DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 این عکس مال همدانه! اونم دانشگاه بوعلی!!!شایدم خودم باشما!!! زدی به هدف مخصوصا در وروری بالا
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 31 اسفند، 2011 1- مدت زیادی از حضورش در انجمن میگذره ...2- علاقه ی وافری به موضوعات اجتماعی داره ... 3- حرفاشو رک میزنه عههههه ؛ این که منم حالا که اومدم دو تا حدس هم بزنم ؛ عطر بارون حانیه :hapydancsmil:
H O P E 34652 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 من میخوام ببینمت!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یادم بنداز در اولین فرصت خودمو بهت بنمایونم ااااااااااااااا :icon_pf (34): هیچ حواسم به تو نبود راستــــــــــی !!!! :icon_pf (34): . آقا خودشه !!!! صاحاب عکسو پیدا کردم :hapydancsmil: بهاره همدانیه ، شبنم بانو هم همدان درس می خونهههههههههه :hapydancsmil: . . . تو رک حرف میزنی ؟!! . خودشههههههه ، اجتماعی هم هست ، موسیقی و طراحیم دوس دارههه :hapydancsmil:
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 اره بابا طرف اشناست بزار لوش بدمم بزار لو بدم بزار مسابقه رو بهم بزنم بزار ماخاي زهرا منو 75 شقه كنه فقط راهنمايي غرب كشوريم زياد دور نگردين همين اطراف bah bah...ghorbune dastet faghat lo nade ta man naumadam...hamedan ina yani? :hapydancsmil: نههههههههههه اصلا امكان نداره :gnugghender: بين خودمون بمونه اره بيست امتياز مباركت باشه فقط شيريني يادت نره این عکس مال همدانه! اونم دانشگاه بوعلی!!!شایدم خودم باشما!!! زدی به هدف مخصوصا در وروری بالا یِی دَف دیه بیام بیوینم ایی هِمِدانیا شلوغ کردنااااا من میدانِم و شماها بیَل این مسابقه ختم بخیر بشه بهاره ... نِذا من خون راه بندازم
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 یِی دَف دیه بیام بیوینم ایی هِمِدانیا شلوغ کردنااااا من میدانِم و شماها بیَل این مسابقه ختم بخیر بشه بهاره ... نِذا من خون راه بندازم بَده راهنمایی میکنیم تا سریع منُ بحدسن؟
!Hooman 10133 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 خودشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه!!!!! این عکسه تویی
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 فهمیدم فهمیدم:hapydancsmil: همدانیه درس خونم هست دانشگاه دولتی میره خوشگلم که هست titi.kh
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 فهمیدم فهمیدم:hapydancsmil: همدانیه درس خونم هست دانشگاه دولتی میره خوشگلم که هست titi.kh اِ...سپید.... قرار شد حالا حالا لو ندیم!
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 اِ...سپید.... قرار شد حالا حالا لو ندیم! 20 امتیاز میخوام خو
alimec 23102 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 خب خانم ها ساناز فروغ نگاری حدسیده شدن اگرم الان بگم باز برنده نمیشم حدس من سارا خانم (پاییز امیدوار)
ارسال های توصیه شده