Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ آره. من همین پروژه آماده سازی زمین 480 هکتاریه که بهت گفته بودم رو با اون کار کردم البته در کنارش یه مهندس سیویل هم داشتم. lol میگم بحث تاپیک رو منحرف نکنیم ممد. یه تاپیک بزن خودت واسه معرفی این نرم افزارها... داداش اینجا رو گذاشتن واسه همین کارا: بانک نرم افزار 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ یه نرم افزار خوب هست که تقریبا تلفیقی از کد و جی آی اس هم به نام Map 3d که خیلی به درد رشته ما میخوره. و متاسفانه هنوز جا نیوفتاده و هیچ منبع فارسی هم برای آموزشش نیست. دوست داشتید هلپش رو بذارید تو انجمن ترجمه کنیم با هم 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ دوست داشتید هلپش رو بذارید تو انجمن ترجمه کنیم با هم من توصیه ام به تو که عمرانی اینه که به جای اینکه وقتتو بذاری رو این نرم افزار وقت بذاری رو سیویل تری دی که لندو قورت میده! باشه من کلیه توتاریالاشو دان کردم. آپ میکنم برات. 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ من توصیه ام به تو که عمرانی اینه که به جای اینکه وقتتو بذاری رو این نرم افزار وقت بذاری رو سیویل تری دی که لندو قورت میده! باشه من کلیه توتاریالاشو دان کردم. آپ میکنم برات. سیویل تری دی 2011 دارم یاد میگیرم . پروژمم که یه طراحی تقاطع غیر همسطحه دارم باهاش طراحی میکنم و تا چند وقت دیگه تکمیل شدشو برای فروش میذارم تو انجمن. من که واسه خودم نمیخوام . گفتم اگه پایه باشید با هم ترجمه کنیم . بیشتر دنبال یه رفرنس مناسب هستم واسه ترجمه که بعدش بدم انتشارات دانشگاه برای چاپ. 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ سیویل تری دی 2011 دارم یاد میگیرم . پروژمم که یه طراحی تقاطع غیر همسطحه دارم باهاش طراحی میکنم و تا چند وقت دیگه تکمیل شدشو برای فروش میذارم تو انجمن. من که واسه خودم نمیخوام . گفتم اگه پایه باشید با هم ترجمه کنیم . بیشتر دنبال یه رفرنس مناسب هستم واسه ترجمه که بعدش بدم انتشارات دانشگاه برای چاپ. چرا پایه نیستیم برادر. از 18 اسفند شروع میکنیم. خوبه؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ چرا پایه نیستیم برادر. از 18 اسفند شروع میکنیم. خوبه؟ بسیار عالی 2 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ سیویل تری دی 2011 دارم یاد میگیرم . پروژمم که یه طراحی تقاطع غیر همسطحه دارم باهاش طراحی میکنم و تا چند وقت دیگه تکمیل شدشو برای فروش میذارم تو انجمن. من که واسه خودم نمیخوام . گفتم اگه پایه باشید با هم ترجمه کنیم . بیشتر دنبال یه رفرنس مناسب هستم واسه ترجمه که بعدش بدم انتشارات دانشگاه برای چاپ. شما گرایشت ترافیکه دادا؟ 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ شما گرایشت ترافیکه دادا؟ نه عزیز ، راه و ترابری ... ولی ترافیک و راه فقط چند واحدشون فرق میکنه، تقریبا شبیه هم هستند . 2 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ مشخصات کتاب تعداد صفحه: 322 نشر: شهیدی (10 اردیبهشت، 1390) شابک: 978-964-93941-1-4 قطع کتاب: وزیری وزن: 700 گرم [TABLE=class: product, width: 0][TR][TD=class: productLabel, align: left]قیمت پشت جلد: [/TD][TD=align: right]75000 ریال[/TD][/TR][/TABLE] 4 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ مشخصات کتاب تعداد صفحه: 424 نشر: عمیدی (15 آذر، 1389) شابک: 978-964-6008-87-8 قطع کتاب: وزیری وزن: 900 گرم [TABLE][TR][TD][TABLE=class: product, width: 0][TR][TD=class: productLabel, align: left]قیمت پشت جلد: [/TD][TD=align: right]100000 ریال[/TD][/TR][/TABLE] [/TD][/TR][TR][TD] [/TD][/TR][/TABLE] مشخصات کتاب تعداد صفحه: 512 نشر: فروزش (28 شهریور، 1390) شابک: 978-964-547-302-8 قطع کتاب: وزیری وزن: 1050 گرم [TABLE=class: product, width: 0] [TR] [TD=class: productLabel, align: left]قیمت پشت جلد: [/TD] [TD=align: right]118000 ریال[/TD] [/TR] [/TABLE] 4 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ سلام امیدجان منم دقیقا باحرفات موافقم چون تودانشگاه مون همیشه بین بچه های شهر سازی ومعماری بحثای الکی هستش وهرکسی خودشونژاد برتر می دونه 3 لینک به دیدگاه
هانیه ثابتی 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ با توجه به این تعاریف بهتر نیس بریم معماری بخونیم تا با بازار کار خصوصی مواجه باشیم تا دولتی؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ با توجه به این تعاریف بهتر نیس بریم معماری بخونیم تا با بازار کار خصوصی مواجه باشیم تا دولتی؟ خب در عوض دست تو معماری زیاده و تعداد معمارا خیلی بیشتره، به حدی که خیلی از معمارا ترجیح میدن ارشد رو بیان شهرسازی. هردو رشته تو بازار کارشون مشکلاتی رو دارن و الان بازار کار واسه هر دو رشته واقعاً جوابگو نیست و خیلی کمتر از حدی هست که باید باشه 1 لینک به دیدگاه
sky2010 80 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ وضعیت کار شهرسازی چطوره؟ ثسمت طرح های هادی شد 11 تا 18 ملیون/// این که خوبه واقعا... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ وضعیت کار شهرسازی چطوره؟ثسمت طرح های هادی شد 11 تا 18 ملیون/// این که خوبه واقعا... وضعیت کار نسبت به تقاضایی که هست خیلی کمه. یه سری افزایش قیمت ها با تورمی که هست لازمه. هرچند به نظرم درصدش خیلی کمتر از اون چیزیه که باید باشه. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده