Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ درست ولی تا اینجاش خوبه و احتیاج به کوبیدن نداره البته اعتقاد من اینه که 80٪ ویرانی های تاریخ به خاطر یه کلمه 3حرفی دیگه (دین) به بار اومده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تمام زور دین به خدا هست. تا حالا دیدی دینی بیاد خدا رو نفی کنه و قدرتمند بشه و ...؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ تمام زور دین به خدا هست. تا حالا دیدی دینی بیاد خدا رو نفی کنه و قدرتمند بشه و ...؟ بیخیال... ولی اعتقاد داشتن به خدای این تاپیک خیلی بهتر از اعتقاد به خدایی هست که گفته بزنید و بکشید و غارت کنید لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ بیخیال...ولی اعتقاد داشتن به خدای این تاپیک خیلی بهتر از اعتقاد به خدایی هست که گفته بزنید و بکشید و غارت کنید اعتقاد به خوبی و پاکی و راستی از هر دوش بهتره لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ این داستان اصلا حرفش به خدا نبود! به دل رحمی اون انسان بود! حالا این نامه خدا و اینام یعنی این انسان با اینکه مهمونی به این مهمی داشته ولی دلش به رحم اومده واسه این دو تا آدم.... ولی بی مزش این بود که خدا نونو شیر میخوره آخه؟؟؟ این داستان واسه بچهها ولی آموزندست فک کنم واسه همون هام نوشته شده چون تخیلی هم هستو اینا لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ آخه این چه خداییه بیچاره رو مجبور کرده تمام دارو ندارشو بره غذابگیره بده به دونفر دیگه اخه این کجاش خدای مهربون و گوگولی رو نشون میده بمن هم نشونش بدهید لطفا لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ درست ولی تا اینجاش خوبه و احتیاج به کوبیدن ندارهالبته اعتقاد من اینه که 80٪ ویرانی های تاریخ به خاطر یه کلمه 3حرفی دیگه (دین) به بار اومده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 هرکس تو راه خودش میتونه انسانیت رو تو هر چیزی ببینه. منم با حف شما موافقم. با نام دین خیلی بلاها برسرجوامع اومد و خیلی سو استفاده ها از این واژه شد . اما به عقیده من این ندانسته های مردم و کورکورانه تبعیت کردناشونه که باعث شده اینطور ذلیل و خوار باشن. تازمانی که سرشون مثل کبک زیر برفه اوضاع همینه و انسانها دین ستیز تر میشن لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ چرا اینقدر به جزئیات داستان گیر دادین؟ داستان باید مقهوم رو انتقال بده قرار نیست آموزش بده که خدا چه خوراکی هایی رو دوست داره این که یه نفر که حداقل خونه داره بیاد به آدمای بی خانمان کمک کنه یعنی عدالت یعنی انسانیت، به مفهوم داستان بپردازین نه به اسامی و کلمات، چه خدا چه خ.ر چه ابلیس اگر هدفش گستردن انسانیت باشه باید تحسینش کرد. دارین خیلی رادیکال میشینا:icon_razz: صرف اینکه اسم خدا اومده یه جا باید ردش کرد؟ خدا (یا ایدئولوژی) یک کلمه هست که به تعداد 7 میلیارد انسان کره زمین معنی داره و این رفتار اون فرد پیروش هست که خداش رو میسازه و تعریف میکنه، خدای یه نفر باعث میشه بیاد به بدبخت بیچاره ها کمک کنه و خدای یه نفر دستور کشتن میده، نمیشه راجع به همه "خدا" ها یک جور قضاوت رو داشت لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ این داستان اصلا حرفش به خدا نبود! به دل رحمی اون انسان بود! حالا این نامه خدا و اینام یعنی این انسان با اینکه مهمونی به این مهمی داشته ولی دلش به رحم اومده واسه این دو تا آدم.... ولی بی مزش این بود که خدا نونو شیر میخوره آخه؟؟؟ این داستان واسه بچهها ولی آموزندست فک کنم واسه همون هام نوشته شده چون تخیلی هم هستو اینا داستان بچه وبزرگ نمیشناسه. اینا تنها مصداقهاییه واسه ما آدما تا شاید گاهی ، یه جایی، یادمون بیاد که تو اطرافمون خیلی ها هستن که نیازمند به کمک ما هستند. حتی اونی که تمام پولشو میده تا چیزی بخره واسه مهمونش و تو راه به یه مستمند بی خانمانی برمیخوره مطمئنا در خودش میبینه و درقیاس خودش با اون شخص اون رو محتاجتر میبینه و به اون شخص کمک میکنه تا شاید یه روزی کس دیگه ای یه جایی به دادش برسه. لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ چرا اینقدر به جزئیات داستان گیر دادین؟ داستان باید مقهوم رو انتقال بده قرار نیست آموزش بده که خدا چه خوراکی هایی رو دوست داره این که یه نفر که حداقل خونه داره بیاد به آدمای بی خانمان کمک کنه یعنی عدالت یعنی انسانیت، به مفهوم داستان بپردازین نه به اسامی و کلمات، چه خدا چه خ.ر چه ابلیس اگر هدفش گستردن انسانیت باشه باید تحسینش کرد. دارین خیلی رادیکال میشینا:icon_razz: صرف اینکه اسم خدا اومده یه جا باید ردش کرد؟ خدا (یا ایدئولوژی) یک کلمه هست که به تعداد 7 میلیارد انسان کره زمین معنی داره و این رفتار اون فرد پیروش هست که خداش رو میسازه میکنه، خدای یه نفر باعث میشه بیاد به بدبخت بیچاره ها کمک کنه و خدای یه نفر دستور کشتن میده، نمیشه راجع به همه "خدا" ها یک جور قضاوت رو داشت همه اینها ناششی از اینه که به اسم خدا و دین خیلی چیزا بر سر این ملت اومده. منم باهاتون موافقم. اصل انسانیته و کمک به هم نه قرار گرفتن مقابل هم. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ داستان بچه وبزرگ نمیشناسه.اینا تنها مصداقهاییه واسه ما آدما تا شاید گاهی ، یه جایی، یادمون بیاد که تو اطرافمون خیلی ها هستن که نیازمند به کمک ما هستند.حتی اونی که تمام پولشو میده تا چیزی بخره واسه مهمونش و تو راه به یه مستمند بی خانمانی برمیخوره مطمئنا در خودش میبینه و درقیاس خودش با اون شخص اون رو محتاجتر میبینه و به اون شخص کمک میکنه تا شاید یه روزی کس دیگه ای یه جایی به دادش برسه. قصدم انتقاد نبود همینجوری گفتم... باهات مخالف نیستم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ چرا اینقدر به جزئیات داستان گیر دادین؟ داستان باید مقهوم رو انتقال بده قرار نیست آموزش بده که خدا چه خوراکی هایی رو دوست داره این که یه نفر که حداقل خونه داره بیاد به آدمای بی خانمان کمک کنه یعنی عدالت یعنی انسانیت، به مفهوم داستان بپردازین نه به اسامی و کلمات، چه خدا چه خ.ر چه ابلیس اگر هدفش گستردن انسانیت باشه باید تحسینش کرد. دارین خیلی رادیکال میشینا:icon_razz: صرف اینکه اسم خدا اومده یه جا باید ردش کرد؟ خدا (یا ایدئولوژی) یک کلمه هست که به تعداد 7 میلیارد انسان کره زمین معنی داره و این رفتار اون فرد پیروش هست که خداش رو میسازه میکنه، خدای یه نفر باعث میشه بیاد به بدبخت بیچاره ها کمک کنه و خدای یه نفر دستور کشتن میده، نمیشه راجع به همه "خدا" ها یک جور قضاوت رو داشت الان میتونم بپرسم مخاطب یا مخاطبان پستت کیا هستن؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ الان میتونم بپرسم مخاطب یا مخاطبان پستت کیا هستن؟ اونجایی که بولد کردی انحصارا تو بودی تو بقیشم با چند نفر دیگه مشارکتی بودی لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ اونجایی که بولد کردی انحصارا تو بودی تو بقیشم با چند نفر دیگه مشارکتی بودی چرا داریم خیلی رادیکال میشیم؟ به نظرت من این داستان رو رد کردم؟چرا هم چین فکری کردی؟ درستش اینه که وجدان و احساس اون فرد باعث میشه انسان دوستی و... داشته باشه.. تو وقتی کاره خوبی انجام میدی اون لحظه داری به خاطر خدا انجامش میدی؟ لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ یه عمر با یک واژه گولمون زدن.این داستانا مال کتاب فارسی مدرسه اس.وقتی ادم چشمش باز میشه و زندگی رو میبینه میفهمه که خدا خیلی وقته مرده خدا هميشه هست حتى وقتي تو حس ميكني نيست لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ خداي اين تاپيك باعث شد كه منم بعد از مدتها پست بدم الان يه نامه ديگه ميده اميلي تشكر ميكنه لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ خدا هميشه هستحتى وقتي تو حس ميكني نيست ممنون از حرف قشنگتون.تحت تاثیر قرار گرفتم لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ ممنون از حرف قشنگتون.تحت تاثیر قرار گرفتم ميشه يه كاري كنين منم تحت تاثير قرار بگيرم لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ ميشه يه كاري كنين منم تحت تاثير قرار بگيرم اره.عقلتو بذار کنار.منم این کارو کردم تحت تاثیر قرار گرفتم لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ چرا داریم خیلی رادیکال میشیم؟ به نظرت من این داستان رو رد کردم؟چرا هم چین فکری کردی؟ درستش اینه که وجدان و احساس اون فرد باعث میشه انسان دوستی و... داشته باشه.. تو وقتی کاره خوبی انجام میدی اون لحظه داری به خاطر خدا انجامش میدی؟ من به این پست یبار جواب دادم ولی نیست جوابم اون پست در جواب همه کسانی بود که این داستان زیبا رو فقط به خاطر وجود خدا درش غیر زیبا میدیدند، من از اعتقاد خودم دفاع نکردم از یک خدایی که دعوت به خوبی میکنه دفاع کردم که جزو اعتقادات من نیست ولی میتونه خیلی ها رو آدم بهتری بکنه لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ اره.عقلتو بذار کنار.منم این کارو کردم تحت تاثیر قرار گرفتم فكر كنم تنها چيزي كه واسم مونده همين يه ذره عقله حالا باز خوبه تو به راه راست هدايت شدي لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده