کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ پاشو وسایلتو جمع کن به مامی هم بگو حاضر بشه بریم :hapydancsmil: من همیشه وسایلم جمعه نگاااااااااار...حاضر شو بیام دنبالت تو مسیر میریم دنبال مامی..حالا کجاها بریم؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ من همیشه وسایلم جمعه نگاااااااااار...حاضر شو بیام دنبالت تو مسیر میریم دنبال مامی..حالا کجاها بریم؟:hapydancsmil:وای من همیشه دقیقه نود حاضر میشم!:icon_pf (34): هرجا برید منم میام فقط پاساژ هم کنارش باشه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ وای من همیشه دقیقه نود حاضر میشم!:icon_pf (34): هرجا برید منم میام فقط پاساژ هم کنارش باشه عیب نداره وقت داریم راحت باش...هوووووووووووووراااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ من صفحه اول نوشتم کیه صفه اولو خوندم فک شباهتی به تیتان نداره! لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ داود بود اما انکار میکنننه خود داود حالا ناراحت نباش الان وادارش میکنم اعتراف کنه! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ عیب نداره وقت داریم راحت باش...هوووووووووووووراااااااااااااااااااااا:hapydancsmil:جایزمو نمیان بدن چرا؟ کتی اگه ندن میشینیم اینجا تحصن میکنیما!!! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ صفه اولو خوندم فک شباهتی به تیتان نداره! پس شبیه کیه؟؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ منم با خودتون ببرید نخیر مسافرت زنونست ایشششش لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ منم با خودتون ببرید بیا بریم توام حاضر باش:hapydancsmil: جایزمو نمیان بدن چرا؟ کتی اگه ندن میشینیم اینجا تحصن میکنیما!!! تحصن می کنیییییییییییییییییییم...جایزه ی نگار و بدین:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ نخیر مسافرت زنونست ایشششش آیه نیومده که زنونه مردونش می کنیم میریم یه کم از کتی یاد بگیر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیا بریم توام حاضر باش:hapydancsmil: منم حاضرم کتی این نگار و برو راضیش کن که منم بیام لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ بیا بریم توام حاضر باش:hapydancsmil: تحصن می کنیییییییییییییییییییم...جایزه ی نگار و بدین:hapydancsmil: ببریمش؟ خو چون کتی جونم میگه تو هم بیا اگه کار به ضرب شتم رسید چیکار کنیم کتی؟!!!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ آیه نیومده که زنونه مردونش می کنیم میریم یه کم از کتی یاد بگیر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم حاضرم کتی این نگار و برو راضیش کن که منم بیام جواب داداشمو خودت باید بدی حمید نصفت میکنه گفته باشم! لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ منم حاضرم کتی این نگار و برو راضیش کن که منم بیام راضیش می کنم..برییییییییم:hapydancsmil: ببریمش؟ خو چون کتی جونم میگه تو هم بیا اگه کار به ضرب شتم رسید چیکار کنیم کتی؟!!!:icon_pf (34): آره نگار پسر خوبیه تازه مدالم داره من اسپری فلفل دارم میریزیم تو چشمشون لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ ببریمش؟ خو چون کتی جونم میگه تو هم بیا اگه کار به ضرب شتم رسید چیکار کنیم کتی؟!!!:icon_pf (34): آخ جون:hapydancsmil: ضرب و شتم واسه چی؟:w58:مگه نمیریم مسافرت تفریحی؟ جواب داداشمو خودت باید بدی حمید نصفت میکنه گفته باشم! نترس اون با من! لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ راضیش می کنم..برییییییییم:hapydancsmil: آره نگار پسر خوبیه تازه مدالم داره من اسپری فلفل دارم میریزیم تو چشمشون بریم بریم:hapydancsmil: اسپری فلفل از کجا اوردی تو؟ کتی حال و حوصله زندان و ندارما همین جا دور هم کمپوت می خریم می خوریم.والا.. لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ بریم بریم:hapydancsmil: اسپری فلفل از کجا اوردی تو؟ کتی حال و حوصله زندان و ندارما همین جا دور هم کمپوت می خریم می خوریم.والا.. از ارتش آمریکا گرفتم خب میخوان حقمونو بخورن امتیازه نگارو ندن نمیشه که لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ راضیش می کنم..برییییییییم:hapydancsmil: آره نگار پسر خوبیه تازه مدالم داره من اسپری فلفل دارم میریزیم تو چشمشون آخه زیادن:icon_pf (34): اگه درگیری شد تو اسپری بپاشو مامانو با خودت ببر من سرشونو گرم میکنم! منتظر من نمونین جونتونو نجات بدین! لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ آخه زیادن:icon_pf (34): اگه درگیری شد تو اسپری بپاشو مامانو با خودت ببر من سرشونو گرم میکنم! منتظر من نمونین جونتونو نجات بدین! نه نگار ما تو رو تنها نمیذاریم...همه کنار هم می مونیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده