captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ چرا فکر میکنید بی خوابی های طولانی فقط توی دانشجویی اونم معماری ها هست؟ اون موقع ها که توی کشتی کار می کردم خیلی زیاد پیش میومد که 3-4 روز نمی خوابیدیم. فشار کاری و مسئولیت کاری سنگین و مشکلات کاری و سیاسی شدید توی بنادر اروپایی و... اونقدر استرس به آدم وارد میکرد که رکورد 2 ساعت خواب در 3 روز را راحت داشتیم.. ولی بعدش رکورد 23 ساعت خواب متوالی هم دارم !! 9 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ طبیعیه وقتی کاری پروژه ای داری مجبوری نخوابی همین دو هفته پیش تحویل پروژه داشتم 40 تا کار طراحی بود تو یه هفته هفت ساعت خوابیدم اونروزی هم که باید تحویل میدادیم تا 6 صبح بیدار بودم 8 هم کلاس داشتم خواستم بخوابم خوابم نبرد تو روزای عادی که خیلی کم کار داریم هر شب تا دو سه بیدارم 8 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ آآآآآآآآآآآآآررررررررررررررررره شدهههههههه داغ لدم تازه شد .... .2 ترم پیش در عرض 5 روز فقط 3 ساعت خوابیدم..چون تو یه روز 2 تا تحویل پروژه داشتم.. بعدش جنازم رسید خونه 9 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ ای بابا من هر چقدر به زمان امتحان نزدیک تر میشم ساعت خوابم بیشتر میشه!! 7 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ یا خداااا. شما دیگه چه موجوداتی هستین؟ من اگه هر روز، سر جمع کمتر از 8 ساعت بخوابم، خواب آلود میشم! فکر نکنم تا حالا، روزی شده باشه که سر جمع کمتر از 6 ساعت خوابیده باشم! 5 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ خیلی خوبه! من یکی از آرزوهام این بوده که بتونم شب یه امتحان هم که شده یکم کمتر بخوابم! اما هر چی قول و قرار و اینجور چیزا که بذارم هم امکان نداره کمتر از 6 ساعت بخوابم در یک 24 ساعت ... شبای امتحان که خیلی هم خواب آلو تر میشم اما من با بچه های معماری زیاد سر کار داشتم ..اکثر شبا بیدارن .. نه اینکه همش دارن نقاشی و اینجور چیزا میکشن .. خیلی هم خوش میگذره خوابشون نمیبره دیگه از دوستان معماری کسایی که الان تشنه به خون بنده هستن از این پست تشکر کنن که یه آمار گیری هم شده باشه 10 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ کل ترمو میشینن تو آتلیه فقط نقاشی میکشن و بگو بخندو اینا؛ بارها دیدم تو آتله آهنگ گذاشتن میرقصن! خوب آخر ترم هم باید یه چند روزی نخوابن که پروژه بدن! به نظر من واقعا دانشجوهای معماری شادترین دانشجوها و دانشجوهای عمران افسرده ترین دانشجوها هستن معماری رشته سختیه از این لحاظ که وقت گیره؛ ولی برین حال بکنین با رشتتون؛ همین که محاسبات کم دارین فوق العادس 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ آره خب برای بچه های معماری عادیه اینا.... من ترم اول واسه پروژه ی پایان ترمم 38 ساعت یه کله بیدار بودم....این ترم هم 42 ساعت.... قهوه خیلی موثره...ولی بعضی وقتا هست که فقط بیداری ولی در عمل نمی تونی چیزی به ذهنت بسپاری.... نه که بیشتر کارهای ما عملیه...مثل کشیدن اسکیس یا ساخت ماکت و.... اتوماتیک آدم بیدار می مونه! اگه حفظ کردنی باشه من به شخصه باید 5 ساعت رو بخوابم چون چیزی نمی فهمم... 10 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ خیلی خوبه!من یکی از آرزوهام این بوده که بتونم شب یه امتحان هم که شده یکم کمتر بخوابم!اما هر چی قول و قرار و اینجور چیزا که بذارم هم امکان نداره کمتر از 6 ساعت بخوابم در یک 24 ساعت ... شبای امتحان که خیلی هم خواب آلو تر میشم اما من با بچه های معماری زیاد سر کار داشتم ..اکثر شبا بیدارن .. نه اینکه همش دارن نقاشی و اینجور چیزا میکشن .. خیلی هم خوش میگذره خوابشون نمیبره دیگه از دوستان معماری کسایی که الان تشنه به خون بنده هستن از این پست تشکر کنن که یه آمار گیری هم شده باشه والا همینو بگو! من هم آرزو شده واسم که بتونم 6 ساعت در روز بخوابم! یواش یواش دارم از خوابیدن متنفر میشم! 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ من هر وقت ارده کنم فورا میخوابم . و هر وقت هم هر چه خوابم بیاد اگه بخوام نمیخوابم و کارم رو انجام میدم .. 6 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ از لحاظ پزشکی هم کم خوابی ایراد داره و توصیه شده برای کودکان 10 افراد مسن 8 و برای حد میان این دو گروه سنی 6 ساعت در شبانه روز مناسب هست کم خوابی در دوران دانشجویی از استرس نشئت میگیره و عوارض زیادی از جمله تضعیف شدن قوای جسمی حافظه و قدرت تصمیم گیری میشه و عمدتا جلسه امتحان رو زمانی که شبش بیداری کشیدیم زود ترک میکنیم خودم زمانی که امتحان ترمو 2 داشتم چندین شب بیخوابی کشیدم اخرشم نرفتم سر جلسه همون ساعت امتحان گرفتم خوابیدم 7 ساعت بعد بیدار شدم باورم نمیشد که 7 ساعت خوابیده باشم چون خواب روزانه من به طور طبیعی 5.5 ساعت بود دوران خدمتم هم 5.5 ساعت میخوابیدم ولی الان 8 ساعت کمتر نمیشه به طور کلی بدن رو هرجور عادت بدیم عادت میکنه 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ من اگه امتحان داشته باشم و هیچی هم بلد نباشم خوابم رو باید حتما بکنم...حداقل 4-5 ساعت حتی اگه بدونم اگه نخوابم میتونم یاد بگیرم خوب بدم امتحانو. 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ از لحاظ پزشکی هم کم خوابی ایراد داره و توصیه شده برای کودکان 10 افراد مسن 8 و برای حد میان این دو گروه سنی 6 ساعت در شبانه روز مناسب هستکم خوابی در دوران دانشجویی از استرس نشئت میگیره و عوارض زیادی از جمله تضعیف شدن قوای جسمی حافظه و قدرت تصمیم گیری میشه و عمدتا جلسه امتحان رو زمانی که شبش بیداری کشیدیم زود ترک میکنیم خودم زمانی که امتحان ترمو 2 داشتم چندین شب بیخوابی کشیدم اخرشم نرفتم سر جلسه همون ساعت امتحان گرفتم خوابیدم 7 ساعت بعد بیدار شدم باورم نمیشد که 7 ساعت خوابیده باشم چون خواب روزانه من به طور طبیعی 5.5 ساعت بود دوران خدمتم هم 5.5 ساعت میخوابیدم ولی الان 8 ساعت کمتر نمیشه به طور کلی بدن رو هرجور عادت بدیم عادت میکنه یاد جفت ترمو ها و جداولش بخیر حالا چکار کردی حذف پزشکی یا صفر؟ 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ یاد جفت ترمو ها و جداولش بخیرحالا چکار کردی حذف پزشکی یا صفر؟ خرداد 87 بود ترم سوم کارشناسی ناپیوسته ازاد کاشان بدترین ترمم بود خیلی سخت گذشت تازه علاوه بر ترمو سر سیالات 2 هم قبل از امتحان از شدت استرس حالم بد شد 3 لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ بچه های معماری عادت کردن به کم خوابی دیگه شب تحویل که یاد فردا میوفتی کلا برق از سرت میپره چه برسه به خواب منم ترم پیش خونه دوستم بودم واسه تحویل دقیقا 26 ساعت تو اتاق بودیم کار میکردیم بدون حتی 5 دقیقه خواب ولی بعد 35 ساعت تو راه برگشت واقعا تو ماشین بیهوش شدم از خواب 9 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ همه اش عادته من از دوران دبیرستان شروع کردم البته من فرق دارم من وقتی خوابیدم دیگه بیدار نمی شم ولی می تونم هر چقدر دلم خواست بیدار بمونم همین دیروز و پریروز حدود 40 ساعت بیدار بودم 3 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ کل ترمو میشینن تو آتلیه فقط نقاشی میکشن و بگو بخندو اینا؛ بارها دیدم تو آتله آهنگ گذاشتن میرقصن! خوب آخر ترم هم باید یه چند روزی نخوابن که پروژه بدن! به نظر من واقعا دانشجوهای معماری شادترین دانشجوها و دانشجوهای عمران افسرده ترین دانشجوها هستنمعماری رشته سختیه از این لحاظ که وقت گیره؛ ولی برین حال بکنین با رشتتون؛ همین که محاسبات کم دارین فوق العادس دقیقن چرا فکر میکنین افسرده ترینین؟ چون محاسبات دارین؟! چون نقاشی نمیکشین؟! دقیقن چرا فکر میکنین معماریها شادترینن؟ چون محاسبات کم دارن؟ چون نقاشی! میکشن؟! 13 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۰ بچه ها من دیگه مطمئن شدم مکانیکا خوش خواب ترین دانشجو ها هستن:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ دقیقن چرا فکر میکنین افسرده ترینین؟چون محاسبات دارین؟! چون نقاشی نمیکشین؟! دقیقن چرا فکر میکنین معماریها شادترینن؟ چون محاسبات کم دارن؟ چون نقاشی! میکشن؟! چرا جدیدا من هر پستی میدم باید بعدش جواب پس بدم؟ نظر شخصیم بود با توجه به کسانی که دیدم و میشناسم نقاشی هم که میگم بهتون برنخوره، استعداد خیلی زیادی میخواد و یک هنر هست حالا شما بهش میگین طراح یا هرچی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده