partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ این شما و این هم مســـابقه تشخیص هویت شماره سی و پنج طبق معمول اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه20 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس هویت مجهول این دوره: راهنمایی: :gnugghender: 1- دختر خوب ، خوشگل و مودب ...:w36: 2-از تصاویر مشخصه که خیلی خوابالو هستش ... 3- بعد از من عضو انجمن شده ... 4- تو سایت فعالیت خیلی خوبی داره، همه میشناسیدش ... 5- اوایل من ازش کلی حساب میبردم ... 6- خدا نکنه عصبانی بشه ... :icon_pf (34): 7- خودش میگه شیطون نیستم، ولی شیطونه ... 8- خیلی دوست داره مدیر باشه ... 9- قیافش فقط یکم عوض شده ... اگر بزرگیاش رو دیده باشید متوجه میشید ... 10- بیشتر در تالار گفتگوی آزاد فعالیت داره + در تالار مربوط به رشته خودش هم هستش ... 12- میتینگ هم اومده ... 11- بازم راهنمایی کنم؟ راهنمایی های بعدی به همین پست اضافه میشه ... پس هر دفعه صفحه اول رو چک کنید ... در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که سپید ميكشش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... :w42: اگرم زود فهمیدید، نگید آقا جون ... بقیه هم عکس بفرستن ... کوچیک ، بزرگ ... فرقی نداره ... از امروز که سه شنبه هستش ، تا پنج شنبه تاپیک بازه ... :cakesmileyf: همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکیند ...:w36: ========================================================== مروری بر حدسیات هویت مجهول: sefid barfi کاشف : delnavaz 26 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ با سلام و تشکر از زحمات شبانه روزی شما و همکارانتان ایشون دخترن یا پسر؟ لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ عکس جنینی شو میذاشتی پرتو به اون گوچیکی اخه عکس میذارن ؟ بعدشم که جنسیتش نامعلومه که لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ چون جنسیت نداره یعنی باید مختلط بحدسیم لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ آقا سخت میشه اینطوری ، بگو دخمله یا پسر لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ خب گزینه های روال هرسری کتایون پرتو خودم سپیده پسر روال هرسری نداریم ؟ مسعوده لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ حمید کد پلاسه بنده خدا تو سایت که دیگه نیستش لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ بنده خدا تو سایت که دیگه نیستش بلخره میادش لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ شک نکنید Peyman2134 مدیر تالار خانواده است! لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ این سری باید امتیاز شو دوبرابر کنی زهرا جون چون هم تشیص هویته هم تشخیص جنسیت لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ شک نکنید Peyman2134 مدیر تالار خانواده است! راست میگه ها؛ مشخصاتش که بهش میخوره؛ Peyman2134 , خب معلوم شد :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ یعنی من هلاااااک این راهنمایی کردنتم پرتو خوابالوه هم شد راهنمایی؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ با سلام و تشکر از زحمات شبانه روزی شما و همکارانتان ایشون دخترن یا پسر؟ سلام مرسی ... پسره یا دختر عکس جنینی شو میذاشتی پرتو به اون گوچیکی اخه عکس میذارن ؟ بعدشم که جنسیتش نامعلومه که تو اینجا چکار میکنی؟ پیانیست؟ چون جنسیت نداره یعنی باید مختلط بحدسیم این دفعه alimec:ws3: جنسیت معلوم پلیز؟ آقا سخت میشه اینطوری ، بگو دخمله یا پسر خب گزینه های روال هرسری کتایون پرتو خودم سپیده پسر روال هرسری نداریم ؟ مسعوده شما دیگه حدس نزن که درست هم بگی بهت امتیاز نمیدیم ... دور پیش 20 امتیاز رو بردی ... Z!ZA حمید کد پلاسه mechjj شک نکنید Peyman2134 مدیر تالار خانواده است! این سری باید امتیاز شو دوبرابر کنی زهرا جونچون هم تشیص هویته هم تشخیص جنسیت جنسیت اعلام شد ... راست میگه ها؛ مشخصاتش که بهش میخوره؛ Peyman2134 , خب معلوم شد :hapydancsmil: پیمان خوابالوئه؟ کله سحر تو سایته ... تازه فکر کنم کم خوابی هم داشته باشه ... یعنی من هلاااااک این راهنمایی کردنتم پرتوخوابالوه هم شد راهنمایی؟ من به همتون افتخار می کنم عزیزانم ... صاحب عکس دختره ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده