NEGARi 9387 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 خب خانم ها ساناز فروغ نگاری حدسیده شدن اگرم الان بگم باز برنده نمیشم حدس من سارا خانم (پاییز امیدوار) سارا رو خودم حدسیدم
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 فولوخ گشنشه! والا! از صبح اینجا جمعید یه غذایی چیزی هم بار بذارید دیگه....
NEGARi 9387 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 والا!از صبح اینجا جمعید یه غذایی چیزی هم بار بذارید دیگه.... منکه از صبح نیستم این پسرا هم که نمیان غذا درس کنن منم گشنمه!!
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 فهمیدم فهمیدم همدانیه درس خونم هست دانشگاه دولتی میره خوشگلم که هست titi.kh بچه ها رو گمراه نکن :vahidrk:
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 حدس دوم من خانم لورنا حدس سومتون خانوم عطر بارون نیست؟ منکه از صبح نیستم این پسرا هم که نمیان غذا درس کنن منم گشنمه!! منم گرسنمه! دلم فست فود میخواد!
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 یِی دَف دیه بیام بیوینم ایی هِمِدانیا شلوغ کردنااااا من میدانِم و شماها بیَل این مسابقه ختم بخیر بشه بهاره ... نِذا من خون راه بندازم شیه ایجو صداته واسه ما نِوَر بالا
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 نه بابا نیستش اصن اینجا چیکار میکنی؟ بدو برو تو پستو ببینُم!!!:vahidrk:
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 اصن اینجا چیکار میکنی؟ بدو برو تو پستو ببینُم!!!:vahidrk: ها این که گفتی یعنی چـــــــــــــــــــــــــــ
NEGARi 9387 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 حدس سومتون خانوم عطر بارون نیست؟ منم گرسنمه! دلم فست فود میخواد! نه نه اسم فست فودو نیار دانشجو جماعت از فست فود زدست! دلم قیمه میخواد یکی پاشه درس کنه!!!!
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 نه نه اسم فست فودو نیار دانشجو جماعت از فست فود زدست! دلم قیمه میخواد یکی پاشه درس کنه!!!! جات خالی قیمه رو زدیم رفت :gnugghender:
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 ها این که گفتی یعنی چـــــــــــــــــــــــــــ همینی که گفتم!!! میگم پاشو برو! نه نه اسم فست فودو نیار دانشجو جماعت از فست فود زدست! دلم قیمه میخواد یکی پاشه درس کنه!!!! من خیلی وقته نخوردم....دلم میخواد!!! قیمه نه!!! تیتان اینجا چیکار میکنی بدو برو یه فست فود واسم بگیر و یه قیمه هم واسه نگاری!!!:vahidrk:
NEGARi 9387 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 جات خالی قیمه رو زدیم رفت :gnugghender:تک خور برو اصلا با من حرف نزن من الان دوباره شام خوردم!! ولی اگه قیمه بیارن واسم بازم میخورم
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 همینی که گفتم!!! میگم پاشو برو! هستیم در خدمتتون تیتان اینجا چیکار میکنی بدو برو یه فست فود واسم بگیر و یه قیمه هم واسه نگاری!!! فست بود چی هست ؟؟ قیمه هنوز لوبیاش سبز نکرده سبزیشم شما زحمت بکش تمیز کن تا بچه ها حدسشونو بزنن
NEGARi 9387 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 همینی که گفتم!!! میگم پاشو برو! من خیلی وقته نخوردم....دلم میخواد!!! قیمه نه!!! تیتان اینجا چیکار میکنی بدو برو یه فست فود واسم بگیر و یه قیمه هم واسه نگاری!!!:vahidrk: فست فود اگه پیتزای بیگ بوی باشه یا همبر گرای دکتر پیتزا منم پایتم:gnugghender: ولی دلم قیمه خواست یه هو دیدی داوود قیمه خورده واسه من نیاورده؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 هستیم در خدمتتون فست بود چی هست ؟؟ قیمه هنوز لوبیاش سبز نکرده سبزیشم شما زحمت بکش تمیز کن تا بچه ها حدسشونو بزنن این داره راجب قیمه حرف میزنه؟؟
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 فست فود اگه پیتزای بیگ بوی باشه یا همبر گرای دکتر پیتزا منم پایتم:gnugghender: ولی دلم قیمه خواست یه هو اگه همدانی بیا ببرمت فلافل ابادانی ها بدم نوش بفرمایی :gnugghender: دیدی داوود قیمه خورده واسه من نیاورده؟ چه دوره زمونه ای شده هـــــی روزگار
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 این داره راجب قیمه حرف میزنه؟؟ خوشم اومد نصف شبی زود متوجه شدی
NEGARi 9387 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 اگه همدانی بیا ببرمت فلافل ابادانی ها بدم نوش بفرمایی :gnugghender: چه دوره زمونه ای شده هـــــی روزگار ورشکست نشی داوود؟ تهرانم من...
ارسال های توصیه شده