Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ دانستنیهایی از دنیایی که در آن زندگی میکنیم .. ** آيا مي دانيد بدن جوجه تيغي درهنگام تولد حالت ژله اي دارد و حتي ممكن است در حين تولد، نيمي از بدنش توسطتيغهاي بدن مادر كنده شود؛ اما تا قبل از یک هفتگی، بدنش كاملاً ترميم مي شود؟* ** آيا مي دانيد سگ از نژاد اسب است و خود اسب هم از نژاد ماموت يا همين فيلهاي امروزي است؟ ** آيا مي دانيد ضريب هوشي نوزاد انسان در سه روز اول تولد بيش از هفتصد و پنجاه است اما اين مقدار از روز چهارم به سرعت پايين مي آيد؟ و آيا مي دانيد با كمك اين هوش است که نوزاد سينه مادر را به روش استنتاجي پيدا مي كند و در واقع به اين نتيجه مي رسد كه بايد سينه را بمكد؟ ** آيا مي دانيد يك نوع سمندر در آفريقا وجود دارد كه تحمل شانزده هزار ولت برق با شدت جريان پنجاه هرتز را دارد و در اين حالت بدنش تنها نوري معادل يك لامپ 70 وات توليد مي كند؟ ** آيا مي دانيد زرافه ها در اصل گوشتخوار هستند اما به دليل عدم توانايي در بلعيدن غذا از روي زمين به دليل داشتن مري طولاني و نداشتن اندام مناسب برای شكار، گياه خواري مي كنند و به همين دليل يك زرافه در تمام طول عمر خود سوء هاضمه دارد؟ **آیا میدانید پروتون همان نوترون هست که فقط دارای بار الکتریکی مثبت میباشد؟ **آیا نیدانید شیرها در اصل گیاه خوار هستند و فقط به دلیل شکل دندانهایشان و قد کوتاه و بدن چالاکشان شکار کرده و گوشت میخورند؟ ** آيا مي دانيد در قطب شمال تنها دو ماه از تابستان امكان آتش روشن كردن در فضای آزاد وجود دارد و در بقيه ايام سال به دليل سرماي شديد، آتش به صورت تكه هاي بلور در آمده و خورد مي شود؟ ** آيا مي دانيد اگر بتوانید سر خود را سه بار پشت سر هم و در زمانی کمتر از 10 ثانیه محكم به ديوار بكوبيد، میگرنتان خوب می شود و اصلاً دردتان نمی گيرد؟ ** آيا مي دانيد اگر در هنگام چشم درد، بتوانید به کمک انگشت سبابه، چشمتان را از حدقه دربياوريد، دردتان برطرف شده و در کمتر از یک ساعت، یک چشم جدید به جای آن در می آید؟ ** آيا مي دانيد اگر پیش من بياييد تا من يك اردنگی محکم به شما بزنم، تمام بیماری ها و سموم بدنتان دفع مي شود؟ ** آيا مي دانيد كه همه اينها چرت و پرت بود؟ ** آيا مي دانيد شما الآن سر کار رفته اید؟ ** آيا مي دانيد هرچه الآن در دلتان نسبت به من گفتيد، خودتان هستيد؟ ** آیا میدانستید شما الان برای گرفتن انتقام از من، به فکر می افتید که دوستانتان را به اين تاپيك دعوت كنيد؟ ** آيا مي دانيد هرچه در اينترنت به دستتان رسيد را نبايد باور كنيد چون شما عقل داريد؟ ** آیا میدانید که با وجود اینکه فهمیده اید که سر کار رفته اید، چرا دارید این تاپيك را تا آخر میخوانید؟ ** آیا میدانید آن کس که نداند و نداند که نداند رو باید جفت پا بری تو دهنش تا بداند و بداند که بداند؟؟ ** آیا میدانید بزرگ بشید یادتون میره ** آیا میدانید این آیا میدانید بهتر از آیا میدانیدهای واقعی در ذهنتان ماندگار شده است؟ پ.ن : درس عظيمي پشت اين تاپيك بود ، لطفا جدي بگيريد بجای خفه کردنِ من بریم سراغِ ال رومان یا همون آلما!!! 29 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ اینو من برا ادلیستم فرستادم وهی این چرخه با شرط افزودن یکی دوخط ادامه پیدا کرده به طوری که الان حجم اولیه مطلب چهارپنج برابر شده لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ اینو من برا ادلیستم فرستادم وهی این چرخه با شرط افزودن یکی دوخط ادامه پیدا کرده به طوری که الان حجم اولیه مطلب چهارپنج برابر شده میگن زندگی میچرخه، اینه ها!!! لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ پ . ن را که جدی گرفتم مطمئن باش و به این قسمت هم اطمینان دارم که نوشته ** آيا مي دانيد هرچه در اينترنت به دستتان رسيد را نبايد باور كنيد چون شما عقلداريد؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ خیلییییییییییییی بامزه بود نگار خدا نکشتت لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ آيا ميدانيد اگر دست من به شما برسد در عرض 1ثانيه پودر مي شويد؟؟ لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ خیلییییییییییییی بامزه بود نگار خدا نکشتت نگار :w58: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ از دومی به بعد تابلو شد ولی باحال بود مرسی لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ بابا این مال 2 سال پیشه این سجاد هم سه بار اینو واسه فرستاد ما بروی خودمون نیووردیم. لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ پ . ن را که جدی گرفتم مطمئن باش و به این قسمت هم اطمینان دارم که نوشته آورین آورین حداقل اون عکس سایته رو بردار خواستم حقِ کپی رایتُ رعایت کنم خیلییییییییییییی بامزه بود نگار خدا نکشتت نگار؟ آيا ميدانيد اگر دست من به شما برسد در عرض 1ثانيه پودر مي شويد؟؟ نــــــــــــه! لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ بابا این مال 2 سال پیشهاین سجاد هم سه بار اینو واسه فرستاد ما بروی خودمون نیووردیم. خواستیم دوباره مرور بشه! لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ **آیا میدانید پروتون همان نوترون هست که فقط دارای بار الکتریکی مثبت میباشد؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ **آیا نیدانید شیرها در اصل گیاه خوار هستند و فقط به دلیل شکل دندانهایشان و قد کوتاه و بدن چالاکشان شکار کرده و گوشت میخورند؟ لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ایا میدونستی چشم شتر مرغ از مغزش بزرگتره و ایا میدونستی من اینو چند سال پیش از طریق یه ایمیل گرفتم ایا میدونستی اشتباها این جمله را با یه شوخی که بهش اضافه کردم که ( البته این در مورد خانومها صدق میکنه ) خواستم واسه یه خانم که با هم شوخی داشتیم بفرستم ایا میدونستی که من بد بخت اشتباها واسه یه خانوم که اصلا با هم شوخی نداشتیم فرستادم و ایا میدونستی بعدش چی شد ؟؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ** آیا میدانید Atre baroon همام M.Aref هست یا این تفاوت که شخص دیگری هست؟ لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ **آیا میدانید پروتون همان نوترون هست که فقط دارای بار الکتریکی مثبت میباشد؟ **آیا نیدانید شیرها در اصل گیاه خوار هستند و فقط به دلیل شکل دندانهایشان و قد کوتاه و بدن چالاکشان شکار کرده و گوشت میخورند؟ استعدادشُ داریا. به پستِ اول اضافه میشود لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ نــــــــــــه! پس بدانيد و آگاه باشيد كه اگر گيرتان بياوريم زنده نخواهيد ماند **آیا میدانید پروتون همان نوترون هست که فقط دارای بار الکتریکی مثبت میباشد؟ آيا ميدانيد اين يعني محمد بچه مثبت است؟؟؟ لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ایا میدونستی چشم شتر مرغ از مغزش بزرگتره و ایا میدونستی من اینو چند سال پیش از طریق یه ایمیل گرفتم ایا میدونستی اشتباها این جمله را با یه شوخی که بهش اضافه کردم که ( البته این در مورد خانومها صدق میکنه ) خواستم واسه یه خانم که با هم شوخی داشتیم بفرستم ایا میدونستی که من بد بخت اشتباها واسه یه خانوم که اصلا با هم شوخی نداشتیم فرستادم و ایا میدونستی بعدش چی شد ؟؟ نه نمیدانیم! بعدش چی شد حالا؟....شکلکِ سبزی پاک کردن ** آیا میدانید Atre baroon همام M.Aref هست یا این تفاوت که شخص دیگری هست؟ :ws28: ولی این حقیقتِ ها!!! چجور فهمیدی ما یکییم؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده