رفتن به مطلب

رژیم غذایی مناسب از كوچك شدن مغز جلوگیری می كند


Ssara

ارسال های توصیه شده

متخصصان مغز و اعصاب در مقاله جدیدی تاكید كردند سالمندانی كه سطح ویتامین های ب،ث، د و ای و هم چنین اسیدهای چرب امگا ۳ در خونشان بیشتر است از لحاظ ذهنی قوی تر و تواناتر هستند.

 

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این متخصصان تصریح كرد: افزایش مقدار این ویتامین ها و روغن های ماهی در بدن از عوامل مهم و موثر در كاهش تحلیل رفتن و كوچك شدن مغز و در نتیجه پیشگیری از آلزایمر است در حالی كه رژیم غذایی حاوی تنقلات و چربی های ترانس نتیجه معكوس دارد و مصرف آنها باعث كاهش اندازه و توانایی مغزی می شود.

 

به گزارش یونایتدپرس، پزشكان انستیتو پائولینگ در دانشگاه دولتی اورگون و متخصصان دانشگاه علم و بهداشت اورگون روی ۱۰۴ داوطلب در گروه سنی ۸۷ سال مطالعه كردند كه هیچ یك از آنها سابقه و فاكتور خطرزای ناتوانی ذهنی و ضعف حافظه نداشتند.

 

این متخصصان ۳۰ نشانگر زیستی از ریز مغذی های مختلف موجود در خون این افراد را ارزیابی و نتایج مطالعات خود را به طور مفصل در مجله نورولوژی ارائه كرده اند.

 

ایسنا

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...