار میکنه شما شادمهرو قبول ندارید!!!! :w58::w58::w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شادمهر جنس صداش طوریه که اگه با همین سبک بخوونه موندگار نمیشه. :a030:

کدوم سبک ؟!!!!!! :ws52:

موندگار شدنو کی تعیین میکنه ؟ اگه مردم تعیین میکنن که همین الانش موندگار شده عزیزم !

لینک به دیدگاه
من به نظرات دوستان احترام میذارم ، فقط اینو جواب میدم که کسایی مثه ویویان که احتمالا 90% آهنگای شادمهرو اصلا نشنیدن برن گوش کنن ببینم از کدوم یک از این آهنگا میتونن فقط یه ایراد خیلی خیلی خیلی کوچیک بگیرن بعد شادمهرو با جواد یساری و آغاسی مقایسه کنن!

مسافر

روح سبز

هزارو یک شب

مشق سکوت

حدیث مهربونی

یاس

غریبه

دهاتی

ستاره

باور

نگاه پنجره

فال قهوه

آتیش بازی

علامت سوال

ژینا

بینهایت شب

پر پرواز

دل دیوونه

ماندگار

آغوش

سبب

تقدیر

ترس

عادت

آزادی

من فک میکنم حتی داریوش و گوگوش ِش این تعداد آهنگ شاهکار ندارن ! اگه دارن شما اسم ببرید ببینیم چند تان ! :ws52:

یه سری آهنگا هم هستن که باید دید توی دوران خودشون چه جایگاهی داشتن ، مثلا آهنگ خیالی نیستو نگار مسخره میکنه ولی انگار اون موقع که خیالی نیست اومد بیرون توی این مملکت زندگی نمیکردی ببینی چه سرو صدایی به پا کرده بود ! آدم فروش هم همینطور ! حرف زدن رو هوا کاری نداره چه میدونم چیپ و بی کلاس و سطح پایین و ... اینا یه مشت حرف بی پایه و اساسه تو بگو سمفونی های بتهوون هم چیپ بود تا وقتی با زبون موسیقی صحبت نکنی کسی نمیتونه یقه تو بگیره بگه داری اشتباه میکنی !!

شما یه آدم سرشناس توی موسیقی این مملکت پیدا کن بگه شادمهر خواننده ی چیپی بوده ! جالبه میگید ابی رو قبول دارید بعد ابی خودش شادمهرو قبول داره و باهاش کار میکنه شما شادمهرو قبول ندارید!!!! :w58::w58::w58:

من کی‌ گفتم شادمهر چیپه؟!!!

گفتم این آهنگ‌ها چیپه بله شادمهر آهنگ‌های قشنگ هم زیاد داره استعداد موسیقی‌ خوبی‌ هم هست ولی‌ بهترین که تو میگی‌ رو...

اینکه آهنگ آدم فروش سرو صدا کنه خوب آهنگ ساسی مانکن هم خیلییییی سرو صدا کرده!!! ولی‌ فک می‌کنم مشخصه ارزش و مفهوم ترانه ها!!

در کلّ منکه نگفتم شادمهر چیپه یا همه کارش بی‌ ارزشه منکر استعداد زیادش تو آهنگ سازی هم نشدم!

خوب دیگه تو نسبت بهش تعصب داری کاریش نمیشه کرد :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من کی‌ گفتم شادمهر چیپه؟!!!

گفتم این آهنگ‌ها چیپه بله شادمهر آهنگ‌های قشنگ هم زیاد داره استعداد موسیقی‌ خوبی‌ هم هست ولی‌ بهترین که تو میگی‌ رو...

اینکه آهنگ آدم فروش سرو صدا کنه خوب آهنگ ساسی مانکن هم خیلییییی سرو صدا کرده!!! ولی‌ فک می‌کنم مشخصه ارزش و مفهوم ترانه ها!!

در کلّ منکه نگفتم شادمهر چیپه یا همه کارش بی‌ ارزشه منکر استعداد زیادش تو آهنگ سازی هم نشدم!

خوب دیگه تو نسبت بهش تعصب داری کاریش نمیشه کرد :banel_smiley_4:

من نقل قولو به خاطر اون سواله که پرسیده بودی از تو گرفتم وگرنه کلی جواب چند تا پست آخرو دادم

خیالی نیست ، آدم فروش ، تهدید و... اینا آهنگایی بودن که هر کدومش یه باب تازه ای رو توی آهنگای پاپ باز کردن که صدها خواننده ی دیگه ازشون تقلید کردن باید دید اون آهنگ توی برهه ای که اومده بیرون چه تاثیری توی فضای موسیقی زمان خودش گذاشته برو بگرد ببین میتونی آهنگی پیدا کنی که قبل از خیالی نیست اومده باشه بیرون و از اون فیلـتر روی صدای خواننده استفاده شده باشه ، ولی بعد از خیالی نیست بی شمار آهنگ در اومد که صدای خواننده توش لبزری بود الان دیگه این صداها خز به حساب میاد ، یا وقتی که آدم فروش اومده بود بیرون دقیقا زمانی بود که مردم جو bass گرفته بودشون ماشینا سیستم میبستن کل بذارن واسه گپ گپ کارایی که الان خز به نظر میاد اون موقع آخر افتخار بود ، آدم فروش در اومد تا اون موقع آهنگ bass دار به این شاخی کسی نشنیده بود همه کوپ کرده بودن بعدشم که آلبوم دی جی علی در اومد باز توی همین فضا بود و ازش استقبال شد قشنگ دو سه سالی ملت درگیر این تیریپ آهنگا بودن...یـا اون آهنگ منو تهدید میکنی ای ای ای ای ای ای ای ای ای !! خداییش بگم بالای هزارتا آهنگ شنیدم این حرکتو توش به شکلهای مختلف تقلید کردن اغراق نکردم!

این آهنگها ماندگار نیستن ولی چون تونستن تحول ایجاد کنن توی موسیقی زمان خودشون به نظرم با ارزشن و نمیشه بهشون گفت چیپ:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شادی ما شادمهر رو قبول داریم کی میگه نداریم فقط اینقدر که تو بزرگش میکنی موافق نیستیم همین:دی

بزرگ شدنش دست منو تو نیست ، شادمهر خودشو با کاراش بزرگ کرده! :ws3: شما موافق نیستید با حرفای من منم با حرفای شما موافق نیستم داریم بحث میکنیم تاپیک واسه همین چیزاس دیگه

• Like 1
لینک به دیدگاه

:179:فروغ ولم کن بذار بگیرم بزنمش:w00: نه یه دقیقه دستمو ول کن :w13:

ببینم این چی‌ میگه هی‌ شادمهر شادمهر میکنه :w74: :(2310):

من نمی‌فهمم این شادمهر کیه آخه مگه؟:w888:

این همه تعصب آخه؟؟؟:ubhuekdv133q83a7yy7

مهند من دوست دارم:4chsmu1:

• Like 4
لینک به دیدگاه

شادمهر برای گروه سنی 14 تا 18 یا در حالت کلی آدم های احساساتی (احساسات نابالغ) خوب و جذاب هست؛ قصدم توهین به کسی نیست فقط نظرم رو گفتم :w16:

فارسی پاپ فقط سیاوش:whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه

آره شادمهرباز؛ آهنگ یاس و پر پرواز و ژینای شادمهر که حتما شاهکاره. :icon_redface: "ژینا گل من، گل خوشگل من" مثلا چه فرقی با "آمنه اخم تو رنج و عذاب منه" داره؟ جز اینکه اسم اولی ژیناست و اسم دومی آمنه و این خواننده ش زمخت و چغره ولی اون خواننده ش بچه ژیگوله. :w16:

در کل شادمهر عام پسنده کاراش، به خاطر سانتی مانتال (در معنای مصطلح) و سوزناک خووندنش هم اینقد طرفدار داره.

• Like 3
لینک به دیدگاه
وقتی بچه بودم چقدر این ژینا گل من رو دوست داشتم، به جای ژینا مینا میزاشتم میخوندم کیف میکردم :ws3:

البته همون موقع هم سیاوش رو ترجیح میدادم " آن لحظه كه از نياز انسان دارد نه كم از هواي حيوان يك دانه گندم طلايي از تشت طلا گرانبها تر ..."

این تیکشو یادم میاد قنبری میخوند نه سیاوش قمیشی

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره شادمهرباز؛ آهنگ یاس و پر پرواز و ژینای شادمهر که حتما شاهکاره. :icon_redface: "ژینا گل من، گل خوشگل من" مثلا چه فرقی با "آمنه اخم تو رنج و عذاب منه" داره؟ جز اینکه اسم اولی ژیناست و اسم دومی آمنه و این خواننده ش زمخت و چغره ولی اون خواننده ش بچه ژیگوله. :w16:

در کل شادمهر عام پسنده کاراش، به خاطر سانتی مانتال (در معنای مصطلح) و سوزناک خووندنش هم اینقد طرفدار داره.

اولا که آمنه یکی از موفقترین آهنگای ایرانی بوده حالا درسته آغاسی خونده تش

دوما تو فرق ژینا و آمنه رو چرا توی شعرش میخوای ببینی ؟! نه ریتم این دو تا کار شبیه همه نه تنظیمش نه سبک خوندنش ، چند تا آهنگ تکنو سراغ داری که توش هارمونی به این قشنگی بین صدای ویولن و ریتم تکنو وجود داشته باشه ؟ با اینکه من شعر این کارو زیاد ضعیف نمیبینم ولی اگه هدف فقط شعره که به جای آهنگ میتونی بشینی دیوان حافظ بخونی خب چه کاریه! :w58:

جالبه ها ... اگه من طرفدار شادمهرم که به خاطر همچین چیزایی طرفدارش نیستم حالا تو چه جوری آمار گرفتی که به این نتایج رسیدی نمیدونم:ws3:

[FLASH=width=20 height=30]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/FLASH]

• Like 1
لینک به دیدگاه
شادمهر برای گروه سنی 14 تا 18 یا در حالت کلی آدم های احساساتی (احساسات نابالغ) خوب و جذاب هست؛ قصدم توهین به کسی نیست فقط نظرم رو گفتم :w16:

فارسی پاپ فقط سیاوش:whistle:

از نظر من سیاوش خواننده ی خیلی خوبیه ولی بعضی از آدمای عقده ای تازه به دوران رسیده بی شعور که قاطی طرفداراشن ارزش کاراشو زیر سوال بردن ! قصدم توهین به کسی نیست فقط نظرمو گفتم ! :w16:

لینک به دیدگاه
مام همینو میگیم...هنوز این قدر بزرگ نشده

تو ام بهتره یکم جنبه انتقادتو نسبت به خواننده مورد علاقه ت بالا ببری :banel_smiley_4:

دکلمه رو مسعود فردمنش انجام میداد :ws37:

اره افرین فردمنش بود.فکر کنم شعرش هم فردمنش بود.چون کل البوم حادثه شعراش مال فردمنش هست.درسته

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...