رفتن به مطلب

داریم چی پرورش میدیم؟؟؟

ارسال های توصیه شده

تاحدی حرفات قبوله.

اما منم خیلی ها رو میشناسم که از نظر فکر و هوش و تخصص تو کارشون چیزی کم ندارن. اما متاسفانه کسی بهشون بهایی نمیده و اونا هم حتی حاضر بودن با حداقل حقوق توی شرکتها کارکنن اما شرکتی نبوده که پذیراشون باشه یا به دلایل مختلف نپذیرفته.

یکی از مسخره ترین هاشم این بود که طرف لیسانس مکانیک داشت رفته بود شرکتی گفته بودن چون شما ناپیوسته خوندی قبولت نداریم.

یا یه بنده خدایی با مدرک لیسانس مجبور شده بود بگه فوق دیپلم مکانیک دارم! اونم چرا چون اونا فوق میخواستن.

ببین میدونم تلاش یه بعد قضیه است. اما تو جامعه ای که پارتی حرف اولو میزنه همه چی شده کشک.

من خودم ج اون دانشجویی که اول تاپیک اشاره کردم بهش رو میدونم و واقعا واسه جامعه خودم و خودم متاسفم که چرا به اینجا رسیدیم.

یه چیز دیگه هم بگما

مدرک اصلا دلیل بر قابل بودن نیست

شما فوق دکترا هم داشته باشی (مثالشو تو رشته خودمون میزنم) بر فرض نرم افزار بلد نباشی یا نتونی و بلد نباشی با nتا دستگاه کار کنی یا nتا تخصص تو زمینه های دیگه نداشته باشی:jawdrop:

با عرض پوزش باس مدرکتو قاب کنی بذاری رو طاقچه و فقط بدرد این میخوری بری یه دانشگاهی جایی تئوری درس بدی

منظور من از قابل بودن یک فرد تحصیل کرده قابلیتهای عملیشه که در نهایت میتونه ایجاد یه طز بکنه و ازون بهتر طزش منجر به ساخت و ابتکار بشه

درسته تا حدی ممکنه حرفام تو این سیستمی که هستیم خیلی ایده آل یا شعارگونه باشه...اما باورکنید شدنیه و شدنش رو دیدم(حتی تو دانشگاه پیزوری خودمون)

just believe yourself and your talent and abilities:ws31:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 64
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یه چیز دیگه هم بگما

مدرک اصلا دلیل بر قابل بودن نیست

شما فوق دکترا هم داشته باشی (مثالشو تو رشته خودمون میزنم) بر فرض نرم افزار بلد نباشی یا نتونی و بلد نباشی با nتا دستگاه کار کنی یا nتا تخصص تو زمینه های دیگه نداشته باشی:jawdrop:

با عرض پوزش باس مدرکتو قاب کنی بذاری رو طاقچه و فقط بدرد این میخوری بری یه دانشگاهی جایی تئوری درس بدی

منظور من از قابل بودن یک فرد تحصیل کرده قابلیتهای عملیشه که در نهایت میتونه ایجاد یه طز بکنه و ازون بهتر طزش منجر به ساخت و ابتکار بشه

درسته تا حدی ممکنه حرفام تو این سیستمی که هستیم خیلی ایده آل یا شعارگونه باشه...اما باورکنید شدنیه و شدنش رو دیدم(حتی تو دانشگاه پیزوری خودمون)

just believe yourself and your talent and abilities:ws31:

امیدوارم که اینگونه بشه.

:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
قبول دارم خیلی امکانات کمه تو ایران اما اینم با تلاش حل میشه

شک ندارم ...چون دیدم که میگم....یسری تعریفا رو باس برای خودمون عوض کنیم ....یسری سختیا رو باس برای خودمون نرم(norm)کنیم

وگرنه همینی که هست

تازه اینترنت هم که ملی بشه همینی که الان داری رو اون موقع هم نداری

پس مجبوری خودت طزشو بدی ....با فکر خودت

:a030::a030::a030::a030::a030:

چیزی که کسی ندیده چجوری طز بده

اما شما با این حرفاتون تلاش یک سری دانشجو دارید زیر سوال می برید:sigh:

لینک به دیدگاه
چیزی که کسی ندیده چجوری طز بده

اما شما با این حرفاتون تلاش یک سری دانشجو دارید زیر سوال می برید:sigh:

اینیکه میگید ندیده برام یجورایی قابل هضم نیستش؟؟

مگه میشه شما تو رشته ای تحصیل کنید...بهش علاقه داشته باشید.... بعد در مورد کاری که میخواهید بکنید نشه مطلب گیر آورد؟؟؟شاید یسری جاهاش سخت باشه...خودم هم گاهی اوقات کشیدم این مدل سختیارو اما جوینده یابندس:ws31::ws31:

لینک به دیدگاه
بچه ها واقعا عصبانی ام ، از دست خودم ، از دست این مملکت ، از دست جوونایی که جز آویزون این و اون بودن هیچی از این زندگی نمیدونن ...

مشکل همون اویزون بودنه . به همه چیز خودشون رو اویزون میکنند .. نمیشه بگیم چی براشون مهمه که اویزونش بشن هر چی باشه حتما دو تا فاکتور را در نظر میگیرن .. اول( عمدتا پسرا )که به شدت و با سرعت دو ی صد متر باید یه جوری اویزون دخترا بشن و در این باره بی جنبگی خودشون رو نشون دادن اگه خیلی هم بی عرضه باشند اقلا متلک پرونی میکنند

دوم اویزون اینترنت میشن و در اینجا یا بازم همون مسئله اولی خواب و خیالشون رو گرفته یا حد اکثرش وقت خود رو با ادا اطوار های روشنفکرانه و دادن شعار دادن های بی نتیجه ی تو خالی که ثابت شده فقط وقت تلف کردنه وقت خود را به هدر میدن

چی تو این مملکت پرورش میدیم ؟:w00:

دانشجوی جزو نویس (درب منزل تحویل میشه هم ارزون هم پول پستش را فرستنده پرداخت کرده .. ) که گاهی اگه خوش خط کلاس دیر به کلاس برسه و جزوه ها رو ننویسه کلاس عملا بی خود بر پا شده و گور بابای استاد :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...