nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ منم نمی تونم ببینم امیدوارم پستا براتون قابل دید باشه.از تکرار عکسا معذرت میخوام.امیدوارم خوشتون بیاد 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ عکسات قشنگ بودن نسیم جان آورین:hapydancsmil: چندتا پست اخری عکسها رو نشون نمیده برا من این عکستو دوس داشتم بامزه هستن از اون ماره چجوری عکس گرفتی؟نترسیدی عکس گلها هم خیلی قشنگ و خوشرنگ بود..... 9 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ عکسات قشنگ بودن نسیم جان آورین:hapydancsmil: ممنون قشنگ میبینی ... چندتا پست اخری عکسها رو نشون نمیده برا من کدوم شماره ؟ای بابا این عکستو دوس داشتم بامزه هستن از اون ماره چجوری عکس گرفتی؟نترسیدی از پشت سرش بودم و با زوم عکس گرفتم وگرنه کو شجاعت... عکس گلها هم خیلی قشنگ و خوشرنگ بود..... تقدیم شما.... 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ عکس مار کدوم هست؟؟میخوام ببینمش!! 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ عکس مار کدوم هست؟؟میخوام ببینمش!! همون صفحه اوله تنبل خان ایناهاش پوستشم به درد دوخت کیف و کفش نمیخوره رنگش قشنگ نیس 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ همون صفحه اوله تنبل خانایناهاش پوستشم به درد دوخت کیف و کفش نمیخوره رنگش قشنگ نیس عجب چیزیه لوووووووووووووووول.کجاس اینجا؟ 4 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ عجب چیزیه لوووووووووووووووول.کجاس اینجا؟ فکر کنم گفتن رامسره 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ فکر کنم گفتن رامسره ممنون از همکاریت... 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ همون صفحه اوله تنبل خانایناهاش پوستشم به درد دوخت کیف و کفش نمیخوره رنگش قشنگ نیس البته این عکس از کناره ها....عذر میخوام زیاد نترسید خیلیم بزرگ نبود... 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ مار میخوام.مار منو بعضی باهاش کفش و کیف درست کردن 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ مار میخوام.مار منو بعضی باهاش کفش و کیف درست کردن پوستش خوجل بود خب..رنگ بندی زیبایی هم داشت :gnugghender: میدونی ک واسه عیدم لازم داشتم کیف و کفش پوست ماری بگو مار چه رنگی میخای بخرم برات 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ پوستش خوجل بود خب..رنگ بندی زیبایی هم داشت :gnugghender:میدونی ک واسه عیدم لازم داشتم کیف و کفش پوست ماری بگو مار چه رنگی میخای بخرم برات مار من رو فدای با کلاسی خودت کردی.دختر بد.مار خودمو میخوام 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ مار من رو فدای با کلاسی خودت کردی.دختر بد.مار خودمو میخوام متاسفانه مارت به ملکوت اعلی پیوسته (روحش شاد و یادش گرامی) اصن تو راضی بودی مارت الان زنده بود ولی من جلو دختر خاله هام کم میاوردم ،سرخورده میشدم بعدش دپسرده میشدم؟؟ 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ متاسفانه مارت به ملکوت اعلی پیوسته (روحش شاد و یادش گرامی)اصن تو راضی بودی مارت الان زنده بود ولی من جلو دختر خاله هام کم میاوردم ،سرخورده میشدم بعدش دپسرده میشدم؟؟ ببخشید اصن مار من برای شما.خواستی بگو چند تا دیگه هم بدم بت.اسپم نکنا 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ ببخشید اصن مار من برای شما.خواستی بگو چند تا دیگه هم بدم بت.اسپم نکنا حالا من اسپم کنم ی چیزی برای تو ک مدیری زشته،بده تازشم خودت اول شروع کردی به اسپم تو تاپیک مردم... 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ حالا من اسپم کنم ی چیزی برای تو ک مدیری زشته،بده تازشم خودت اول شروع کردی به اسپم تو تاپیک مردم... مدیری که اسپم نکنه،مدیر نیس.تازشم مگه هرکی هرکاری کرد بقیه هم باید بکنن؟.کار خودم زیاد میشه بعدا باید پاکشون کنم 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ حالا من اسپم کنم ی چیزی برای تو ک مدیری زشته،بده تازشم خودت اول شروع کردی به اسپم تو تاپیک مردم... مدیری که اسپم نکنه،مدیر نیس.تازشم مگه هرکی هرکاری کرد بقیه هم باید بکنن؟.کار خودم زیاد میشه بعدا باید پاکشون کنم بچه ها بهتون خوش میگذره....عید برم رامسر دو تا مار براتون میارم....این کارارو نکنید!!!زشته 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها بهتون خوش میگذره....عید برم رامسر دو تا مار براتون میارم....این کارارو نکنید!!!زشته بهش میگم کولی بازی درنیار جلو نسیم زشته هااااا...خیجالت داره حمیت دستت درد نکنه برای من چندتا مار خوش خط و خال و زیبا بیار ...برای حمید هم یه مار آبی زشت بیار 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ بهش میگم کولی بازی درنیار جلو نسیم زشته هااااا...خیجالت داره حمیتدستت درد نکنه برای من چندتا مار خوش خط و خال و زیبا بیار ...برای حمید هم یه مار آبی زشت بیار اره میدونم مقصر مهندسه....ولی خوب باز تو به بزرگی خودت ببخشش!!! منم سر جریان مار اوردن جبران میکنم:gnugghender:...قول میدم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده