رفتن به مطلب

بررسی سوالات و اشکالات تخصصی جانور شناسی

ارسال های توصیه شده

سلام سلام

خب این تاپیک رو میزاریم برای بررسی سوالات و اشکالاته تخصصی جانور شناسی

و همچنین بر اساس این تاپیک بسیار خوب حتما سوالاتی پیش میاد که اینجا مطرح و با هم بررسیشون کنیم

مرسی:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب اولین سوال رو که برای خودم مطرح شد رو میپرسم...

از اون پیش جانوران مثل آمیب ها ، تاژکداران ، هاگداران ، مژکداران و ... (فکر کنم همین 4 شاخه رو داشته باشه)

امیب فکر نکنم یک شاخه باشه... چون شاخه های اغازیان به این 4 دسته تقسیم میشه:

1.Sarcomastigofora سارکودینا

2. Sporozoa هاگداران

3.Cindospora (معادل فارسی فکر نکنم داشته باشه)

4.Ciliophora مژه داران

امیب جزء شاخه ی سارکودینا هست و سارکودینا از نظر شکل ظاهری به 4 دسته امیب amebas روزن دارانforaminifora خورشیدی ها heliozoa و شعاعیان تقسیم میشهradiolaria

اینو من تویه جزوه جانورم خوندم

نظره دوستان چیه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب اولین سوال رو که برای خودم مطرح شد رو میپرسم...امیب فکر نکنم یک شاخه باشه... چون شاخه های اغازیان به این 4 دسته تقسیم میشه:1.Sarcomastigofora سارکودینا 2. Sporozoa هاگداران3.Cindospora (معادل فارسی فکر نکنم داشته باشه)4.Ciliophora مژه دارانامیب جزء شاخه ی سارکودینا هست و سارکودینا از نظر شکل ظاهری به 4 دسته امیب amebas روزن دارانforaminifora خورشیدی ها heliozoa و شعاعیان تقسیم میشهradiolariaاینو من تویه جزوه جانورم خوندمنظره دوستان چیه؟
بله بله کاملا درستهاسم شاخه سارکودینا از آمیب میاد دیگه! بخاطر همین بهش شاخه آمیب هم میگنالبته اصل فارسیش شاخه آمیب-تاژکداران هست همون چیزی که شما نوشتید، سارکو ش برای آمیبه و ماستیگوفورا ش برای تاژکدار!بعد تقسیم میشه به دو زیرشاخه و شامل 8 رده و ...که توی این رده ها خورشیدی ها ... روزنه داران... آمیب ها و شعاعیان قرار دارهفقط اینا الان تو ذهن منه برای کسب اطمینان باید به نوشته هام مراجعه کنم ...ممنون از تاپیکتمن بعد سوالامون رو میزاریم اینجا!اما من اونور سوال زیاد ایجاد کردما!بقیش هم میزاشتی خب!
  • Like 3
لینک به دیدگاه

سارکودینا خودش زیر شاخه س .. چه جوری دوباره به 2تا زیر شاخه تقسیم میشه:ws38:

.......

والا من هنوز مطالعه نکردم به نطرم سوالات زیادی باید به وجوذ بیاد...

حالا بریم جلو

ببینیم چه جوری میشه:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سارکودینا خودش زیر شاخه س .. چه جوری دوباره به 2تا زیر شاخه تقسیم میشه:ws38:

.......

والا من هنوز مطالعه نکردم به نطرم سوالات زیادی باید به وجوذ بیاد...

حالا بریم جلو

ببینیم چه جوری میشه:a030:

ببخشید اشتباه لفظی بود!

البته تو ضیحاتم اشتباه لفظی برطرف شده بود!

منظور از سارکودینا همون سارکومستیگوفورا بود!

البته این اشتباه لفظی من بخاطر این بود که قبلا شاخه سارکودینا داشتیم و شاخه ماستیگوفورا ...

الان اینا جفتشون تو یه شاخه و تحت 2 زیرشاخه هستن

فرمایش شما درست

مرسی.

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب اولین سوال رو که برای خودم مطرح شد رو میپرسم...

امیب فکر نکنم یک شاخه باشه... چون شاخه های اغازیان به این 4 دسته تقسیم میشه:

1.Sarcomastigofora سارکودینا

2. Sporozoa هاگداران

3.Cindospora (معادل فارسی فکر نکنم داشته باشه)

4.Ciliophora مژه داران

امیب جزء شاخه ی سارکودینا هست و سارکودینا از نظر شکل ظاهری به 4 دسته امیب amebas روزن دارانforaminifora خورشیدی ها heliozoa و شعاعیان تقسیم میشهradiolaria

اینو من تویه جزوه جانورم خوندم

نظره دوستان چیه؟

ميخوام براتون دقيق و درستشو بنويسم :

kingdom: protista

sub kingdom: protozoa

phylum:

1- sarcomastigophora

2-Apicompelexa

4-ciliophora

4-mixospora

5-microspora

خوب قبلش بگم چون از درس پروتوزئولوژي ترم قبل اينارو يادم بود بنابراين ممكنه تو بخش انگليسيشون يكم غلط املايي باشه و چون درس دارم فرصت تصحيح ندارم البته تاكيد ميكنم ممكنه...

بريم سراغ توضيح :kingdom كه همون قلمرو هست و ميگه كه اينا جزو قلمرو پروتيستا هستن بعدي subkingdom يا همون تحت سلسله يا زير سلسله هستش كه ميگه جزو پروتوزوئا ها هستند

همونطور كه نوشتم phylumشاخه هست كه پروتوزوئاها به 5 تا زير شاخه تقسيم ميشن نه 4 تا ...

دسته اول sarcomastigophora بودن كه همون آميب ها sarcodinaو تاژك داران mastigophora هستند

دسته دوم apicompelexaهستن انگلهايي كه تو اين شاخه هستن همه داراي مجموعه راسي آپيكال كمپلكس در قسمت قدامي هستن كه به وسيله اون وارد بدن ميزبان ميشن

دسته سوم يا ciliophoraمژكداران هستن كه از اسمشون معلومه خصوصيت بارزشون داشتن مژك هست كه اكثرا آزاد زي هستن به جز balantidium coli كه در روده انسان هست و گاهي بيمازي زا ميشه

دسته چهارم و پنجم رو زياد راجع بهش اطلاعات ندارم دليلش هم اينه كه ما پروتوزئولوژي پزشكي ميخونديم و اين جانداران هم به كلينيكال پروتوزئولوژي ربطي نداشتن

! فقط اينو بگم كه microsporaتك ياخته هايي در شاخه اش قرار ميبگيرن كه داراي هاگ يا اسپور هستن يكي از اونا هم نوزماست(nosema) كه براي زنبور عسل بيماري زا هست

اميدوارم به دردتون خورده باشه البته خيلي مطلب زياد هست راجع به اون 3 شاخه اول با كلي مثال و عوامل بيماريزا كه اگه بخوام توضيح بدم بايد تا صبح بنويسم :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

راستي يه چيز ديگه پيشنهاد ميكنم اينو به بخشه ميكرو بفرستيد چون اصلا اونجوري كه تو تيتر اومده تخصصي جانوري نيست ! :ws52: البته فقط يك پيشنهاده مدير تالار هر جور صلاح ميدونه همون كارو بكنه بهتره:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

مرسی راپونزل جان

خوش اومدی:icon_gol:

تویه این تاپیک ما داریم اطلاعاتمونو جمع اوری میکنیم http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=76105

این تاپیک هم ما گذاشتیم برای رفع اشکالو این چیزا...

درباره توضیحاته این زیر شاخه ها بحث خیلی زیاد هست که به مرور زمان اونجا تکمیل میکنیم

و از اطلاعات بچه ها استفاده میکنیم

خوشحال میشم بیای شرکت کنی گلم

..............

خوب درباره این زیر شاخه ی که گفتی من تا الان هیچی نشنیدم و تویه منابعی که الان جلومه حرفی ازش نزده

دسته دوم apicompelexaهستن انگلهايي كه تو اين شاخه هستن همه داراي مجموعه راسي آپيكال كمپلكس در قسمت قدامي هستن كه به وسيله اون وارد بدن ميزبان ميشن

:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
راستي يه چيز ديگه پيشنهاد ميكنم اينو به بخشه ميكرو بفرستيد چون اصلا اونجوري كه تو تيتر اومده تخصصي جانوري نيست ! :ws52: البته فقط يك پيشنهاده مدير تالار هر جور صلاح ميدونه همون كارو بكنه بهتره:a030:

پس اگر جانوری نیست پس چی میتونه باشه؟

تخصصی به این دلیله که سوالات مربوط به مفاهیم و اطلاعات جانور شناسی پرسیده بشه ... نه اینکه دوستان عزیزمم بیان در مورد جک وجونورای اطراف سوال بپرسن:w36:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مرسی راپونزل جان

خوش اومدی:icon_gol:

تویه این تاپیک ما داریم اطلاعاتمونو جمع اوری میکنیم http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=76105

این تاپیک هم ما گذاشتیم برای رفع اشکالو این چیزا...

درباره توضیحاته این زیر شاخه ها بحث خیلی زیاد هست که به مرور زمان اونجا تکمیل میکنیم

و از اطلاعات بچه ها استفاده میکنیم

خوشحال میشم بیای شرکت کنی گلم

..............

خوب درباره این زیر شاخه ی که گفتی من تا الان هیچی نشنیدم و تویه منابعی که الان جلومه حرفی ازش نزده

:ws52:

خوبه يني عاليه ....اون لينك كه دادي رو ميگم داريد پلكاني پيش ميريد موفق باشيد لايك :ws31:متين جان خواستم بگم تيترش يكم مشكل داره آخه نوشتيد تخصص جانور شناسي بعد داريد توش رفع اشكال تخصص ميكروبيولوژي پروتوزئولوژي رو ميكنيد فك كنم رفع اشكال بذاريد بهتر باشه:a030:كه اونم اگه درست گفته باشم قبلا يه تاپيك داشت كه توش راجع به اشكالاتمون بحث ميكرديم :ws52:

و اما درياره اون زير شاخه بگم كه خوب كاري نداره كه يه سرچ كن راجب اينكه چيه و متعلق به كدوم قلمرو شاخصت منم كه رشته تخصصيمه منبع زنده سوالي داشتي مشتاقانه در خدمتم :a030:

پس اگر جانوری نیست پس چی میتونه باشه؟

تخصصی به این دلیله که سوالات مربوط به مفاهیم و اطلاعات جانور شناسی پرسیده بشه ... نه اینکه دوستان عزیزمم بیان در مورد جک وجونورای اطراف سوال بپرسن:w36:

تخصص جانوري نيستش خوب... درواقع مطلب متعلق به زير بخش پروتوزئولوژيه بخش ميكرو هست و لي حالا كه ميگيد مطلب براي رفع اشكاله بايد در بخشه رفع اشكا لها قرار بگيره

يني يا انتقالش بديد به رفع اشكالها يا تيتر رو تعويض كنيد چون اين مطلب جانوري نيست

بازم هر جور صلاح ميدونيد گفتم كه كيفيت تالار ارتقاع پيدا كنه و پراكندگي كمتري ايجاد بشه :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوبه اون ليك كه دادي رو ميگم خوبه كه روش داريد تفكر ميكنيد و پلكاني پيش ميريد موفق باشيد لايك :ws31:متين جان خواستم بگم تيترش يكم مشكل داره آخه تخصص جانور شناسي بعد داريد توش رفع اشكال تخصص ميكروبيولوژي پروتوزئولوژي رو ميكنيد فك كنم رفع اشكال بذاريد بهتر باشه:a030:كه اونم اگه درست گفته باشم قبلا يه تاپيك داشتا :ws52:و درياره اون زير شاخه بگم كه خوب كاري نداره كه يه سرچ كن راجب اينكه چيه و متعلق به كدوم قلمرو شاخصت منم كه رشته تخصصيمه منبع زنده :a030:

جانوري نيستش خوب درواقع مطلب متعلق به زير بخش پروتوزئولوژيه بخش ميكرو هست و ميتونيد بگيد در تاپيك رفع اشكال داريم مشكلشو برطرف ميكنيم نه در تاپيك مربوط به تخصص جانوري:icon_gol:

خب اگر قرار به سرچ باشه که همه میتونن یه سرچ تو گوگل بزنن و اطلاعات مختلفی رو پیدا کنن

مخصوصا رشته های ما ...

ما میخواییم اطلاعات درست و کاملی رو جمع اوری کنیم :a030:

من همین الان یه سرچی ساده درباره شاخه های اغازیان زدم و چیزهای عجیب غریبی هم دیدم:w58:

مثله قضیه اون عقربه که هر سایتی یه چیزی میگفت:w16:

....................

در مورد موضوع تاپیک، فکر کنم یه بار توضیح دادم که منظور از تخصصی بودن جانور شناسی چی بوده

یه نکته ی هم که جا موند باید عرض کنم که الان بحث سر اغازیان هست اما به مرور زمان وارد بخش انیمالیا میشیم

و شاید این ابهام رفع بشه

* یه نکته دیگه اینکه عزیزم تو که رشتت میکروبیولوژی هست و اطلاعاتتم در این مورد زیاده .. درباره بخش هایی که قبلا ایجاد کردی توضیح میدادی خوب بود...

چون افراد زیست شناسی از جزئیات بخش بندی میکروب اطلاعی ندارن و یه اگاهی سحطی پیدا میکردن خوب بود

از جمله خودم که اطلاعی ندارم:whistle::hanghead:

اما خب رفع اشکالهم درسته:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

درباره Apicoplexa:

همون طور كه گفتم انگلهاي اين شاخه در راس خودشون آپيكال كمپلكس دارن كه باعث وارد شدن اونها به بدن ميزبان ميشه

مجموعه راسي شامل موارد زير است:

1- حلقه قطبي (poiar ring)

2- كيسه آنزيمي (rhoptery)

3- دانه هاي آنزيمي (microneme)

4- بخش مارپيچ يا قيف مانندي به نام كونوئيد (conoid)

در اطراف غشا جانداران معلق به اين شاخه وزيكولهايي به نام آلوئل وجود دارد و ايجاد غشاء سختي به نام پليكل ميكند بر روي پليكل منفذي به نام ميكروسپور است كه نقش دهان را دارد مانند ساير سلولها هسته و ميتوكندري و هستك و شبكه آندوپلاسمي و جسم گلژي دارد اين تك ياخته فاقد مژه و مژك است و از طرق سر خوردن حركت ميكند توليد مثلشان دو بخشي 1- ***ual لقاح نر و ماده تخم به وجود ميآورند 2-A ***ualيا غير جنسي كه از طريق تقسيم دو تايي قطعه قطعه شدن و شيزوگوني تكثير پيدا ميكند

اين دو مرحله ممكن است در بدن ميزبان رخ دهد مثل انگلIsosporaيا ممكن است در بدن دو ميزبان مختلف مثل انگل پلاسموديوم(بيماري مالاريا)

تغذيه از راه جذب سطحي - پينوسيتوز است

انگلهايي كه در اين شاخه جاي دارند شامل كوكسيدياها- گرگارين ها-هموگرينها -پلاسمودياها -پيروپلاسماها هستند

همه اين انگلهاد را از روي محل استقرار به 4 گروه تقسيم ميكنن:

1- اسپوروزوئاهاي خوني مثل پلاسموديوم و بابزيا

2- اسپوروزوئاهاي بافتي مثل توكسوپلاسما

3- اسپوروزوئاهاي روده اي مثل كريپتوسپوريديوم - ايزوسپورا- سيكلوسپورا

4- اسپوروزوئاهاي ريوي مثل پنموسيستيس

ApicomplexaL.jpg

اينم توضيح مديكال راجع به انگلهاي اين شاخه ي مجهول الهويه

اون بالا منظورم s e x u a l بود جاش ستاره درومد:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب اگر قرار به سرچ باشه که همه میتونن یه سرچ تو گوگل بزنن و اطلاعات مختلفی رو پیدا کنن

مخصوصا رشته های ما ...

ما میخواییم اطلاعات درست و کاملی رو جمع اوری کنیم :a030:

من همین الان یه سرچی ساده درباره شاخه های اغازیان زدم و چیزهای عجیب غریبی هم دیدم:w58:

مثله قضیه اون عقربه که هر سایتی یه چیزی میگفت:w16:

....................

در مورد موضوع تاپیک، فکر کنم یه بار توضیح دادم که منظور از تخصصی بودن جانور شناسی چی بوده

گفتم كه هر جور صلاحه خودتونه:w16::icon_gol:

خوب اون عقرب به هيچ وجه جزو تخصص ما نبود واسه همين يكم گيج شده بوديم هر چند در زيست شناسي كمپبل جوابش رو من با كمك آقاي حميد و شما پيدا كرديم ولي اين تخصصمه و تا جايي كه تونستم براتون درستشو نوشتم:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

منظورم از اينكه سرچ كنيد هم اين بود كه درباره همون شاخه مجهول در ذهن خودتون يا همونapicomplexa سرچ كنيد گوگل هم آدمو گيج ميكنه قبول دارم اينم عكسش خودمم عكساي خوبي از زير ميكروسكوپ گرفته بودم متاسفانه الان در دسترسم نيست نميدونم كجاست:icon_redface::Eimeriaweb copy.jpg

image002.jpg300px-APISCHEME.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

* یه نکته دیگه اینکه عزیزم تو که رشتت میکروبیولوژی هست و اطلاعاتتم در این مورد زیاده .. درباره بخش هایی که قبلا ایجاد کردی توضیح میدادی خوب بود...

چون افراد زیست شناسی از جزئیات بخش بندی میکروب اطلاعی ندارن و یه اگاهی سحطی پیدا میکردن خوب بود

از جمله خودم که اطلاعی ندارم:whistle::hanghead:

اختيار داري ميشه مگه اطلاعات نداشته باشي :a030:خوب من كه دسترسي ندارم و كلا همونطور كه بهت گفتم يكم گرفتارم نميتونم كمكت كنم متاسفانه:icon_pf (34):ولي برات توضيح ميدم كنار هر بخشي تو ميكرو تعريفشو بذار :

ميكرو = ذره بيني بيولوژي = زيست شناسي پس هر چيزي كه مربوط به ارگانيسم هايي باشه كه با چشم غير مسلح ديده ميشن در ميكروبيولوژي جاي ميگيره

اين موارد شامل باكتري ها- قارچ ها- ويروسها- انگلهاي ذره بيني(پروتوزوئرها يا همون آغازيان ذره بيني ) هست ميكروبيولوژي در واقع در مقطع ليسانس كلي هست يني حتما نبايد كلينيكي (موارد بيماريزا براي انسان)مطالعه داشته باشيم ميتونه ميكروبيولوژيه خاك و صنعت و... باشه ولي نميدونم چرا انقدر تاكيد دارن روي كلينيكي و بيشتر به ما آموزش كلينيكال ميدن فكر ميكنم دليلش اينه كه كاربردش در ميكروبيولوژيه پزشكي كه ما تو ارشد ميخونيم بيشتر باشه و چون توي ارشد اگه كلينيكال بخونيم بهمون نظام پزشكي ميدن واسه همينه كه ميان خون شناسي يا همون هماتولوژي و ايمونولوژي يا همون ايمني شناسي رو هم بهمون آموزش ميدن و با درس بيو شيمي 1و2 كه توش تست هاي آزمايشگاه تشخيص طبي آموزش داده ميشه ديگه تكميل ميشه و ما ميتونيم تو آز تشخيص طبي هم فعاليت داشته باشيم

• Like 3
لینک به دیدگاه

خوب ايمونو لوژي كه يني ايمني شناسي

مايكولوژي يني قارچ شناسي

هماتولوژي يني خون شناسي

ويرولوژي يني ويروس شناسي (توجه كه ويروسها جزو ميكروارگانيسم هاي زنده نيستند ولي چونDNAياRNAهستن و بيماريزا و همچنين مثل بقيه ميكروسكوپي هستن در اين علم مورد مطالعه قرار ميگيرن)

باكتريولوژي يني باكتري شناسي

پروتوزئولوژي يني همون پروتوزئولوژي چون اكثرا جايي ترجمشو ننوشته ولي به معني همون آغازيانه تك سلوليه انگلي هست

توضيحات كامل تر هم به جاي اينكه تايپ كنم فك كنم لينك بدم بهتر باشه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 3
لینک به دیدگاه

یه سواله بسیار مهمممم

من هنوز تویه اینکه اغازیان تماما تک سلولی هستند برام سوال پیش اومده :4564:

کدوم از اینا درست تره؟:sad0:

اغازیان تماما تک سلولی بوده

اغازیان بیشتر تک سلولی و در مواردی پرسلولی هستند مثله کلپ ها

اغازیان تک سلولی بوده اما ساختمانهایی نظیر ساختمانهای پرسلولی ایجاد میکنند مثله ولوکس...

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام

سلام صد تا سلام

نظرات و پست هاتون رو خوندم ... ممنون عالی بود ...

الان عجله دارم و باید زود برم

متاسفانه بد موقعی استارت این تاپیک ها خورد ... تقصیر خودمم بود

در مورد عنوانش یا اینکه مثلا داریم در مورد آغازیان بحث میکنیم و اینکه چه ربطی به جانوران داره یا نداره و و و

شخصا قصد نداشتم در مورد جانوری یا شاخه ای یا ... بحث کنیم

هدف اصلی ایجاد کردن تیتروار رده بندی جانوران هست و بس! لزومی نداره ما بیایم بیولوژی هم توضیح بدیم

اما خوشبختانه یا متاسفانه داریم وارد این بحث هم میشیم (که نشان دهنده ذهن کنجکاو و پویا شماست یا من!)

اگر قرار باشه توضیحاتی باشه ... بله درسته باید در بخش میکروبولوژی باشه و ...

ولی ما قصد نداریم فقط پروتوزوئر ها رو طبقه بندی بکنیم

قصد فقط انیمالیا هست و بس

من گفتم چون از نظر تکاملی و ... همونطور که از اسم آغازیان پیداست بیایم پیش جانوران رو هم یه معرفی مختصر داشته باشیم

هر چند که قبلا پیش جانوران زیرسلسله جانوران بودن اما الان خودشون یک سلسله مجزا هستن

معرفی پیش جانوران باعث میشه خواننده متوجه بشه که پیدایش جانوران (مثلا فیل) همینطوری یلخی هم نیست! و بالاخره یک روندی در کار بوده و هست (حتی در حد یک فرضیه نه اصل علمی)

و اینکه من خودم شخصا در زمینه جانور شناسی صدها صفحه اطلاعات نوشتاری (نه ذهنی) دارم و جمع بندی کردم ...

گفتم جهت رضای خدا مطالب رو اینجا هم بزاریم شاید حتی یک نفر ازش استفاده کنه و این خودش ارزش داره ...

در مورد شاخه های آغازیان که دوستمون فکر کنم 5 شاخه معرفی کرد و گفتن که 4 شاخه نیست بلکه 5 شاخه است ... بهتره بگم

من 6 شاخه جمع آوری کردم و معرفی شده در اختیار دارم

پس این تاپیک میشه محل برطرف کردن اشکالات من یا دیگران

همین تبادل اطلاعات باعث میشه که بهتر و بیشتر یاد بگیرم

البته در بخش پروتوزوئر ها دوست عزیزم راپونزل جان نظرشون بر ما مقدم تره ...

پس ما نظراتمون رو میدیم جمع بندی میکنیم و نتیجه رو مختصر تو تاپیک مربوطه قرار میدیم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

سلام صد تا سلام

نظرات و پست هاتون رو خوندم ... ممنون عالی بود ...

الان عجله دارم و باید زود برم

متاسفانه بد موقعی استارت این تاپیک ها خورد ... تقصیر خودمم بود

در مورد عنوانش یا اینکه مثلا داریم در مورد آغازیان بحث میکنیم و اینکه چه ربطی به جانوران داره یا نداره و و و

شخصا قصد نداشتم در مورد جانوری یا شاخه ای یا ... بحث کنیم

هدف اصلی ایجاد کردن تیتروار رده بندی جانوران هست و بس! لزومی نداره ما بیایم بیولوژی هم توضیح بدیم

اما خوشبختانه یا متاسفانه داریم وارد این بحث هم میشیم (که نشان دهنده ذهن کنجکاو و پویا شماست یا من!)

اگر قرار باشه توضیحاتی باشه ... بله درسته باید در بخش میکروبولوژی باشه و ...

ولی ما قصد نداریم فقط پروتوزوئر ها رو طبقه بندی بکنیم

قصد فقط انیمالیا هست و بس

من گفتم چون از نظر تکاملی و ... همونطور که از اسم آغازیان پیداست بیایم پیش جانوران رو هم یه معرفی مختصر داشته باشیم

هر چند که قبلا پیش جانوران زیرسلسله جانوران بودن اما الان خودشون یک سلسله مجزا هستن

معرفی پیش جانوران باعث میشه خواننده متوجه بشه که پیدایش جانوران (مثلا فیل) همینطوری یلخی هم نیست! و بالاخره یک روندی در کار بوده و هست (حتی در حد یک فرضیه نه اصل علمی)

و اینکه من خودم شخصا در زمینه جانور شناسی صدها صفحه اطلاعات نوشتاری (نه ذهنی) دارم و جمع بندی کردم ...

گفتم جهت رضای خدا مطالب رو اینجا هم بزاریم شاید حتی یک نفر ازش استفاده کنه و این خودش ارزش داره ...

در مورد شاخه های آغازیان که دوستمون فکر کنم 5 شاخه معرفی کرد و گفتن که 4 شاخه نیست بلکه 5 شاخه است ... بهتره بگم

من 6 شاخه جمع آوری کردم و معرفی شده در اختیار دارم

پس این تاپیک میشه محل برطرف کردن اشکالات من یا دیگران

همین تبادل اطلاعات باعث میشه که بهتر و بیشتر یاد بگیرم

البته در بخش پروتوزوئر ها دوست عزیزم راپونزل جان نظرشون بر ما مقدم تره ...

پس ما نظراتمون رو میدیم جمع بندی میکنیم و نتیجه رو مختصر تو تاپیک مربوطه قرار میدیم.

درود درود بر شما و خسته نباشيد

مشكل با موضوعه اينجا نبود با تيترش بود كه اونم با مدير تالار حل شد و همون طور كه گفتم هر جور خودشون صلاح ميدونن :a030:الان در فكر رفع اشكاليم دقيقا به نكته خوبي اشاره كرديد كه الان اصلا موقعيت مناسبي براي استارت اين تاپيك نبود ولي كلا نميدونم داستان چيه كه هميشه بهترين تاپيك ها در زمان امتحانا استارت ميخوره :icon_gol:خوب شما گفتيد 6 شاخه حتما اگر فرصت شد شاخه ششم رو هم به ما معرفي كنيد چون من كه به شدت مشتاق شدم بدونم :ws37:اين نكته رو هم بگم كه قبلا تاپيكي براي رفع اشكال زده شده بود من هم اصرار داشتم براي جلوگيري از پراكنده گويي اين رفع اشكال هم در همونجا گفته بشه (صرفا يه پيشنهاد براي ارتقاع كيفيت بود)

بنده در زمينه رفع اشكال كاملا در خدمتم هر چند در زمينه جانوري اطلاعات خيلي قوي ندارم ولي تو ميكرو ميتونم كمك حال باشم :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه سواله بسیار مهمممم

من هنوز تویه اینکه اغازیان تماما تک سلولی هستند برام سوال پیش اومده :4564:

کدوم از اینا درست تره؟:sad0:

اغازیان تماما تک سلولی بوده

اغازیان بیشتر تک سلولی و در مواردی پرسلولی هستند مثله کلپ ها

اغازیان تک سلولی بوده اما ساختمانهایی نظیر ساختمانهای پرسلولی ایجاد میکنند مثله ولوکس...

و اما متين جان جواب براي شما از روي زيست شناسي كمپبل بخش پروتوزئولوژي:

هر پروتوزوئر جاندار كامليست كه همه فعاليت حياتي آن در درون يك سلول صورت ميگيرد . از آنجا كه توده پروتوپلاسمي اين جانداران به سلولهاي مختلف تقسيم نشده است گاهي آنها را بدون سلول هم ناميده اند.البته بيشتر محققان براي تاكيد بر وجود شباهت هاي ساختاري فراوان ميان آنها و سلولهاي جانداران پر سلولي نام تك سلولي را ترجيح ميدهند.

در روش طبقه بندي 5 سلسله شاخه پروتوزوا را جزئي از آغازيان ميشمارند اين گروه همه يوكاريوت هاي تك سلولي و جلبك هاي پرسلولي را به سبب ساختار ساده و رابطه روشن آنها با جلبك هاي تك سلولي شامل ميشود. اين گروه بسيار نا همگن و پارافيلتيك است و برخي از اعضاي آن بيشتر ميتواند به سلسله هاي پر سلولي گياهان،قارچ ها و جانوران نسبت داد تا به يكديگر. البته در مورد وجود اجداد مشترك ميان آغازيان جانور مانند يا پروتوزوئرها و جانوران ترديد بسيار اندك است .

متين جان از خاصه هاي زيستيش برات اين يك موردو مينويسم كه به سوالت مربوطه:

1- ابتدايي ترين علامت حاكي از تقسيم كار ميان سلولها را در برخي آغازيان كلوني دار كه محتوي زو نوييد (افراد) سوماتيك و توليد مثلي در كلوني هستند ميتوان مشاهده كرد.

.

.

.

جانداراني كه تحت نام پروتوزوئر قرار ميگيرند فقط در يك خصوصيت منفي با هم مشتركند و آن اين است كه پر سلولي نيستند اين مفهوم را به عبارتي ، يك جانور شناس امريكايي به نام ليبي هايمن به كار برد اما به جاي تك سلولي واژه بدون سلول را مورد استفاده قرار داد . وي اين موجودات را جانوراني كه ماده بدن آنها توسط ديواره ها به سلول ها منقسم نشده است تعريف كرد . اگرچه بيشتر جانورشناسان پروتوزوئر ها را تك سلولي ناميده اند و بررسي ميكروسكوپ الكترونيكي هم اين عقيده را تاييد ميكند اما هنوز نظريه هايمن در مورد بدون سلول بودن ، به كلي مردود شمرده نميشود. اين نظريه ياد آور اين نكته است كه شاخه پروتوزوئرها در واقع يك گروهبندي طبيعي فيلوژنيك نيست. انجمن پروتوزوئر شناسان در سال 1980 طبقه بندي جديدي انتشار كرد كه در آن 7 شاخه مجزا(قابل توجه خودم متين آقاي تكرو و...:icon_pf (34):)در نظر گرفته شده ما نيز آن را ميپذيريم زيرا در آن به روابط تكاملي بيشتر از گذشته توجه شده و ساده تر است.

پروتوزوئر ها با اينكه تك سلولي هستند ولي ساختمان ساده اي ندارند ...

بعضي از آنها به صورت كلني و برخي در طول چرخه زندگي خود از مراحل چند سلولي ميگذرند .

بنابراين به اين فكر مي افتيم كه چرا آنها را جزو پرسلولي ها قرار نميدهند ؟علت آن است كه اين گونه جانداران معمولا به روشني قابل تشخيص هستند. وابستگان بدون كلني دارند و يا آنكه فقط يك نوع سلول غير توليد مثلي دارند و مراحل رشد و نمو جنيني را هم طي نميكنند.طبق تعريف ، پر سلولي ها بيشتر از يك نوع سلول غير توليد مثلي دارند و مراحل جنيني مختلفي را ميگذرانند.

مشخصات پروتوزوئر ها (متين جان باز هم فقط مورد مربوط رو مينويسم:

1- تك سلولي هستن.بعضي از انواع آنها كلوني دارند و در چرخه زندگي برخي ، مراحل پر سلولي ديده ميشود.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...