alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ سره من داد نزن:vahidrk: اسپمها هم پای خودت به من ربطی نداره! حتما باید به سبک اسی بزنم تا حالت جا بیاد فعلا اینو داشته باش:zadan: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ به نظر منم برنامه جالبیه...خشک و رسمی نیس...هیجان و قافلگیری کاملااا دیده میشه تو این برنامه... این کارشون آخر ترفنده که ظاهرا خواب هم گرفته 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ حتما باید به سبک اسی بزنم تا حالت جا بیادفعلا اینو داشته باش:zadan: اصلا بلانسبت خر!! خوبت شد؟ 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ من از استارتر بابت اسپم های نگار خانم عذرخواهی میکنم لینک به دیدگاه
M@hya 1123 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ این کارشون آخر ترفنده که ظاهرا خواب هم گرفته من نمی دونم چرا شما مخالفین با این برنامه؟؟؟؟دلیل قانع کننده ای هست؟ یه برنامه هم که پته ی خیلیا رو می ریزه رو دایره چرا باید مخالف داشته باشه!!!چرا باید خبرا رو ...حاشیه ها رو از سایتهای خارجی ببینیمو زودی قبول کنیم ولی وقتی شبکه خودمون خیلی واضح اینا رو بیان می کنه سریع فک می کنیم دارن گولمون میزنه...دروغ میگه....همش ظاهر سازیه...و...چرا چشمامونو باز نمی کنیم و یکم منطقی فک کنیم؟فقط زود می خوایم مخالفت کنیم... به کسی برنخوره لطفااا کلی میگم.... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ سیلام برنامه "صرفاً جهت اطلاع" که معمولا از 20:30 یا در اخبار ساعت 22 از شبکه سه پخش میشه و با نگاه انتقادی به مسائل میپردازه، به نظرتون هدفش چیه ؟ کلا نظزتون درباره این برنامه چیه ؟ به نظرتون چرا اگه افراد دیگه اینجور انتقادهارو از آغایون انجام بدن به شدت مورد مواخذه قرار میگیرن ولی این برنامه نه ؟ :JC_thinking: من حالم ازین دوروبازی صداوسیما بهم میخوره با این برنامشون! 7 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ من نمی دونم چرا شما مخالفین با این برنامه؟؟؟؟دلیل قانع کننده ای هست؟یه برنامه هم که پته ی خیلیا رو می ریزه رو دایره چرا باید مخالف داشته باشه!!!چرا باید خبرا رو ...حاشیه ها رو از سایتهای خارجی ببینیمو زودی قبول کنیم ولی وقتی شبکه خودمون خیلی واضح اینا رو بیان می کنه سریع فک می کنیم دارن گولمون میزنه...دروغ میگه....همش ظاهر سازیه...و...چرا چشمامونو باز نمی کنیم و یکم منطقی فک کنیم؟فقط زود می خوایم مخالفت کنیم... به کسی برنخوره لطفااا کلی میگم.... چرا به انتقادهای این برنامه گیر نمیدن ولی اگه اشخاصی مث من یا شما بخوایم همین حرفارو بزنیم، یه ضد حال اساسی بهمون میزنن ؟ 4 لینک به دیدگاه
مـسـیـح 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ سیلام برنامه "صرفاً جهت اطلاع" که معمولا از 20:30 یا در اخبار ساعت 22 از شبکه سه پخش میشه و با نگاه انتقادی به مسائل میپردازه، به نظرتون هدفش چیه ؟ کلا نظزتون درباره این برنامه چیه ؟ به نظرتون چرا اگه افراد دیگه اینجور انتقادهارو از آغایون انجام بدن به شدت مورد مواخذه قرار میگیرن ولی این برنامه نه ؟ :JC_thinking: سلام داداش درسته شاید این برنامه اشکال داره اما به نظرت بهتر نیست ماهم خودمون رو درست کنیم؟ همین آغا.....انصافا توهینه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ صدا و سیما بعد از اینکه دید از سال 88 به بعد هر روز داره اعتبار خودش رو از دست میده تصمیم گرفت با ساختن یه برنامه آبکی و نشون دادن حاشیه های جزئی مثل خوابیدن تو همایش ها! اعتبار از دست رفتش رو جبران بکنه، ولی خیلی باید ساده لوح بود که باور کرد حکومتی که تجمع مادران عزادار تو یک پارک رو برنمیتابه یا خبرهاش راجع به کشورهای دیگه سرتاسر دروغ هست بیاد همچین برنامه ای برای ضربه زدن به خودش بسازه؛ 100٪ سود این برنامه های برای حکومت 10000 برابر بیشتر از روشنگیریهاشه 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ سیلام برنامه "صرفاً جهت اطلاع" که معمولا از 20:30 یا در اخبار ساعت 22 از شبکه سه پخش میشه و با نگاه انتقادی به مسائل میپردازه، به نظرتون هدفش چیه ؟ کلا نظزتون درباره این برنامه چیه ؟ به نظرتون چرا اگه افراد دیگه اینجور انتقادهارو از آغایون انجام بدن به شدت مورد مواخذه قرار میگیرن ولی این برنامه نه ؟ :JC_thinking: انتقاد این ها هم یه جور سیاه بازی هست 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ سلام داداش درسته شاید این برنامه اشکال داره اما به نظرت بهتر نیست ماهم خودمون رو درست کنیم؟ همین آغا.....انصافا توهینه آخ آخ اشتباه تایپی بود جون تو عمدی نبود 1 لینک به دیدگاه
مـسـیـح 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ آخ آخ اشتباه تایپی بود جون تو عمدی نبود اشکال نداره داداش عزیز 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ این برنامه به نظر من دقیقا یه رویکرد مشابه با رسانه هایی مثل بی بی سی و فاکس داره! اینها معمولا میان مسائل جزئی که مخاطب میتونه ازش بگذره رو بزرگ میکنن تا انتظارات انتقادی مخاطب پاسخ داده بشه ... و در کنار اون به راحتی از مسائل اساسی گذر میکنه و ...!!! این رویکرد یه رویکرد کاملا جا افتاده ست در همه ی رسانه های مطرح دنیا مثلا مدام اوباما یا بوش و حتی حماقت های اونها به تصویر در میاد اما مسائل اصلی همیشه پوشیده میمونه! و این زیرکیه مخاطبه که تحت بازی هیچ کدوم از این مهره چینی ها قرار نگیره و فرای همه ی دیکته ها حقیقت واقعی رو تماشا کنه 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ سیلام برنامه "صرفاً جهت اطلاع" که معمولا از 20:30 یا در اخبار ساعت 22 از شبکه سه پخش میشه و با نگاه انتقادی به مسائل میپردازه، به نظرتون هدفش چیه ؟ کلا نظزتون درباره این برنامه چیه ؟ به نظرتون چرا اگه افراد دیگه اینجور انتقادهارو از آقایون انجام بدن به شدت مورد مواخذه قرار میگیرن ولی این برنامه نه ؟ :JC_thinking: من این برنامه یا مشابهش رو هنوز ندیدم ولی جواب سوال شما معلومه اینا به عنوان سوپاپ اطمینان عمل میکنن . فشار را میگیره تا انررژی متراکم نشه و انفجار صورت نگیره .. این قسمت علمی تکنیکیشو شما بهتر از من میدونید 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ هرچقدر میخواید با هم بحث کنید و لی از کلمات توهین امیز استفاده نکنید 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ از خیلی برنامه ها بهتره بدک نیست کلا ولی دستشون بسته است به خیلی چیزها نمی تونن بپردازن! 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ ینی واقعا هدف این برنامه چیه ؟ چرا اینا که این حرفارو از رسانه ملی میزنن مورد غضب قرار نمیگیرن، ولی اگه یه فرد عادی بزنه بازخواست خواهد شد؟ یعنی مردم ما انقدر ... ؟؟؟؟؟ من با این برنامه مشکل دارم. یکی روشن کنه . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده