M@hya 1123 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام استان گیلان با مساحت 14711 کیلومتر مربع در میان رشته کوههای البرز و تالش در شمال ایران جای گرفته است. این استان به واحد جغرافیایی جنوب دریای خزر تعلق دارد و با استان های اردبیل در غرب، مازندران در شرق، زنجان در جنوب و کشور استقلال یافته آذربایجان و دریای خزر در شمال هم مرز و همسایه است. رود سفید تمشک که بین چابکسر و رامسر جاری است، آن را از استان مازندران جدا می کند. آب و هوای گیلان، معتدل مدیترانهای و ناشی از آب و هوای کوهستانی البرز و دریای خزر است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گیلان، با پیشینه فرهنگی غنی، با بیش از هفت هزار سال تاریخ بهرمند است. در گيلان بويژه در روستاها، بيشتر از هر جای ايران مهرگان جشن گرفته می شود. زمان همه اين جشنها مصادف است با پايان فصل برداشت محصولات کشاورزی. در واقع اين جشنها مراسم سپاسگزاری از ايزد مهر و بار آوری است که ياور چند هزار ساله ی دهقانان در امر کاشت و برداشت می باشد. در بسياری از روستاهای گيلان جشن خرمن در اين ايام برگزار می شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بر اساس تقسیمات کشور سال 1375 این استان به مرکزیت رشت، 12شهرستان، 35شهر، 30 بخش، 99 دهستان و 2763 آبادی دارد. شهرستان های استان عبارتند از: آستارا، آستانه اشرفیه، بندر انزلی، رشت، رودبار، رودسر، شفت، صومعهسرا، طوالش، فومن، لاهیجان و لنگرود. جاذبههای طبیعی گیلان را میتوان به بخش های زیر تقسیم کرد: سواحل دریا: شهرهای رودسر، آستارا، بندر انزلی، کلاچای، چابکسر و کیاشهر، در کنار دریا قرار دارند. طول ساحل دریا، در استان گیلان به ۲۲۰ میرسد. تالابها: تالاب انزلی، از جمله زیباترین مناظر آبی ایران است. تالاب انزلی، از مهمترین تالابهای جهان محسوب میشود که به همین دلیل، کنوانسیون بینالمللی تالابها، در این شهر مورد تصویب واقع شده است. این تالاب، از سال ۱۳۸۴ خورشیدی در معرض خطر نابودی قرار گرفته است. جنگلها: جنگلهای لنگرود در لیلا کوه، جنگلهای تالش، جنگلهای لاهیجان و جنگلهای دیلمان و سیاهکل از جمله جنگلهای زیبا و دیدنی گیلان است که علاوه بر این رودها، آب های معدنی و بزرگترین دریاچهٔ جهان (دریاچه کاسپین) که در شمال این استان واقع شده است. مناطق ییلاقی گیلان که در حال حاضر بسیار مورد استفاده قرار میگیرند، عبارتند از: نواحی ییلاقی جواهردشت؛ در ارتفاعات شرق گیلان، منطقهٔ شمالی کوه زیبای سماموس قرار دارد و ییلاقِ نواحی چابکسر، قاسم آباد، واجارگاه، کلاچای و رحیمآباد به شمار میرود. این ییلاق، از زیباترین نقاط جغرافیایی ایران محسوب میشود. ییلاقهای واقع در مسیر درهٔ رودخانه پلرود شهر کلاچای همینطور ییلاقهای دیلمان و اسپیلی؛ ییلاقهای این ناحیه، هم از نظر چشمانداز و هم از نظر آثار تاریخی و فرهنگی دارای اهمیت بسیار است. ییلاقهای نواحی رودبار؛ این ییلاقها را میتوان به دو قسمت تقسیم کرد: نخست ییلاقهای واقع در شرق سفیدرود که عمدتاً در بخش عمارلو، توتکابن و پرهسر قرار دارند و همچنین ییلاقهای تالش و آستارا. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منطقه تی تی سرا در دامنه های درفک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رودسر ، رحیم آباد ، سفید آب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چهره تابستانی قلعه رودخان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چهره زمستانی قلعه رودخان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مجموعه تاریخی قلعه رودخان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 37 لینک به دیدگاه
M@hya 1123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ خزانه برنج در صومعه سرا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جاده باصفای کیسوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساحل زیبای کیسوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جنگل های پائیزی ماسال برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دورنمایی از لاهیجان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لاهیجان در زمستان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شالیزارهای برنج در اطاق ور ، لنگرود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روستای انارکول در شهرستان رودبار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ارتفاعات منجیل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آق اولر در تالش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منطقه سیاهکل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک شب برفی در رشت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اسکله بندر انزلی در شب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تالاب انزلی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بام سبز لاهیجان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 34 لینک به دیدگاه
M@hya 1123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ماسوله در زمستان برفی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آستارا - آبشار لاتون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آستارا - مرداب استیل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آستارا - گردنه حیران برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 34 لینک به دیدگاه
M@hya 1123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تصاویر هوایی از استان گیلان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سواحل دریای خزر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نشای برنج در آهندان لاهیجان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طبیعت ییلاقی شکردشت در تالش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ارتفاعات تالش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شالیزار های برنج گیلان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برداشت برنج در شالیزارهای گیلان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 36 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ واقعا یه تشکر واسه این پستها کمه...کاش میشد چندین بار از این پستها تشکر کرد... 9 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ گیلان واقعا قشنگه...کاشکی قشنگم باقی بمونه..مرسییییییییییی 9 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ چقد قشنگ بود خدایی . آدم تو یه همچین جاهایی دیگه خستگی ای احساس نمی کنه .... 7 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ گیلان واقعا زیباست....ما تابستون چن جاشو رفتیم،واقعا لذت بردم 7 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ میسییی میسیییی؛عااااالی بود:hapydancsmil:؛ استانه مائه دیگه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ گیلان ییلاقات خیلی خیلی خیلی زیبایی هم داره...اگه دوست داشته باشن می تونم عکساشو بزارم 9 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ میسییی میسیییی؛عااااالی بود؛ استانه مائه دیگه پ نه پ استان مائه 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ گیلان ییلاقات خیلی خیلی خیلی زیبایی هم داره...اگه دوست داشته باشن می تونم عکساشو بزارم معلومه که دوست داریم 5 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ خیلی باحاله! اما من بیام اونجا فک نکنم بتونم نفس بکشم 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ من تعریف گردنه حیرانو خیلی شنیده بودم اما ندیده بودم تاحالا. چه جای زیبا و قشنگیه. حتماً میرم. مرسی. رفت تو favorites تا بعداً سر فرصت همه رو برم. 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ من خیلی از جاهای گیلان رو رفتم.شاید نزدیک به 70 درصدش رو با وجود اینکه بچه خوزستان هستم. اما یه منطقه هست که شما عکسشو نذاشتین.ییلاق اهالی تالش بود.جاده ی اسالم به خلخال 40 کیلومتر تقریبا باید بریم تا برسیم.اگه تلفظش درست یادم مونده باشه چَرَسُو بهش میگفتن.اونجا تو کلبه یه شب موندیم.واقعا بهترین جای عمرم که رفته بودم و زیباترین همونجا بود.لطفا بچه های تالش و گیلان بگن درستش چیه و اگه عکس از اونجا دارین هم بذارین. گردنه حیران دیگه زیبایی سابق خودش رو نداره.جاده ی خلخال-اسالم واقعا زیباترین جاده ی ایران هست.توصیف نکردنیه تاپیک عالی بود.خاطرات زیبایی رو به یادم آورد. به سلامتی همه بچه های گیلان 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ من خیلی از جاهای گیلان رو رفتم.شاید نزدیک به 70 درصدش رو با وجود اینکه بچه خوزستان هستم.اما یه منطقه هست که شما عکسشو نذاشتین.ییلاق اهالی تالش بود.جاده ی اسالم به خلخال 40 کیلومتر تقریبا باید بریم تا برسیم.اگه تلفظش درست یادم مونده باشه چَرَسُو بهش میگفتن.اونجا تو کلبه یه شب موندیم.واقعا بهترین جای عمرم که رفته بودم و زیباترین همونجا بود.لطفا بچه های تالش و گیلان بگن درستش چیه و اگه عکس از اونجا دارین هم بذارین. گردنه حیران دیگه زیبایی سابق خودش رو نداره.جاده ی خلخال-اسالم واقعا زیباترین جاده ی ایران هست.توصیف نکردنیه تاپیک عالی بود.خاطرات زیبایی رو به یادم آورد. به سلامتی همه بچه های گیلان منظورم دقیقاً همین جاده خلخال به اسالم بود، خیلی تعریفشو شنیدم. انقدر اکه مسافرت بعدی حتماً میرم اینجا. الان که عکساشو دیدم واقعا هوس کردم. 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ منظورم دقیقاً همین جاده خلخال به اسالم بود، خیلی تعریفشو شنیدم. انقدر اکه مسافرت بعدی حتماً میرم اینجا. الان که عکساشو دیدم واقعا هوس کردم. حتما برو ببین.اینجا که من گفتم هم از تالشی ها بپرس یه شب برو اونجا بمون.کلبه کرایه میدن.بدون برق،برون آب.باید بری از یه جا چشمه هست اب پر کنی بیای.بخاری نفتی.خیلی با حاله 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده