NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ خب خانم ها ساناز فروغ نگاری حدسیده شدن اگرم الان بگم باز برنده نمیشم حدس من سارا خانم (پاییز امیدوار) سارا رو خودم حدسیدم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ فولوخ گشنشه! والا! از صبح اینجا جمعید یه غذایی چیزی هم بار بذارید دیگه.... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ والا!از صبح اینجا جمعید یه غذایی چیزی هم بار بذارید دیگه.... منکه از صبح نیستم این پسرا هم که نمیان غذا درس کنن منم گشنمه!! لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ فهمیدم فهمیدم همدانیه درس خونم هست دانشگاه دولتی میره خوشگلم که هست titi.kh بچه ها رو گمراه نکن :vahidrk: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ حدس دوم من خانم لورنا حدس سومتون خانوم عطر بارون نیست؟ منکه از صبح نیستم این پسرا هم که نمیان غذا درس کنن منم گشنمه!! منم گرسنمه! دلم فست فود میخواد! لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ یِی دَف دیه بیام بیوینم ایی هِمِدانیا شلوغ کردنااااا من میدانِم و شماها بیَل این مسابقه ختم بخیر بشه بهاره ... نِذا من خون راه بندازم شیه ایجو صداته واسه ما نِوَر بالا لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ نه بابا نیستش اصن اینجا چیکار میکنی؟ بدو برو تو پستو ببینُم!!!:vahidrk: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ اصن اینجا چیکار میکنی؟ بدو برو تو پستو ببینُم!!!:vahidrk: ها این که گفتی یعنی چـــــــــــــــــــــــــــ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ حدس سومتون خانوم عطر بارون نیست؟ منم گرسنمه! دلم فست فود میخواد! نه نه اسم فست فودو نیار دانشجو جماعت از فست فود زدست! دلم قیمه میخواد یکی پاشه درس کنه!!!! لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ نه نه اسم فست فودو نیار دانشجو جماعت از فست فود زدست! دلم قیمه میخواد یکی پاشه درس کنه!!!! جات خالی قیمه رو زدیم رفت :gnugghender: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ها این که گفتی یعنی چـــــــــــــــــــــــــــ همینی که گفتم!!! میگم پاشو برو! نه نه اسم فست فودو نیار دانشجو جماعت از فست فود زدست! دلم قیمه میخواد یکی پاشه درس کنه!!!! من خیلی وقته نخوردم....دلم میخواد!!! قیمه نه!!! تیتان اینجا چیکار میکنی بدو برو یه فست فود واسم بگیر و یه قیمه هم واسه نگاری!!!:vahidrk: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ جات خالی قیمه رو زدیم رفت :gnugghender:تک خور برو اصلا با من حرف نزن من الان دوباره شام خوردم!! ولی اگه قیمه بیارن واسم بازم میخورم لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ همینی که گفتم!!! میگم پاشو برو! هستیم در خدمتتون تیتان اینجا چیکار میکنی بدو برو یه فست فود واسم بگیر و یه قیمه هم واسه نگاری!!! فست بود چی هست ؟؟ قیمه هنوز لوبیاش سبز نکرده سبزیشم شما زحمت بکش تمیز کن تا بچه ها حدسشونو بزنن لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ همینی که گفتم!!! میگم پاشو برو! من خیلی وقته نخوردم....دلم میخواد!!! قیمه نه!!! تیتان اینجا چیکار میکنی بدو برو یه فست فود واسم بگیر و یه قیمه هم واسه نگاری!!!:vahidrk: فست فود اگه پیتزای بیگ بوی باشه یا همبر گرای دکتر پیتزا منم پایتم:gnugghender: ولی دلم قیمه خواست یه هو دیدی داوود قیمه خورده واسه من نیاورده؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ هستیم در خدمتتون فست بود چی هست ؟؟ قیمه هنوز لوبیاش سبز نکرده سبزیشم شما زحمت بکش تمیز کن تا بچه ها حدسشونو بزنن این داره راجب قیمه حرف میزنه؟؟ لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ فست فود اگه پیتزای بیگ بوی باشه یا همبر گرای دکتر پیتزا منم پایتم:gnugghender: ولی دلم قیمه خواست یه هو اگه همدانی بیا ببرمت فلافل ابادانی ها بدم نوش بفرمایی :gnugghender: دیدی داوود قیمه خورده واسه من نیاورده؟ چه دوره زمونه ای شده هـــــی روزگار لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ این داره راجب قیمه حرف میزنه؟؟ خوشم اومد نصف شبی زود متوجه شدی لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ اگه همدانی بیا ببرمت فلافل ابادانی ها بدم نوش بفرمایی :gnugghender: چه دوره زمونه ای شده هـــــی روزگار ورشکست نشی داوود؟ تهرانم من... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده