Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ یك كارشناس تغذیه گفت: به دلیل وجود ویتامین b فراوان در زرشك، این ماده غذایی می تواند در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی داشته باشد. یوسف نقیایی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه یزد، گفت: زرشك یك نوع میوه است و در گروه میوه جات قرار می گیرد. وی گفت: یكی از بهترین تركیبات موجود در زرشك، ویتامین b فراوان است كه در پیشگیری از سرماخوردگی نقش مهمی دارد. همچنین وجود اسیدهای عالی فروان در این میوه كه سبب مزه ترش آن می شوند می تواند در جذب آهن نقش بسزایی داشته باشد. وی ادامه داد: همچنین آهن موجود در زرشك قابل توجه است. از سایر ویتامین های موجود در این میوه می توان به ویتامین های گروه b بخصوص ویتامین b۱ ,b۲ اشاره كرد كه ویتامینb۱ یا تیامین می تواند عوارض عصبی و حتی پرخاشگری را بهبود بخشد. وی از دیگر خواص زرشك را اثر مناسب آن بر كاهش فشار خون برای افراد دچار این بیماری عنوان كرد آفتاب 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده