هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ از ارتش آمریکا گرفتمخب میخوان حقمونو بخورن امتیازه نگارو ندن نمیشه که با امریکا دوستی؟ اگر حقمونو بخورن میرن باهاش پز میدن لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ آخ جون:hapydancsmil: ضرب و شتم واسه چی؟:w58:مگه نمیریم مسافرت تفریحی؟ نترس اون با من! قراره اگه امتیازمو ندن ازشون به زور بگیریم!!!:vahidrk: تو هم میای طرف ما؟ چی چی اون با من!! میگم نصفت میکنه! لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ آخه زیادن:icon_pf (34): اگه درگیری شد تو اسپری بپاشو مامانو با خودت ببر من سرشونو گرم میکنم! منتظر من نمونین جونتونو نجات بدین! :w58: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ با امریکا دوستی؟ اگر حقمونو بخورن میرن باهاش پز میدن چه حرفااااااااااااا نه ما نمیذاریم حقمونو بخورن... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ قراره اگه امتیازمو ندن ازشون به زور بگیریم!!!:vahidrk: تو هم میای طرف ما؟ چی چی اون با من!! میگم نصفت میکنه! آره پس چی که میام من خودمم یه مدال ازشون طلب دارم:icon_razz: چرا نصف می کنه؟من که با شماهام لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ نه نگار ما تو رو تنها نمیذاریم...همه کنار هم می مونیم نه کتی برو گوش کن به حرفم.. اگه بمونی اسیر میشی مامانو نجات بده کتی برو.. لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ چه حرفااااااااااااانه ما نمیذاریم حقمونو بخورن... حق نه دادنیه نه گرفتنی،حق خوردنی لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ نه کتی برو گوش کن به حرفم.. اگه بمونی اسیر میشی مامانو نجات بده کتی برو.. نه نگار من نمیذارم آخه چراااااااااااااااا... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ من میگم با گفتمان حلش کنیم بره....ها؟چطوره؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ آره پس چی که میام من خودمم یه مدال ازشون طلب دارم:icon_razz:چرا نصف می کنه؟من که با شماهام مدالتو از تو حلقشون میکشیم بیرون!!! بیای مسافرت نصفت میکنه!! لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ من میگم با گفتمان حلش کنیم بره....ها؟چطوره؟ اولش حرف میزنیم اگه قبول نکردن اسپری میزنیم لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ شما که میدونین من از اسپم بدم میاد ، چرا این کار با من میکنید اخه منم شکر گرفتم با اسپری فلفل همه چی حله البته میدونین که امتیاز مال منه چون کلا یا من برندم یا کتی کتی که دیر اومد من اول شدم لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ مدالتو از تو حلقشون میکشیم بیرون!!! بیای مسافرت نصفت میکنه!! خوب حمید هم ببریم لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ اولش حرف میزنیم اگه قبول نکردن اسپری میزنیم اگر قبول هم کردن اسپری رو بزنیم ....من دوست دارم ببینم چه شکلی کار می کنه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ نه نگار من نمیذارمآخه چراااااااااااااااا... من در راه حق کشته شدم کتیییی رو سنگ قبرم بنویسید در راه گرفتن حقش جون داد!!:girl_angel: دوست دارم کتی :w821: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ چه خبره اینجااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ خوب حمید هم ببریم حمیدو ببریم نمیذاره شیطونی کنیم!! :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ شما که میدونین من از اسپم بدم میاد ، چرا این کار با من میکنید اخه منم شکر گرفتم با اسپری فلفل همه چی حله البته میدونین که امتیاز مال منه چون کلا یا من برندم یا کتی :hapydancsmil: کتی که دیر اومد من اول شدم پس جایزه من دست توئه ؟؟؟ کتی بپاش اسپری رو!:vahidrk: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ همیشه عاشق 3 چیز بودم : کشورم , زنم , بچه ام. و حالا دقیقا همین سه تا از من متنفر اند :hanghead::hanghead::hanghead: لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ پس جایزه من دست توئه ؟؟؟ کتی بپاش اسپری رو!:vahidrk: من خودم اومدم دنبال حقم منم شُکِر دارم هاااا همیشه عاشق 3 چیز بودم : کشورم , زنم , بچه ام. و حالا دقیقا همین سه تا از من متنفر اند :hanghead::hanghead::hanghead: این الان اسپم بود امید ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده