RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ بچه ها من اعلام ميكنم كه كاملا گيج شدم ميدونم كه مرور كتابهام منو از اين حالت در مياره و ميتونم براي شما هم رفع ابهام كنم ولي الان با وجود اونهمه درس كه دارم ميكروبو بيوشيمي و متون و....:icon_pf (34):اصلا فرصت ندارم شما اگه ميخوايد ادامه بديد ولي من بايد برم چون خيلي كار دارم اگه مدير بودم تا پايان امتحانا تاپيكو نامرئي ميكردم تا بعدش همه باشن و فرصت كافي براي ادامه رفع اشكال باشه فعلا مارو غايب بزنيد البته تا 28تم همين ماه ..... 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ :sad0: منم کامل گیج شدم.. باید زمانه کافی باشه تا بشه روش فکر کرد و تصمیم گیری بشه مرسی راپونزل جان برا توضیحاتت ... اما من همچنان پیگیرم کم و بیش ... تا اطلاعاته عموممیشونو کامل کنم بعد سر فرصت بشینیم توافق نظر کنیم ...بعد هم یه منبعه خوبی باسه خودمون هم برای دوستانمون میزاریم البته به صورت پی دی اف واتر مارک شده... تا همینجوری خیلی زحماتمون به هدر نره و تبلیغی برای نواندیشان هم بشه تازشم اگر خوب از اب در بیاد تو مجله دانشگامون چاپش میکنیم و اسممونو تو گرداورندگان میزنیم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ درود درود بر شما و خسته نباشيدمشكل با موضوعه اينجا نبود با تيترش بود كه اونم با مدير تالار حل شد و همون طور كه گفتم هر جور خودشون صلاح ميدونن الان در فكر رفع اشكاليم دقيقا به نكته خوبي اشاره كرديد كه الان اصلا موقعيت مناسبي براي استارت اين تاپيك نبود ولي كلا نميدونم داستان چيه كه هميشه بهترين تاپيك ها در زمان امتحانا استارت ميخوره خوب شما گفتيد 6 شاخه حتما اگر فرصت شد شاخه ششم رو هم به ما معرفي كنيد چون من كه به شدت مشتاق شدم بدونم اين نكته رو هم بگم كه قبلا تاپيكي براي رفع اشكال زده شده بود من هم اصرار داشتم براي جلوگيري از پراكنده گويي اين رفع اشكال هم در همونجا گفته بشه (صرفا يه پيشنهاد براي ارتقاع كيفيت بود) بنده در زمينه رفع اشكال كاملا در خدمتم هر چند در زمينه جانوري اطلاعات خيلي قوي ندارم ولي تو ميكرو ميتونم كمك حال باشم مرسی دوست خوبم ... و اما متين جان جواب براي شما از روي زيست شناسي كمپبل بخش پروتوزئولوژي:هر پروتوزوئر جاندار كامليست كه همه فعاليت حياتي آن در درون يك سلول صورت ميگيرد . از آنجا كه توده پروتوپلاسمي اين جانداران به سلولهاي مختلف تقسيم نشده است گاهي آنها را بدون سلول هم ناميده اند.البته بيشتر محققان براي تاكيد بر وجود شباهت هاي ساختاري فراوان ميان آنها و سلولهاي جانداران پر سلولي نام تك سلولي را ترجيح ميدهند. در روش طبقه بندي 5 سلسله شاخه پروتوزوا را جزئي از آغازيان ميشمارند اين گروه همه يوكاريوت هاي تك سلولي و جلبك هاي پرسلولي را به سبب ساختار ساده و رابطه روشن آنها با جلبك هاي تك سلولي شامل ميشود. اين گروه بسيار نا همگن و پارافيلتيك است و برخي از اعضاي آن بيشتر ميتواند به سلسله هاي پر سلولي گياهان،قارچ ها و جانوران نسبت داد تا به يكديگر. البته در مورد وجود اجداد مشترك ميان آغازيان جانور مانند يا پروتوزوئرها و جانوران ترديد بسيار اندك است . متين جان از خاصه هاي زيستيش برات اين يك موردو مينويسم كه به سوالت مربوطه: 1- ابتدايي ترين علامت حاكي از تقسيم كار ميان سلولها را در برخي آغازيان كلوني دار كه محتوي زو نوييد (افراد) سوماتيك و توليد مثلي در كلوني هستند ميتوان مشاهده كرد. . . . جانداراني كه تحت نام پروتوزوئر قرار ميگيرند فقط در يك خصوصيت منفي با هم مشتركند و آن اين است كه پر سلولي نيستند اين مفهوم را به عبارتي ، يك جانور شناس امريكايي به نام ليبي هايمن به كار برد اما به جاي تك سلولي واژه بدون سلول را مورد استفاده قرار داد . وي اين موجودات را جانوراني كه ماده بدن آنها توسط ديواره ها به سلول ها منقسم نشده است تعريف كرد . اگرچه بيشتر جانورشناسان پروتوزوئر ها را تك سلولي ناميده اند و بررسي ميكروسكوپ الكترونيكي هم اين عقيده را تاييد ميكند اما هنوز نظريه هايمن در مورد بدون سلول بودن ، به كلي مردود شمرده نميشود. اين نظريه ياد آور اين نكته است كه شاخه پروتوزوئرها در واقع يك گروهبندي طبيعي فيلوژنيك نيست. انجمن پروتوزوئر شناسان در سال 1980 طبقه بندي جديدي انتشار كرد كه در آن 7 شاخه مجزا(قابل توجه خودم متين آقاي تكرو و...:icon_pf (34):)در نظر گرفته شده ما نيز آن را ميپذيريم زيرا در آن به روابط تكاملي بيشتر از گذشته توجه شده و ساده تر است. پروتوزوئر ها با اينكه تك سلولي هستند ولي ساختمان ساده اي ندارند ... بعضي از آنها به صورت كلني و برخي در طول چرخه زندگي خود از مراحل چند سلولي ميگذرند . بنابراين به اين فكر مي افتيم كه چرا آنها را جزو پرسلولي ها قرار نميدهند ؟علت آن است كه اين گونه جانداران معمولا به روشني قابل تشخيص هستند. وابستگان بدون كلني دارند و يا آنكه فقط يك نوع سلول غير توليد مثلي دارند و مراحل رشد و نمو جنيني را هم طي نميكنند.طبق تعريف ، پر سلولي ها بيشتر از يك نوع سلول غير توليد مثلي دارند و مراحل جنيني مختلفي را ميگذرانند. مشخصات پروتوزوئر ها (متين جان باز هم فقط مورد مربوط رو مينويسم: 1- تك سلولي هستن.بعضي از انواع آنها كلوني دارند و در چرخه زندگي برخي ، مراحل پر سلولي ديده ميشود. راستش رو بخوای همه پستت رو نخوندم! عجله دارم باید برم فقط اون تیکه که قرمز کردم رو خواستم بگم منم بر این اساس طبقه بندی کردم! مطالبم رو هم تایپ کردم حدود 3 صفحه شده! (مثلا کنکور حشره دارم) خلاصه وار بصورت فایل عکس هم تهیه کردم که اینجا میزارمش ... توضیحات رو هم اونور میزارم ... بله 7 شاخه است من ظهر که پست دادم حضور ذهن نداشتم دقیق گفتم شاید بگم 7 تا اشتباه بشه و ... مرسی 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ دوستان تبلیغات پایین تصویر رو نادید بگیرید! اگر تایید میکنید که مطالب رو اونور هم بزارم! مرسی 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ بچه ها من اعلام ميكنم كه كاملا گيج شدم ميدونم كه مرور كتابهام منو از اين حالت در مياره و ميتونم براي شما هم رفع ابهام كنم ولي الان با وجود اونهمه درس كه دارم ميكروبو بيوشيمي و متون و....:icon_pf (34):اصلا فرصت ندارم شما اگه ميخوايد ادامه بديد ولي من بايد برم چون خيلي كار دارم اگه مدير بودم تا پايان امتحانا تاپيكو نامرئي ميكردم تا بعدش همه باشن و فرصت كافي براي ادامه رفع اشكال باشه فعلا مارو غايب بزنيد البته تا 28تم همين ماه ..... با پیشنهادت موافقم! آقا من غلط کردم استارت زدم! ... اجازه بدید منم برم سراغ درسای خودم بعد از کنکور 2 باره پیگیری میکنیم. :sad0: منم کامل گیج شدم.. باید زمانه کافی باشه تا بشه روش فکر کرد و تصمیم گیری بشه مرسی راپونزل جان برا توضیحاتت ... اما من همچنان پیگیرم کم و بیش ... تا اطلاعاته عموممیشونو کامل کنم بعد سر فرصت بشینیم توافق نظر کنیم ...بعد هم یه منبعه خوبی باسه خودمون هم برای دوستانمون میزاریم البته به صورت پی دی اف واتر مارک شده... تا همینجوری خیلی زحماتمون به هدر نره و تبلیغی برای نواندیشان هم بشه تازشم اگر خوب از اب در بیاد تو مجله دانشگامون چاپش میکنیم و اسممونو تو گرداورندگان میزنیم من من من اسم منم بزنیییییییییید! اگر خواستید مجله ایش کنید بکنید به اسم نواندیشان فقط به اسم تالار خودتون نباشه ها کلکا! منم کمک لازم رو میکنم اسم تالار ما هم بیاد اون پایین صفحه! محض رضای خدا! 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ با پیشنهادت موافقم!آقا من غلط کردم استارت زدم! ... اجازه بدید منم برم سراغ درسای خودم بعد از کنکور 2 باره پیگیری میکنیم. من من من اسم منم بزنیییییییییید! اگر خواستید مجله ایش کنید بکنید به اسم نواندیشان فقط به اسم تالار خودتون نباشه ها کلکا! منم کمک لازم رو میکنم اسم تالار ما هم بیاد اون پایین صفحه! محض رضای خدا! من يه نگاه به اون رده بنديت كردم خوبه قبول دارم منتها از ترسه اينكه بحث ادامه پدا نكنه جواب ندادمبابا منم درس دارم به جانه خودم اينارو همشو مثل آب خوردن ميتونم تو جزوه هام پيدا كنم هممون به غلط كاري افتاديم وگرنه جواباش آب خوردنه منم كه گفتم بذاريم واسه بعده امتحانا حالا خدايي نكرده افتاديم هيچكي مياد بگه آخي اينا واسه تالار زحمت كشيدن بيا قبولشون كنيم دوستان مارو تا اطلاع ثانوي معاف كنيد 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ چرا از زیرش در میرین؟ باشه بعده امتحانا و کنکور .... از فردای کنکور تاپیک میاد بالا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده