wisdom girl 93 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ سرعت اینترنت در ایران خیلی پایینه.هم چنین پنج میلیون سایت و وبلاگ و ....هم بستن. ولی ما میخواهیم از آن استفاده کنیم تا بتوانیم پیشرفت کنیم. به نظر شما چه کار باید بکنیم؟!!! 6 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ سرعت اینترنت در ایران خیلی پایینه.هم چنین پنج میلیون سایت و وبلاگ و ....هم بستن.ولی ما میخواهیم از آن استفاده کنیم تا بتوانیم پیشرفت کنیم. به نظر شما چه کار باید بکنیم؟!!! به نظر ما از فیلی شکن استفاده کنید!! 3 لینک به دیدگاه
wisdom girl 93 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ به نظر ما از فیلی شکن استفاده کنید!! ***** شکن سرعت اینترنتو کم میکنه.vpn فکر کنم کم نمیکنه. سرعت adsl هم کمه خیلی وقتا گیر داره .فک کنم اگه از adsl و vpn با هم استفا ده کنم مشکلم کمتر بشه.منتها خب ممنوعه دیگه. 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ای تو روح این نفکشایی که نمیزارن ما اینترنت پرسرعت داشته باشیم. 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ای تو روح این نفکشایی که نمیزارن ما اینترنت پرسرعت داشته باشیم. باز به روح گیر دادی شما :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ باز به روح گیر دادی شما :vahidrk: شما روح همه ای؟ از انسان و کاربر بگیر تا اشیا؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ دیشب سرعت خیلی افتضاح خاک بر سری بود....خیــــــــــــــلی... vpn خیلی بهتره....سرعت رو پایین نمیاره سریع هم کانکت میکنه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ کی میگه وی پی ان سرعت رو کم نمیکنه؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ شما روح همه ای؟ از انسان و کاربر بگیر تا اشیا؟ نه اما فضول محله که هستم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
wisdom girl 93 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ به نظرم بهتره یکم اعتراضات رو در این باره بیشتر کنیم. به سایتای دولت هم اعتراض کنیم.تو سایت پرزیدنت دات آی آر بنویسیم اعتراضمونو .بیشتر فشار بیاریم.تا شاید یکم سرعت رو زیاد کردن. لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ شایعاتی هست مبنی بر اینکه این اختلالات بخاطر راه اندازی طرح اینترنت ملیه! امید وارم که دروغ باشه... 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ اینترنت فکر کنم مال خارجی ها باشه. مال ما سایه ی اینترنته! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده