saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ من لر نیسِم ولی یه خورده لهجشه بلدِم اینجا کسی لر هسا یه خورده دم بزِنیم؟؟ ایطور که معلومه همه لریم...........البته به لری بخون... 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ نوراباد ممسنی میگن 11 ماه سربازی تو لشکر 84 خرموا بودم اما باور نکن خوب اگه بودی چرا باور نکنم!!!!!!!!!!! من نفهمیدم این ممسنی یعنی چی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ من لر نیسِم ولی یه خورده لهجشه بلدِم اینجا کسی لر هسا یه خورده دم بزِنیم؟؟ ای لری تو الان مال کوچو بی حامد؟ انجمن همش لره من ابوذر اکبری بوستانی اسماعیل مستر اسپسفیک Abo0ozar جاوید ezel s70 صبا این همه لر اینجان بعد میگی لر هسی؟ 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ای لری تو الان مال کوچو بی حامد؟ انجمن همش لره من ابوذر اکبری بوستانی اسماعیل مستر اسپسفیک Abo0ozar جاوید ezel s70 صبا این همه لر اینجان بعد میگی لر هسی؟ خو امار همنه داری زبل خانی هستیا... 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ایطور که معلومه همه لریم...........البته به لری بخون... ای لری تو الان مال کوچو بی حامد؟ انجمن همش لره من ابوذر اکبری بوستانی اسماعیل مستر اسپسفیک Abo0ozar جاوید ezel s70 صبا این همه لر اینجان بعد میگی لر هسی؟ خوئَه اولش گفتِم لر نیسما... بازم تاکید دارم من لر نیِم ولی لورانه دوس دارِم... 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ خوب اگه بودی چرا باور نکنم!!!!!!!!!!! من نفهمیدم این ممسنی یعنی چی؟؟؟ چون همش مرخصی بودم محمد حسنی ------> ممد حسنی ------> ممد سنی ------> ممسنی محمد حسنی یه طایفه از ایل های عشایری بودن که در قدیم اومدن اینجا ساکن شود و این منطقه به اسمشون رقم خورده 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ای لری تو الان مال کوچو بی حامد؟ انجمن همش لره من ابوذر اکبری بوستانی اسماعیل مستر اسپسفیک Abo0ozar جاوید ezel s70 صبا این همه لر اینجان بعد میگی لر هسی؟ این همه لُر هستیم و حامد حالا میپرسه کیا لُر هستند 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ چون همش مرخصی بودم محمد حسنی ------> ممد حسنی ------> ممد سنی ------> ممسنی محمد حسنی یه طایفه از ایل های عشایری بودن که در قدیم اومدن اینجا ساکن شود و این منطقه به اسمشون رقم خورده مرسی که گفتی بارسم نمودارش نمیدونستم... 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ خوئَه اولش گفتِم لر نیسما... بازم تاکید دارم من لر نیِم ولی لورانه دوس دارِم... نه خوب صحبت ایکنی فکر کنم این لری شما لری همدانی و ملایری بروگردی باشه 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ خو امار همنه داری زبل خانی هستیا... یه چی هنی هسم سی خم اینایی که اسم بردم همش 4 نفر هستن 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ آقا سربس میشوئه به فارسی چی میشه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ یه چی هنی هسم سی خم اینایی که اسم بردم همش 4 نفر هستن چه جور حساب کردی اینا که از 4تا بیشتر بودن!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ نه خوب صحبت ایکنی فکر کنم این لری شما لری همدانی و ملایری بروگردی باشه نمنم کجانیه ولی فقط مِنم لری بی... 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ نمنم کجانیه ولی فقط مِنم لری بی... عزیز این لری ملایر و یه قسمتی از استان مرکزی هست. 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ چه جور حساب کردی اینا که از 4تا بیشتر بودن!!!!!! من Abo0ozar ابوذر اکبری هستم مستر اسپسفیک اسماعیل بوستانی هست جاوید هم ezel هست خودت هم s70 صبا هستی 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ آقا سربس میشوئه به فارسی چی میشه؟؟ من اینو دیگه نمیتونم ترجمه کنم از لرهای بروجرد و ملایر باید بپرسی 1 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ انجمن همش لره من ابوذر اکبری بوستانی اسماعیل مستر اسپسفیک Abo0ozar جاوید ezel s70 صبا این همه لر اینجان منم هستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ من Abo0ozar ابوذر اکبری هستم مستر اسپسفیک اسماعیل بوستانی هست جاوید هم ezel هست خودت هم s70 صبا هستی خوب از اول اینجوری میگفتی ..من فکر کردم هرکدو یه نفرهعجب سوتی بودا.... 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ منم هستم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شما هم هستید لر کجا هستید؟ 2 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ شما هم هستید لر کجا هستید؟ مامان & بابام نهاوندی هستن ... خودم بلد نیستم لری صحبت کنم اما کاااااااااااملا متوجه میشم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده