Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ یک متخصص تغذیه گفت: «به» ورم معده را برطرف کرده و عمل هضم را در معده افزایش می.دهد. همچنین باعث خوشبو شدن عرق افراد می.شود. مرتضی صفوی اظهار داشت: میوه «به» یکی از بهترین میوه.هاست و در استان اصفهان پرورش پیدا می.کند. وی گفت: از ائمه اطهار (ع) نقل شده است که اگر فردی ۳ روز ناشتا میوه «به» را مصرف کند، قدرت یادگیری و ذهن قوی پیدا کرده و قوه بینایی او افزایش پیدا می.کند همچنین میوه «به» غم و اندوه را از بین می.برد. این متخصص تغذیه بیان داشت: مصرف «به» به زنان باردار توصیه شده است به دلیل اینکه زنان اگر در زمان بارداری «به» مصرف کنند، کودکانشان زیبا و قوی می.شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صفوی افزود: «به» سرشار از تانن است که در درمان اسهال مفید است و عمل هضم را در معده افزایش می.دهد و ورم معده را نیز برطرف می.کند البته «به.دانه» برای درمان گلودرد و تسکین سرفه نیز بسیار مفید است همچنین جوشانده «به» قابض و مقوی است. وی ادامه داد: میوه «به» در درمان ورم.های احشایی نیز بسیار مفید است همچنین مصرف آن موجب افزایش شادی در افراد می.شود و کسانی که ورم.های حاد روده.ای دارند مصرف این میوه می.تواند برایشان مؤثر باشد؛ خوردن «به» عرق بدن افراد را نیز خوشبو می.کند. 11 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ [h=2]میوه ای که شما را خوشبو می کند[/h] از اینا تو مترو و بقیه جاهای عمومی بدن دست بعضی از ملت خوبه...:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ کلی خوشمزس!!! به عنوان خورش درست میشه و کلی هم خوشمزس 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده