رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سارا که از همون آهنگ ملودی خوشش اومده بود ! :whistle:خب مگه قراره کس دیگه بخونه مردم به این آهنگ با صدای شادمهر رای دادن دیگه! :ws3: کلا به نظر من زیباترین چیز این آهنگ همون تحریرهای شادمهر بود
:banel_smiley_4:

منم از کلیپ ملودی خوشم اومده بود کار جالبی‌ بود :w16::w02:

مهند الان کوچه علی‌ چپ چه خبر؟؟:whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 105
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سارا که از همون آهنگ ملودی خوشش اومده بود ! :whistle:

خب مگه قراره کس دیگه بخونه مردم به این آهنگ با صدای شادمهر رای دادن دیگه! :ws3: کلا به نظر من زیباترین چیز این آهنگ همون تحریرهای شادمهر بود

الان نظر من به نظر نگار نزدیکتره ! :ws3:

خودتم میگی بهترین چیز حالم عوض می شه ، تحریرهای شادمهر بود .یعنی همین زیباش کرده.واسه همینه می گن اگه کس دیگه خونده بود زیاد رای نمی آورد چون انصافا ترانه خاصی نداره....ترانه خیلی معمولیه :icon_redface: و همین خوندن شادمهر خاصش کرده.و البته طرفدارهای دو آتیشه شادمهر ، مسلما هر آهنگی شادمهر بخونه به نظرشون بهترینه و بهش رای می دن.

من خودم ریتم آهنگ و انرژی که ازش میگیرم جز چیزهاییه که برام مهمه و از آهنگش خوشم اومد.و البته بیشترتر از ملودی آرش hapydancsmil.gifواقعا انرژی بخشه hapydancsmil.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
الان نظر من به نظر نگار نزدیکتره ! :ws3:

خودتم میگی بهترین چیز حالم عوض می شه ، تحریرهای شادمهر بود .یعنی همین زیباش کرده.واسه همینه می گن اگه کس دیگه خونده بود زیاد رای نمی آورد چون انصافا ترانه خاصی نداره....ترانه خیلی معمولیه :icon_redface: و همین خوندن شادمهر خاصش کرده.و البته طرفدارهای دو آتیشه شادمهر ، مسلما هر آهنگی شادمهر بخونه به نظرشون بهترینه و بهش رای می دن.

من خودم ریتم آهنگ و انرژی که ازش میگیرم جز چیزهاییه که برام مهمه و از آهنگش خوشم اومد.و البته بیشترتر از ملودی آرش hapydancsmil.gifواقعا انرژی بخشه hapydancsmil.gif

خب بهترین چیزش تحریرای شادمهره نگفتم ترانه ش بده که:icon_pf (34):

اون قدر میخوامت همه باهات بد شن با حسرت هر روز از کنار ما رد شن...ترانه به این خوشگلی :ws37:

ملوووودی آخر آبدوغ خیارررره:hapydancsmil:آهنگشم دزدیه تازه

لینک به دیدگاه
نهههه ندیدممممم ، برو بشین با سارا ملودی رو گوش کن :53tnkbetm2eof1u84pj

تیرو به قلبه زده نه به شادمهر :whistles:

ببین عزیزم :w16:

تعصب داری لالیگااا :icon_pf (34):

ملودی فقط کیلیپش جالبه آهنگشم به قول خودت دزدیه...

بیا پایین شادی چه معنی داره اینهمه تعصب :w02:

واسه من سوت میزانی‌ اره؟؟؟:whistle:

• Like 6
لینک به دیدگاه
خب بهترین چیزش تحریرای شادمهره نگفتم ترانه ش بده که:icon_pf (34):

اون قدر میخوامت همه باهات بد شن با حسرت هر روز از کنار ما رد شن...ترانه به این خوشگلی :ws37:

ملوووودی آخر آبدوغ خیارررره:hapydancsmil:آهنگشم دزدیه تازه

در اینکه ملودی ترانه آبکی داره شکی نیست !! :ws3: منم گفتم که از اهنگش انرژی زیادی میگیرم حالا مال هرکی می خواد باشه.:w02:

بابا منکه نگفتم شادمهر کاراش بده کههههههههه ...من بیچاره از اولش گفتم این چیزا سلیقه ایه TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif ولی فقط آهنگ ملودی منو بیشترگرفت 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

در فرهنگ ایرانی قلب و تیر و سطش که خونم بچکه ازش همیشه نماد علاقه بوده و هست!

نماد خز تر از این نبود واسه بیان علاقت؟؟ :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نهههه ندیدممممم ، برو بشین با سارا ملودی رو گوش کن :53tnkbetm2eof1u84pj

تیرو به قلبه زده نه به شادمهر :whistles:

ملوووووووووووودیییییییییییی hapydancsmil.gif

راستی ابتکار کلیپش هم جالب بود...:ws3:

whistle.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
کلیپ ملودی فوق العاده ست..باید میشد کلیپ سال :ws37:

والاااااااااااااا :banel_smiley_4:

خسته شدیم از کلیپهای اجق وجق...از بس دخترای زشت پشت خواننده ها وول وول خوردن..یکی بالاخره ابتکار به خرج داد :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببین عزیزم :w16:

چیو ؟!! :whistle:

تعصب داری لالیگااا icon_pf%20%2834%29.gif

بیا پایین شادی چه معنی داره اینهمه تعصب :w02:

واسه من سوت میزانی‌ اره؟؟؟:whistle:

نچ نچ من کاملا واقع بینم! :w16:

کژسلیقه بودنتونو با این حرفا توجیه نکنید این وصله ها به من نمیچسبه! :whistle:

بازم دارم واست! :whistle:

ملوووووووووووودیییییییییییی hapydancsmil.gif

راستی ابتکار کلیپش هم جالب بود...:ws3:

whistle.gif

کلیپ ملودی فوق العاده ست..باید میشد کلیپ سال :ws37:

ملودی علاوه بر آهنگش ، ایده ی کلیپشم دزدی بود هیچ ابتکاری در کار نبوده ! :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چیو ؟!! :whistle:

نچ نچ من کاملا واقع بینم! :w16:

کژسلیقه بودنتونو با این حرفا توجیه نکنید این وصله ها به من نمیچسبه! :whistle:

بازم دارم واست! :whistle:

اینکه متعصبی! :w16:

نیستی‌ دیگه نیستی‌! :w16:

ما همه کژ سکیقه تو خوبی‌!:w02:

در مورد پست اولت تو این تاپیک بگم که مثلا آهنگ مشکوکم انقدر چیپ بود که تعصب تو آشکار تر بشه!!!!!:icon_pf (34):

آهنگ‌های چیپ هم داره شادمهر! اون افتضاح رو که لازم نیست بگم؟؟:whistle:

اینو بگیر فعلا :whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینکه متعصبی! :w16:

نیستی‌ دیگه نیستی‌! :w16:

ما همه کژ سکیقه تو خوبی‌!:w02:

در مورد پست اولت تو این تاپیک بگم که مثلا آهنگ مشکوکم انقدر چیپ بود که تعصب تو آشکار تر بشه!!!!!:icon_pf (34):

آهنگ‌های چیپ هم داره شادمهر! اون افتضاح رو که لازم نیست بگم؟؟:whistle:

اینو بگیر فعلا :whistle:

آهنگ مشکوک چه ربطی داشت به این آهنگ و تعصب من ؟ :w58:

من به ویویان هم گفتم منظورش از چیپ چیه ؟! حالا تو میگی شادمهر آهنگ چیپ داره بگو منظورت چیه تا بعد در مورد اینکه کدوم آهنگاش چیپن حرف بزنیم! معلومه شادمهر کار ضعیف هم داشته "حالا بیا اینجا" ضعیفترین کار شادمهر از نظر شعر و ویدیو بود ولی حتی اونم خالی از بار هنری نبود چون اولین آهنگ فارسی با سبک رگا محسوب میشد ! چیپ یه اصطلاح فنی توی موسیقی نیست ، واسه همین تو میتونی به هر آهنگی بگی چیپ

• Like 1
لینک به دیدگاه
آهنگ مشکوک چه ربطی داشت به این آهنگ و تعصب من ؟ :w58:

من به ویویان هم گفتم منظورش از چیپ چیه ؟! حالا تو میگی شادمهر آهنگ چیپ داره بگو منظورت چیه تا بعد در مورد اینکه کدوم آهنگاش چیپن حرف بزنیم! معلومه شادمهر کار ضعیف هم داشته "حالا بیا اینجا" ضعیفترین کار شادمهر از نظر شعر و ویدیو بود ولی حتی اونم خالی از بار هنری نبود چون اولین آهنگ فارسی با سبک رگا محسوب میشد ! چیپ یه اصطلاح فنی توی موسیقی نیست ، واسه همین تو میتونی به هر آهنگی بگی چیپ

گفتم که واسه پست اولت تا الان تو محکوم به تعصبی!:w02:

چیپ یعنی‌ ضایع یعنی‌ خیلی‌ سطح پایین و به درد نخور یعنی‌ دم دستی‌ یعنی‌ فاقد ارزش.... تو نمیدونی چیپ یعنی‌ چیییییی؟؟:w000:

چرا آخه انقدر تعصب؟ :icon_pf (34)::ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
گفتم که واسه پست اولت تا الان تو محکوم به تعصبی!:w02:

چیپ یعنی‌ ضایع یعنی‌ خیلی‌ سطح پایین و به درد نخور یعنی‌ دم دستی‌ یعنی‌ فاقد ارزش.... تو نمیدونی چیپ یعنی‌ چیییییی؟؟:w000:

چرا آخه انقدر تعصب؟ :icon_pf (34)::ws3:

برو بابا هنوزم میگم هرچی بسازه بهترین میشه! توی 200 تا آهنگ 2 تا آهنگ ضعیف قابل صرف نظر کردنه ! :w16:

گفتم که تعریف فنی نداره من بشینم واست ثابت کنم چیپ نیست یا هست! یکی میگه شعر آهنگ ضعیف باشه یعنی کار بی ارزشه یکی میگه ویدیوش سکــ*سی باشه یعنی بی ارزشه یکی میگه کلا موسیقی چیز بی ارزشیه! سر این چیزا هیچ وخ نمیشه بحث منطقی کرد چون دیدگاه ها متفاوته ، به قول سارا بحث سلیقه س !

نگار تو مثه اینکه دو شب برنامه خوابتو یکم تغییر دادی رو مخت تاثیر گذاشته ! :whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه

چیپ یعنی بی کلاس، سطح پایین، بازاری، شادمهر ورژن پیشرفته و باکلاس جواد یساری و آغاسی و عطا و ... هست. :ws43:

نمیدونم چرا اینقد طرفدارای دو آتیشه داره، تو هر فرومی میری یکی به خاطر شادمهر نام کاربریشو گذاشته شادمهر. نه ترانه هاش قشنگن، نه موزیکش و نه صداش، آهنگشاش فقط به درد این میخورن که بعد شکست عشقی بشینی گوش بدی و واسه خودت دل بسوزونی و گریه کنی. :ws3:(ای وای من .... چقد سانتی مانتال، اوووووووووووووووووووووه)

• Like 1
لینک به دیدگاه
چیپ یعنی بی کلاس، سطح پایین، بازاری، شادمهر ورژن پیشرفته و باکلاس جواد یساری و آغاسی و عطا و ... هست. :ws43:

نمیدونم چرا اینقد طرفدارای دو آتیشه داره، تو هر فرومی میری یکی به خاطر شادمهر نام کاربریشو گذاشته شادمهر. نه ترانه هاش قشنگن، نه موزیکش و نه صداش، آهنگشاش فقط به درد این میخورن که بعد شکست عشقی بشینی گوش بدی و واسه خودت دل بسوزونی و گریه کنی. :ws3:(ای وای من .... چقد سانتی مانتال، اوووووووووووووووووووووه)

:jawdrop: اینا جدی گفتی جان من؟؟اون مقایسه خط اولت جدی بود ؟؟:jawdrop:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:jawdrop: اینا جدی گفتی جان من؟؟اون مقایسه خط اولت جدی بود ؟؟:jawdrop:

:w16:

حالا آغاسی و جواد یساری و عطا نه، شهرام صولتی ...

• Like 2
لینک به دیدگاه

برو بابا هنوزم میگم هرچی بسازه بهترین میشه! توی 200 تا آهنگ 2 تا آهنگ ضعیف قابل صرف نظر کردنه ! :w16:

گفتم که تعریف فنی نداره من بشینم واست ثابت کنم چیپ نیست یا هست! یکی میگه شعر آهنگ ضعیف باشه یعنی کار بی ارزشه یکی میگه ویدیوش سکــ*سی باشه یعنی بی ارزشه یکی میگه کلا موسیقی چیز بی ارزشیه! سر این چیزا هیچ وخ نمیشه بحث منطقی کرد چون دیدگاه ها متفاوته ، به قول سارا بحث سلیقه س !

نگار تو مثه اینکه دو شب برنامه خوابتو یکم تغییر دادی رو مخت تاثیر گذاشته ! :whistle:

دیگه دارم به این نتیجه میرسم که مصداق مثل نرود میخ آهنی در سنگی‌!:w02:

هرچی‌ بسازه‌ بهترین میشه؟:w58: ازون حرفا بود!

کدوم آهنگش بهترینه دقیقا؟ آهنگ ساز خوبیه قبول ولی‌ دیگه آنچنانی‌ هم نیست!

آدم فروش, مشکوکم, حالا بیا اینجا, عروسکی بودم برات و... شادمهر گاهیخیلی‌ بازاری میخونه.

بازم میگم از نظر آهنگ سازی قویه ولی‌ خیلی‌ وقتا چیز خاصی‌ که بشه گفت همیشه بهترین نداشته .

من شرمندم :hanghead::ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:w16:

حالا آغاسی و جواد یساری و عطا نه، شهرام صولتی ...

حالا یه بار دیگه بپرسم ازت میگی شهرام نه عارف و ابی و داریوش! :w58:

خدایی تو نظرت تجدید نظر کن

شادمهر شاید هنوز خیلی عالی نشده ولی پتانسیل عالی شدن رو داره هم صداش هم توانایی اهنگسازیش

• Like 4
لینک به دیدگاه

چرا من از حالم عوض میشه خوشم نیومد؟:ws38:

به نظرم ترانه کاملا معمولی بود! کلیپش واقعا افتضاح بود! وقتی دیدمش، ناراحت شدم ازینکه بیخودی گیگمُ حرومیدمُ دانلودیدمش!!!

و اصلا از شادمهر انتظار نداشتم!:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
حالا یه بار دیگه بپرسم ازت میگی شهرام نه عارف و ابی و داریوش! :w58:

خدایی تو نظرت تجدید نظر کن

شادمهر شاید هنوز خیلی عالی نشده ولی پتانسیل عالی شدن رو داره هم صداش هم توانایی اهنگسازیش

نه دیگه نظرم عوض نمیشه. آخه از وقتی اولین آهنگاشو میخووند و مجوز بهش نمیدادن آهنگاش رو شنیدم، هیچ وقت به نظرم بالاتر از متوسط نبوده. آهنگاش موندگار نیست. به پای ابی و داریوش که نمیرسه، آهنگای اونارو آدم هر وقت میشنوه خوشش میاد. مخصوصا آهنگ جدید ابی که الان هرچی فکر میکنم یادم نمیادش ولی خیلی قشنگ خوونده (غیر از اون که میگه خدا داره با ما چای مینوشه).

صدای شادمهر هم میگم به درد آهنگای سوزناک میخوره، کلاس کارش بهرحال پایینه.

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...