Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ متخصصان مغز و اعصاب در مقاله جدیدی تاكید كردند سالمندانی كه سطح ویتامین های ب،ث، د و ای و هم چنین اسیدهای چرب امگا ۳ در خونشان بیشتر است از لحاظ ذهنی قوی تر و تواناتر هستند. به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این متخصصان تصریح كرد: افزایش مقدار این ویتامین ها و روغن های ماهی در بدن از عوامل مهم و موثر در كاهش تحلیل رفتن و كوچك شدن مغز و در نتیجه پیشگیری از آلزایمر است در حالی كه رژیم غذایی حاوی تنقلات و چربی های ترانس نتیجه معكوس دارد و مصرف آنها باعث كاهش اندازه و توانایی مغزی می شود. به گزارش یونایتدپرس، پزشكان انستیتو پائولینگ در دانشگاه دولتی اورگون و متخصصان دانشگاه علم و بهداشت اورگون روی ۱۰۴ داوطلب در گروه سنی ۸۷ سال مطالعه كردند كه هیچ یك از آنها سابقه و فاكتور خطرزای ناتوانی ذهنی و ضعف حافظه نداشتند. این متخصصان ۳۰ نشانگر زیستی از ریز مغذی های مختلف موجود در خون این افراد را ارزیابی و نتایج مطالعات خود را به طور مفصل در مجله نورولوژی ارائه كرده اند. ایسنا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده