viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ تو قبل از انقلاب رو هم یادت میاد اون وقتا ماهواره نبود ها من خووندم، اگه شما پستایی که تو تالار آزاد میزنم رو پاک نمیکردید شما هم میخووندید. رادیو بی بی سی بود. 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ والله ما که اون موقع ها دنبال ماهواره بودیم به خاطر کانالای اونجوری!!!، 10 12 سال پیش، مامانمینا که از خونه میرفتن کنترل رو رمزی میزاشت یه جا، مثلا دو دکمه و نصفیش رو میزاشت زیر پتو! منم بچه زرنگ، برمیداشتم نگاه میکردم باز رمزی میزاشتم سر جاش میدونم بی ربط بود ولی خاطره گفتم 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ آیا آنان که ما را از تماشای کانال های فتنه نهی می کنند میترسند؟! 6 لینک به دیدگاه
مـسـیـح 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ شما میدونستید قبل از انقلاب بی بی سی باعث مطرح شدن خمینی شد؟ امام خمینی وقتی میخواستن شاه رو خطاب کنن نمیگفتن محمدرضا میگفتن شاه یا آقامحمدرضا حداقل انقدر معرفت داشته باشیم که یه آقا قبل از اسم ایشون بذاریم نچ! بی بی سی باعث مطرح شدن ایشون نشد. بعد از اینکه ایشون در سال 42 تبعید شدند بعد از سخنرانی بسیار معروفشون، صداشون همه جا پیچید بعدش رفتن فرانسه از اونجا اعلامیه میدادن باز هم بیشتر شناخته شدن از آقاروح الله به امام خمینی تبدیل شدن و بی بی سی ناچارا مجبور به پخش چهره ایشون شد. چون راهی جز پخش نداشت! من تاریخم به دلیل سیاسی بودن خانواده ام چه در زمان پهلوی و چه در زمان انقلاب، خیلی قوی هست. با جزییات بسیار زیاد. اگر میبینید بنده از ایشون دفاع میکنم مادرزاد اینطور نبودم. پدر بنده همافر ارتش شاهنشاهی بوده. و یکی از خلبانهای سایت 2 ارتش الان هم از اصلاح طلبهای بسیار متعصب هستن اما من ترجیح دادم خودم از تجربه ایشون و سایر اقوام و اشناها استفاده کنم نه دشمن! لینک به دیدگاه
مـسـیـح 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ چه طوری براتون بفرستم؟با سرعت اینترنت ایران اسلامی؟ نه مهندس، اونجا منفعت هست ولی نه تا حد منافع در اینجا. بهتره فقط یک برنامه روی خطش را نگاه کنین، کلی بسیجی و ولایتمدار و.....به برنامه زنگ میزنن و از مواضعشون دفاع میکنن. تو شبکه خبر یک مفسر افغانی میارن،بیچاره یک کلمه به حکومت خرده گرفت حرفاشو قطع کردن. خواهشا آزادی رسانه ها در غرب رو با اینجا اصلا مقایسه نکنین. هرچند اونجا هم یکسری کنترل هایی هست، ولی حداقل با اینجا مقایسه کردنش واقعا مضحکه. آدرس میدم پست کنید لطفا خوبه؟ خب این اتفاق برای اونور هم افتاده. نیفتاده؟ دقیقا خرداد ماه امسال شاهد بودیم برنامه زنده بی بی سی فارسی با اجرای ناجیه غلامی قطع شد. باز هم فکر میکنید من دارم از رسانه ها دفاع میکنم من خودم از رسانه انتقاد میکنم من خودم با رسانه مشکل دارم به نظر من رسانه اگر تمام اخبار رو نشون میداد، اگر همه حرفها رو نشون بده خیلی از مشکلات حل میشه منتها من برای این مشکل تفکیک قائل هستم. سانسور خبری در آمریکا بسیار بیشتر از ماست اما *****ینگ در ایران به مراتب از آمریکا بیشتره لینک به دیدگاه
مـسـیـح 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ آیا آنان که ما را از تماشای کانال های فتنه نهی می کنند میترسند؟! من بحث میکنم نظر خودم رو هم اعلام میکنم اما کسی رو اجبار نمیکنم آیا کسایی که تشویق میکنن رسانه ملی نبینید میترسن؟ نه نظرشون رو دارن میگن اگر من درست بگم و طرف جبهه حق رو میگیرم و به نظرم کانال های فتنه باطل هستن پس ترسی نباید داشته باشم اگر هم درست نمیگم و اشتباه میکنم پس قطعا باید شکست بخورم چون اشتباه میکنم عقلانیه نه اجباری لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ آدرس میدم پست کنید لطفاخوبه؟ خب این اتفاق برای اونور هم افتاده. نیفتاده؟ دقیقا خرداد ماه امسال شاهد بودیم برنامه زنده بی بی سی فارسی با اجرای ناجیه غلامی قطع شد. باز هم فکر میکنید من دارم از رسانه ها دفاع میکنم من خودم از رسانه انتقاد میکنم من خودم با رسانه مشکل دارم به نظر من رسانه اگر تمام اخبار رو نشون میداد، اگر همه حرفها رو نشون بده خیلی از مشکلات حل میشه منتها من برای این مشکل تفکیک قائل هستم. سانسور خبری در آمریکا بسیار بیشتر از ماست اما *****ینگ در ایران به مراتب از آمریکا بیشتره 1- مسیح عزیز، اینکه فرمودین آدرس پُِستی بدم، یک متلک بود. اگر میخواهین کسی احترامتون را نگاه داره، خواهشا خودتون محترم باشین،اوکی؟ 2- میشه بفرمایید کدوم برنامه بی بی سی و کدوم ماجرا؟ در ضمن من هنوز متوجه نیستم شما بالاخره ماهواره دارین یا نه؟ اگه دارین که یک قانون شکن هستین و کسیکه قانونی از نظام مورد علاقه اش را قبول نداره، حق طرفداری از اون رو نداره، اگر هم ندارین، خوب برام باز هم جالبه که اینقدر از جزئیات برنامه های ماهواره ای باخبرین !!! 3- دیگه اینکه گفتین سانسور خبری در آمریکا بیشتر از اینجاست نور علی نور بود !!! اتفاقا یکی از اقوام ما هم در آمریکا همینو میگفت، میگفت چونکه همه رسانه ها حکومتی و تحت نظر ولی امر آمریکا مقام معظم اوباما هستند،ما همه اخبار را از شبکه خبر رسانه ملی ایران پیگیری میکنیم و آمریکا هم روی شبکه خبر پارازیت میندازه. حتی همین جنبش وال استریت را هم هیچکدوم از همه شبکه های آمریکایی پوشش نمیدادن و ایران یک تنه در آمریکا شفاف سازی میکرد !!!! میبنین تو رو خدا، نمیذارن مردم اونجا حرف بزنن، از سانسور بیش از حد، آمریکایی ها به ایران فرار مغزها می کنند. 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ امام خمینی وقتی میخواستن شاه رو خطاب کنن نمیگفتن محمدرضا میگفتن شاه یا آقامحمدرضا حداقل انقدر معرفت داشته باشیم که یه آقا قبل از اسم ایشون بذاریم البته قبل از اینکه قدرت بیوفته دستش میفرمود آقای شاه.. هیچ ربطی به معرفت و...هم نداشت، یعنی قبل از 57 که میگفت آقای شاه بامعرفت بود، بعد از 57 که بهش میگفت ملعون فلان فلان شده، بی معرفت شد؟ 5 لینک به دیدگاه
مـسـیـح 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ البته قبل از اینکه قدرت بیوفته دستش میفرمود آقای شاه.. هیچ ربطی به معرفت و...هم نداشت، یعنی قبل از 57 که میگفت آقای شاه بامعرفت بود، بعد از 57 که بهش میگفت ملعون فلان فلان شده، بی معرفت شد؟ سخنرانی آیت الله خمینی (ره) رو در 12بهمن 57 حتما ببینید. متوجه منظورم نشدید گفتم بهتره دشمنمون رو هم با یه پسوند صدا کنیم هرچند!.... لینک به دیدگاه
مـسـیـح 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ 1- مسیح عزیز، اینکه فرمودین آدرس پُِستی بدم، یک متلک بود.اگر میخواهین کسی احترامتون را نگاه داره، خواهشا خودتون محترم باشین،اوکی؟ 2- میشه بفرمایید کدوم برنامه بی بی سی و کدوم ماجرا؟ در ضمن من هنوز متوجه نیستم شما بالاخره ماهواره دارین یا نه؟ اگه دارین که یک قانون شکن هستین و کسیکه قانونی از نظام مورد علاقه اش را قبول نداره، حق طرفداری از اون رو نداره، اگر هم ندارین، خوب برام باز هم جالبه که اینقدر از جزئیات برنامه های ماهواره ای باخبرین !!! 3- دیگه اینکه گفتین سانسور خبری در آمریکا بیشتر از اینجاست نور علی نور بود !!! اتفاقا یکی از اقوام ما هم در آمریکا همینو میگفت، میگفت چونکه همه رسانه ها حکومتی و تحت نظر ولی امر آمریکا مقام معظم اوباما هستند،ما همه اخبار را از شبکه خبر رسانه ملی ایران پیگیری میکنیم و آمریکا هم روی شبکه خبر پارازیت میندازه. حتی همین جنبش وال استریت را هم هیچکدوم از همه شبکه های آمریکایی پوشش نمیدادن و ایران یک تنه در آمریکا شفاف سازی میکرد !!!! میبنین تو رو خدا، نمیذارن مردم اونجا حرف بزنن، از سانسور بیش از حد، آمریکایی ها به ایران فرار مغزها می کنند. 1- جا زدین؟ من خیلی جدی گفتم. اصلا هم با شما شوخی ندارم. 2- من ماهواره ندارم اما اطلاعاتم اونقدری هست که همه فکر میکنن ماهواره دارم. سایت بی بی سی رو بلدم باز کنم دوستانی هم که رصد میکنند، اطلاعات کافی رو منتقل میکنند. مطمئن باشید اگر به تیکه انداختن بود جوابی در آستین داشتم منتها عادت ندارم جواب بدگویی رو با بدی بدم! اگر بحث میکنیم چرا توهین؟ فوقش من اشتباه کردم میگم در این مورد مثلا اشتباه کردم. باز هم اشتباه بعدی شما من خودم با طرح جمع آوری ماهواره مخالفم. با نویز انداختن هم مخالفم. شاید روی ماهواره بشه نویز انداخت ولی روی ذهن رو نمیشه نویز انداخت میشه؟ خیر! لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ امام خمینی وقتی میخواستن شاه رو خطاب کنن نمیگفتن محمدرضا میگفتن شاه یا آقامحمدرضا حداقل انقدر معرفت داشته باشیم که یه آقا قبل از اسم ایشون بذاریم نچ! بی بی سی باعث مطرح شدن ایشون نشد. بعد از اینکه ایشون در سال 42 تبعید شدند بعد از سخنرانی بسیار معروفشون، صداشون همه جا پیچید بعدش رفتن فرانسه از اونجا اعلامیه میدادن باز هم بیشتر شناخته شدن از آقاروح الله به امام خمینی تبدیل شدن و بی بی سی ناچارا مجبور به پخش چهره ایشون شد. چون راهی جز پخش نداشت! من تاریخم به دلیل سیاسی بودن خانواده ام چه در زمان پهلوی و چه در زمان انقلاب، خیلی قوی هست. با جزییات بسیار زیاد. اگر میبینید بنده از ایشون دفاع میکنم مادرزاد اینطور نبودم. پدر بنده همافر ارتش شاهنشاهی بوده. و یکی از خلبانهای سایت 2 ارتش الان هم از اصلاح طلبهای بسیار متعصب هستن اما من ترجیح دادم خودم از تجربه ایشون و سایر اقوام و اشناها استفاده کنم نه دشمن! اول همون که ساناز گفته، دوم اینکه به من ربطی نداره خمینی به شاه چی میگفته، خمینی اصلا تا وقتی تو موقعیتش قرار نگرفت فکر عوض شدن حکومت رو تو ایران نمیکرده که بخواد به شاه بگه محمدرضا، خمینی خیلی از مخالفاشو کشت، ولی من اصلا معتقد نیستم کسی که مخالف منه باید بمیره. خمینی قبل از انقلاب اصلا مطرح نبوده؛ در واقع تعداد آخوندای انقلابی خیلی کمتر از تعداد آخوندای طرفدار رژیم بودن، نیروهای چپ و مجاهدین ستون های اصلی انقلاب بودن تا سال 57، تعداد کشته هاشون واسه انقلاب هم اینو نشون میده. خمینی رو بی سی سی مطرح کرد اونم با مصاحبه ها و خبرهایی که ازش پخش میکرد؛ به خاطر ترسی که از تسلط کمونیستا تو ایران داشتن. میدونید که قبل از انقلاب خمینی کلا خارج تشریف داشتن (15 سال کم نیست) اونموقع هم مثل الان نبود که ملت ماهواره و اینترنت داشته باشن. تنها امکانشون رادیو بوده. منم تاریخم به دلیل علاقه خودم به تاریخ و مطالعه خیلی خوبه. خانواده من شدیدا خمینی براشون امام خمینیه. و تنها دشمن من در حال حاضر حکومت اسلامیه که چون بختک سایه انداخته رو گذشته و حال و آینده م. 3 لینک به دیدگاه
مـسـیـح 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ اول همون که ساناز گفته، دوم اینکه به من ربطی نداره خمینی به شاه چی میگفته، خمینی اصلا تا وقتی تو موقعیتش قرار نگرفت فکر عوض شدن حکومت رو تو ایران نمیکرده که بخواد به شاه بگه محمدرضا، خمینی خیلی از مخالفاشو کشت، ولی من اصلا معتقد نیستم کسی که مخالف منه باید بمیره. خمینی قبل از انقلاب اصلا مطرح نبوده؛ در واقع تعداد آخوندای انقلابی خیلی کمتر از تعداد آخوندای طرفدار رژیم بودن، نیروهای چپ و مجاهدین ستون های اصلی انقلاب بودن تا سال 57، تعداد کشته هاشون واسه انقلاب هم اینو نشون میده. خمینی رو بی سی سی مطرح کرد اونم با مصاحبه ها و خبرهایی که ازش پخش میکرد؛ به خاطر ترسی که از تسلط کمونیستا تو ایران داشتن. میدونید که قبل از انقلاب خمینی کلا خارج تشریف داشتن (15 سال کم نیست) اونموقع هم مثل الان نبود که ملت ماهواره و اینترنت داشته باشن. تنها امکانشون رادیو بوده. منم تاریخم به دلیل علاقه خودم به تاریخ و مطالعه خیلی خوبه. خانواده من شدیدا خمینی براشون امام خمینیه. و تنها دشمن من در حال حاضر حکومت اسلامیه که چون بختک سایه انداخته رو گذشته و حال و آینده م. سلام به غیر از اولش چقدر خوب بحث کردین بعدش رو البته اولش از نظر من! نه اشتباه نکنیم امام خمینی قبل از انقلاب مطرح بودن، اما در بین عوام مطرح نبودند. اگر مطرح نبودند که حکومت پهلوی سال 42 یعتی حدود 16سال قبل از انقلاب ایشون رو تبعید نمیکرد بله صد در صد کمتر بوده. اما جالبه که یک عده بسیار کم، تونستن بزرگترین کشور نظامی منطقه رو به زیر بکشن خب همین دیگه. منم همین حرف شما رو میزنم امام خمینی 15سال توی ایران نبودن. پس نشون میده تبعیدشون علت داشته علتش هم مطرح شدن ایشون بوده و اما تنها دشمن شما جوونهای سی سال قبل فکر کردند دشمنشون حکومت پهلوی است جلوش ایستادند. خون دادند و پیروز شدند اگر واقعا حکومت اسلامی حق نیست و شما حق هستید. از چی میترسید؟ بسم الله اگر امام حسینی باشید که مکتبتون امام حسینی است اگر هم نباشید، آزاده باشید. اگر فکر میکنید حقید. آزاده همیشه دنبال خق هست. از کشته شدن نمیترسه. چون در هر صورت پیروز هست! 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ سلام به غیر از اولش چقدر خوب بحث کردین بعدش رو البته اولش از نظر من! نه اشتباه نکنیم امام خمینی قبل از انقلاب مطرح بودن، اما در بین عوام مطرح نبودند. اگر مطرح نبودند که حکومت پهلوی سال 42 یعتی حدود 16سال قبل از انقلاب ایشون رو تبعید نمیکرد بله صد در صد کمتر بوده. اما جالبه که یک عده بسیار کم، تونستن بزرگترین کشور نظامی منطقه رو به زیر بکشن خب همین دیگه. منم همین حرف شما رو میزنم امام خمینی 15سال توی ایران نبودن. پس نشون میده تبعیدشون علت داشته علتش هم مطرح شدن ایشون بوده و اما تنها دشمن شما جوونهای سی سال قبل فکر کردند دشمنشون حکومت پهلوی است جلوش ایستادند. خون دادند و پیروز شدند اگر واقعا حکومت اسلامی حق نیست و شما حق هستید. از چی میترسید؟ بسم الله اگر امام حسینی باشید که مکتبتون امام حسینی است اگر هم نباشید، آزاده باشید. اگر فکر میکنید حقید. آزاده همیشه دنبال خق هست. از کشته شدن نمیترسه. چون در هر صورت پیروز هست! ببخشید نمیخوام اسپم بکنم فقط یک سئوالی برام پیش اومده، آیا فعالیت شما در نت مصداق جنگ نرم محسوب میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ سلام به غیر از اولش چقدر خوب بحث کردین بعدش رو البته اولش از نظر من! نه اشتباه نکنیم امام خمینی قبل از انقلاب مطرح بودن، اما در بین عوام مطرح نبودند. اگر مطرح نبودند که حکومت پهلوی سال 42 یعتی حدود 16سال قبل از انقلاب ایشون رو تبعید نمیکرد بله صد در صد کمتر بوده. اما جالبه که یک عده بسیار کم، تونستن بزرگترین کشور نظامی منطقه رو به زیر بکشن خب همین دیگه. منم همین حرف شما رو میزنم امام خمینی 15سال توی ایران نبودن. پس نشون میده تبعیدشون علت داشته علتش هم مطرح شدن ایشون بوده و اما تنها دشمن شما جوونهای سی سال قبل فکر کردند دشمنشون حکومت پهلوی است جلوش ایستادند. خون دادند و پیروز شدند اگر واقعا حکومت اسلامی حق نیست و شما حق هستید. از چی میترسید؟ بسم الله اگر امام حسینی باشید که مکتبتون امام حسینی است اگر هم نباشید، آزاده باشید. اگر فکر میکنید حقید. آزاده همیشه دنبال خق هست. از کشته شدن نمیترسه. چون در هر صورت پیروز هست! وقتی میگیم بی سی سی مطرحش کرد، یعنی در بین عوام مطرحش کرد. همین الانم خیلی از دانشجوها و اساتید دانشگاه غیر از زندان تبعید میشن بندرعباس و ...، البته زمونه عوض شده ممنوع الخروج هم میشن. برادر من اون عده کم شاه رو سرنگون نکردن، اون عده کم وقتی انقلاب داشت پیروز میشد کم کم خودشونو مطرح کردن و بعد از انقلاب که مردم جو زده بودن سوار موج شدن و انقلاب رو قبضه کردن. مطمئنا اگه یه سال صبر میکردن تا شرایط آروم بشه و تمام گروههای سیاسی خودشونو آماده میکردن واسه وارد شدن به میدون رقابت، الان وضع و حال دیگه ای داشتیم. متاسفانه یه دست صدا نداره. خوب توونستن مردم رو به زنجیر بکشن؛ یه عده رو با جهل و خرافات، یه عده رو با غم نان، یه عده هم با میله های زندون و شلاق و طناب دار. اگه اینترنت گرون و محدود میدن ملت، اگه پارازیت میندازن رو شبکه های ماهواره ای و رادیویی، دلشون واسه دین و ایمون مردم و سلامت روانی بچه های مردم نسوخته، از اینکه چشم و گوشا باز شه و مردم ببینن و بشنون و بیندیشن نگرانن. امام حسینتون مال اوناست. من از کشته شدن نمیترسم، از بیهوده کشته شدن، از مورد تجاوز و مورد تهمت قرار گرفتن میترسم. مگه با دخترای مبارز دیگه اینکارا رو نکردن؟ 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ سخنرانی آیت الله خمینی (ره) رو در 12بهمن 57 حتما ببینید. متوجه منظورم نشدید گفتم بهتره دشمنمون رو هم با یه پسوند صدا کنیم هرچند!.... من که هرچی از سخنان آقای خمینی تو کتاب های درسی دیدم، تا تونسته به پهلوی و...توهین کرده، پرچم ایران با قدمتی بالای صدها سال رو هم منحوس خوانده و خواستار نابودیش شده. حالا یک جا گفته آقای شاه، خواهشا شما هر حرفی میزنین، صحبت از احترام به مخالف نزنین، که احترام از نظر شماها یعنی باطوم یا تیر خلاص. کسی باید بیاد صحبت از احترام کنه، که نمونه ای از احترام به مخالفش را در جامعه بتونه نشون بده. کسیکه هموطن خودش را فتنه گر بخونه و به قصد کشت به خاطر اعتراض بزندش، از نظر من اصلا آدم نیست. 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ امام خمینی وقتی میخواستن شاه رو خطاب کنن نمیگفتن محمدرضا میگفتن شاه یا آقامحمدرضا حداقل انقدر معرفت داشته باشیم که یه آقا قبل از اسم ایشون بذاریم اون آقای شاهی که ایشون میگفتن ، فکر کردی از سر احترام بوده!؟ ناسلامتی فارسی هستیم هممون. میدونیم خیلی اوقات برای کوچیک کردن طرف مقابل از کلمات عکسش استفاده میکنیم! سخنرانی ایشون رو که در سال 42 شنیدین. نکن اینطور! بدبخت! نکن اینطور! آقا گفتن ایشون رو باور کنیم یا بدبخت گفتنشون رو؟ 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ 1- جا زدین؟ من خیلی جدی گفتم. اصلا هم با شما شوخی ندارم. 2- من ماهواره ندارم اما اطلاعاتم اونقدری هست که همه فکر میکنن ماهواره دارم. سایت بی بی سی رو بلدم باز کنم دوستانی هم که رصد میکنند، اطلاعات کافی رو منتقل میکنند. مطمئن باشید اگر به تیکه انداختن بود جوابی در آستین داشتم منتها عادت ندارم جواب بدگویی رو با بدی بدم! اگر بحث میکنیم چرا توهین؟ فوقش من اشتباه کردم میگم در این مورد مثلا اشتباه کردم. باز هم اشتباه بعدی شما من خودم با طرح جمع آوری ماهواره مخالفم. با نویز انداختن هم مخالفم. شاید روی ماهواره بشه نویز انداخت ولی روی ذهن رو نمیشه نویز انداخت میشه؟ خیر! 1- خوب اگه جدی گفتین، خیلی حرف جدی مسخره ای بود. برنامه های زنده ای که از شبکه های ماهواره ای پخش میشه را به من میگین، پست کنین برام. انگار اینجا کسی نشسته اونهارو ضبط کنه و در آرشیو نگه داره. خودتو گرفتی یا مارو؟ 2- دیگه تابلو هست پای ثابت ماهواره ها هستی آقای محترم، از همون بسیجی ها که زنگ میزنند شبکه های اونور و جنگ نرم میکنند، تو این سایت هم دیدی یک کم اوضاع به نفعتون نیست، اومدی درگیری راه بندازی. اما خوب خوشبختانه قشر بع بعی اینجا خیلی کمه. اگر هم از سایتشون استفاده میکنی، باز هم داری فیلـــترشکن استفاده میکنی و باز هم مجرمی. من کلا موندم اینهمه جرم انجام میدی، قوانین خودتون رو هم زیر پا میذاری، بعدا به ما میگین چیکار کنیم یا نکنیم !! 3- اکثر بسیجی ها میگن ما با جمع آوری ماهواره و… مخالفیم، اما موقع جمع آوری که میشه با مشت و لگد میوفتن تو پشت بام های مردم.جالبه همتون مخالفین پس کی موافقه جمع آوریه؟ درسته روی ذهن ها نمیشه نویز انداخت، اما کسیکه از بیدار شدن ذهن ها به وحشت میوفته روی ماهواره ها پارازیت میندازه. پس معلومه رهبران شما بدجور ترس و لرز ورشون داشته که اینجور پارازیت سرطان زا میفرستند و مبارزه به خیال خودشون جنگ نرم و…میکنند. 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ سلام به غیر از اولش چقدر خوب بحث کردین بعدش رو البته اولش از نظر من! نه اشتباه نکنیم امام خمینی قبل از انقلاب مطرح بودن، اما در بین عوام مطرح نبودند. اگر مطرح نبودند که حکومت پهلوی سال 42 یعتی حدود 16سال قبل از انقلاب ایشون رو تبعید نمیکرد باز خوبه اینقدر آدم بود که بزرگترین مخالفش را تبعید کرد. شما که مخالفینتون را یا تو خونه حصر خانگی میکنین یا میکشینش بالای دار. ایشون در زمان شاه اقدام علیه امنیت ملی کرده بود، اما فقط تبعید شد. اما اینجا جرم اقدام علیه امنیت ملی بهت بزنند، بیچاره ات میکنند. 4 لینک به دیدگاه
مـسـیـح 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ ببخشید نمیخوام اسپم بکنم فقط یک سئوالی برام پیش اومده، آیا فعالیت شما در نت مصداق جنگ نرم محسوب میشه؟ جنگ نرم؟ نه پاسخ بزرگواران رو هم خواهم داد. منتها سرعت زغالی یه خورده اذیت میکنه ببخشید دیگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده