DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ این عکس مال همدانه! اونم دانشگاه بوعلی!!!شایدم خودم باشما!!! زدی به هدف مخصوصا در وروری بالا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ 1- مدت زیادی از حضورش در انجمن میگذره ...2- علاقه ی وافری به موضوعات اجتماعی داره ... 3- حرفاشو رک میزنه عههههه ؛ این که منم حالا که اومدم دو تا حدس هم بزنم ؛ عطر بارون حانیه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ من میخوام ببینمت!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یادم بنداز در اولین فرصت خودمو بهت بنمایونم ااااااااااااااا :icon_pf (34): هیچ حواسم به تو نبود راستــــــــــی !!!! :icon_pf (34): . آقا خودشه !!!! صاحاب عکسو پیدا کردم :hapydancsmil: بهاره همدانیه ، شبنم بانو هم همدان درس می خونهههههههههه :hapydancsmil: . . . تو رک حرف میزنی ؟!! . خودشههههههه ، اجتماعی هم هست ، موسیقی و طراحیم دوس دارههه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ اره بابا طرف اشناست بزار لوش بدمم بزار لو بدم بزار مسابقه رو بهم بزنم بزار ماخاي زهرا منو 75 شقه كنه فقط راهنمايي غرب كشوريم زياد دور نگردين همين اطراف bah bah...ghorbune dastet faghat lo nade ta man naumadam...hamedan ina yani? :hapydancsmil: نههههههههههه اصلا امكان نداره :gnugghender: بين خودمون بمونه اره بيست امتياز مباركت باشه فقط شيريني يادت نره این عکس مال همدانه! اونم دانشگاه بوعلی!!!شایدم خودم باشما!!! زدی به هدف مخصوصا در وروری بالا یِی دَف دیه بیام بیوینم ایی هِمِدانیا شلوغ کردنااااا من میدانِم و شماها بیَل این مسابقه ختم بخیر بشه بهاره ... نِذا من خون راه بندازم لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ یِی دَف دیه بیام بیوینم ایی هِمِدانیا شلوغ کردنااااا من میدانِم و شماها بیَل این مسابقه ختم بخیر بشه بهاره ... نِذا من خون راه بندازم بَده راهنمایی میکنیم تا سریع منُ بحدسن؟ لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ خودشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه!!!!! این عکسه تویی لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ فهمیدم فهمیدم:hapydancsmil: همدانیه درس خونم هست دانشگاه دولتی میره خوشگلم که هست titi.kh لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ فهمیدم فهمیدم:hapydancsmil: همدانیه درس خونم هست دانشگاه دولتی میره خوشگلم که هست titi.kh اِ...سپید.... قرار شد حالا حالا لو ندیم! لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ اِ...سپید.... قرار شد حالا حالا لو ندیم! 20 امتیاز میخوام خو لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ خب چه خبره اینجا؟؟ شام میدین یا نه ؟ لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ خب خانم ها ساناز فروغ نگاری حدسیده شدن اگرم الان بگم باز برنده نمیشم حدس من سارا خانم (پاییز امیدوار) لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ خودش بیاد با زبون خوش بگه وگرنه میام از زیر زبونش میکشم.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده