alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ قبل از هر حرفی: شناسنامه مدرکی است که دولتها به منظور شناسایی هویت برای شهروندان خود صادر می کنند. (نمونه ای از شناسنامه دوران پهلوی) شناسنامه توسط سازمان ثبت احوال کشور صادر می شود. در شناسنامه ایرانی مشخصات فردی و نیز اطلاعات مربوط به ازدواج و فرزندان درج میشود و مهر شرکت در انتخابات نیز در آن زده می شود. مادربزرگ من همیشه طفلی منو نصیحت میکنه میگه: نن جون واسه کاروبارت تو این مملکت اگه میخای کار رسمی داشته باشی حتما باید شناسنامت مهر خورده باشه !......... خب دیگه طفلی از ی زاویه دیگه به قضایا نیگا میکنه !! اما به نظر خودم گاهی باید از حقت گذشت تا اعتراضتو نشون بدی !! شاید این اعتراض نهیبی باشه به دادسخن گفتن! اما شایدم ........................... اینبار ترجیح میدم برای دادسخن مهری به پیشانی نزنم ! شما کدومو ترجیح میدید!؟(شناسنامه های مهر زده یا بدون مهر!!؟) الحاقی این تاپیک: حکایت آورده اند که نوشین روان عادل در شکارگاهی صید کباب کرد و نمک نبود . غلامی به روستا رفت تا نمک آرد . نوشین روان گفت : نمک به قیمت(اصلی خود) بستان تا رسمی نشود(عادت نشود) وده خراب نگردد . گفتند ازین قدر چه خلل آید؟ گفت : بنیاد ظلم در جهان اول اندکی بوده است هرکه آمد بر او مزیدی کرده تا بدین غایت(تا به این حد) رسیده. اگر ز باغ رعیت ملك خورد سیبى برآورند غلامان او درخت از بیخ به پنج بیضه که سلطان ستم روا دارد زنند لشكریانش هزار مرغ به سیخ 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ قبل از هر حرفی: شناسنامه مدرکی است که دولتها به منظور شناسایی هویت برای شهروندان خود صادر می کنند. (نمونه ای از شناسنامه دوران پهلوی) شناسنامه توسط سازمان ثبت احوال کشور صادر می شود. در شناسنامه ایرانی مشخصات فردی و نیز اطلاعات مربوط به ازدواج و فرزندان درج میشود و مهر شرکت در انتخابات نیز در آن زده می شود. مادربزرگ من همیشه طفلی منو نصیحت میکنه میگه: نن جون واسه کاروبارت تو این مملکت اگه میخای کار رسمی داشته باشی حتما باید شناسنامت مهر خورده باشه !......... خب دیگه طفلی از ی زاویه دیگه به قضایا نیگا میکنه !! اما به نظر خودم گاهی باید از حقت گذشت تا اعتراضتو نشون بدی !! شاید این اعتراض نهیبی باشه به دادسخن گفتن! اما شایدم ........................... اینبار ترجیح میدم برای دادسخن مهری به پیشانی نزنم ! شما کدومو ترجیح میدید!؟(شناسنامه های مهر زده یا بدون مهر!!؟) الحاقی این تاپیک: حکایت آورده اند که نوشین روان عادل در شکارگاهی صید کباب کرد و نمک نبود . غلامی به روستا رفت تا نمک آرد . نوشین روان گفت : نمک به قیمت(اصلی خود) بستان تا رسمی نشود(عادت نشود) وده خراب نگردد . گفتند ازین قدر چه خلل آید؟ گفت : بنیاد ظلم در جهان اول اندکی بوده است هرکه آمد بر او مزیدی کرده تا بدین غایت(تا به این حد) رسیده. اگر ز باغ رعیت ملك خورد سیبى برآورند غلامان او درخت از بیخ به پنج بیضه که سلطان ستم روا دارد زنند لشكریانش هزار مرغ به سیخ شعر زیبایی بود با مضمون زیبا ولی خب من کلا شاید دو بار روی شناسنامم مهر خورده و نیازی هم به مهر ندارم چون کار دولتی ندارم ولی خیلی ها با مهر نخوردن اعتراض میکنن خیلی ها هم بخاطر مهر نخوردن ستم 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ الان من اگه بگم مهر نزده هیچکس باور نمیکنه. به هرکس هم میگم من تا حالا در انتخابات برگزار شده توسط دولت جمهوری اسلامی ایران شرکت نکردم میگه دروغ میگی. باید شناسنامه ام رو بیارم نشون بدم تا باور کنن. من سال 88 هم در انتخابات شرکت نکردم و انتخابات سال های زیادیه از نظر من تحریم شده. اما آمار مشارکت مردم در انتخابات برای دولت ها خیلی مهمه. درصد مشارکت مردم نشان دهنده مشروعیت نظام بین مردمه. به هر بهانه ای هم درصد مشارکت رو هر سال بالا میبرن. یه سال به بهانه موسوی. یه سال یه چیز دیگه. البته در علوم سیاسی میگن که درصد مشارکت مردم از یه حدی بالاتر هم باشه باز نمیشه به اون انتخابات اعتماد کرد و مقیاس درستی برای مشروعیت نظام نیست. یه معیاری هم برای مشارکت عاقلانه مردم گذاشته شده. مثلا میگن از فلان درصد تا فلان درصد مشارکت مردم قابل استناد و حقیقیه. ولی از یه حدی بالاتر یا پائین تر جای بحث نداره و نتیجه اون انتخابات مردوده. در خصوص اینکه کارت راه میفته هم مامان بزرگتون خیلی حرف خوبی میزنه. کارت به این دولت بیفته به تنها چیزی که کار ندارن شایستگی آدمه. این چیزا رو مهیا کن دیگه مهم نیست بقیه اش. و در آخر هم شناسنامه من فقط یک مهر داره اونم مربوط به رای اولی بود که ذوق داشتیم و فکر کنم 15 سالم بود. شایدم کمتر. اون رای هم مربوط به انتخابات شورای شهر بود. وگرنه از نظر من هیچ کاندیدایی در هیچ کدوم از این انتخابات برگزار شده صلاحیت نداشتن که من هم رای ندادم. هرچند که راجع به موسوی مردم میخواستن مبارزه منفی کنن ولی من همون سال هم رای ندادم و تا فرقی در این نظام احساس نکنم و یکی نیاد که سرش به تنش بیارزه رای نمیدم و نخواهم داد. 2 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ شعر زیبایی بود با مضمون زیبا ولی خب من کلا شاید دو بار روی شناسنامم مهر خورده و نیازی هم به مهر ندارم چون کار دولتی ندارم ولی خیلی ها با مهر نخوردن اعتراض میکنن خیلی ها هم بخاطر مهر نخوردن ستم خواهش میکنم هدف این بود که خط قرمزهای این سایت زیر پا گذاشته نشه !! این چند روزه یکی از دوستان و رفیقان و یاران غار ما که گرمابه و حمومون با همه !!(منظور صمیمیته) برای یکی از ارگانهای دولتی قصد شرکت در آزمون استخدامیشو داره اگه بگم چه بلاهایی سرش آوردنو از چه چیزا ازش پرسیدنن و چه چیزاشو برسی کردن !! باور کنید شاخ درمیارید !! من موندم تیر و تیرچه دوختن چه معنی میده !جالب تر اینه که از هیچ یک از توانایی های عملی این دوستم هیچ سوالی نشده البته تا حالا !!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده