کتایون 15176 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 پاشو وسایلتو جمع کن به مامی هم بگو حاضر بشه بریم :hapydancsmil: من همیشه وسایلم جمعه نگاااااااااار...حاضر شو بیام دنبالت تو مسیر میریم دنبال مامی..حالا کجاها بریم؟:hapydancsmil:
NEGARi 9387 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 من همیشه وسایلم جمعه نگاااااااااار...حاضر شو بیام دنبالت تو مسیر میریم دنبال مامی..حالا کجاها بریم؟:hapydancsmil:وای من همیشه دقیقه نود حاضر میشم!:icon_pf (34): هرجا برید منم میام فقط پاساژ هم کنارش باشه
کتایون 15176 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 وای من همیشه دقیقه نود حاضر میشم!:icon_pf (34): هرجا برید منم میام فقط پاساژ هم کنارش باشه عیب نداره وقت داریم راحت باش...هوووووووووووووراااااااااااااااااااااا:hapydancsmil:
haniye.a 5626 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 من صفحه اول نوشتم کیه صفه اولو خوندم فک شباهتی به تیتان نداره!
haniye.a 5626 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 داود بود اما انکار میکنننه خود داود حالا ناراحت نباش الان وادارش میکنم اعتراف کنه!
NEGARi 9387 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 عیب نداره وقت داریم راحت باش...هوووووووووووووراااااااااااااااااااااا:hapydancsmil:جایزمو نمیان بدن چرا؟ کتی اگه ندن میشینیم اینجا تحصن میکنیما!!!
کتایون 15176 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 منم با خودتون ببرید بیا بریم توام حاضر باش:hapydancsmil: جایزمو نمیان بدن چرا؟ کتی اگه ندن میشینیم اینجا تحصن میکنیما!!! تحصن می کنیییییییییییییییییییم...جایزه ی نگار و بدین:hapydancsmil:
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 نخیر مسافرت زنونست ایشششش آیه نیومده که زنونه مردونش می کنیم میریم یه کم از کتی یاد بگیر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بیا بریم توام حاضر باش:hapydancsmil: منم حاضرم کتی این نگار و برو راضیش کن که منم بیام
NEGARi 9387 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 بیا بریم توام حاضر باش:hapydancsmil: تحصن می کنیییییییییییییییییییم...جایزه ی نگار و بدین:hapydancsmil: ببریمش؟ خو چون کتی جونم میگه تو هم بیا اگه کار به ضرب شتم رسید چیکار کنیم کتی؟!!!:icon_pf (34):
NEGARi 9387 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 آیه نیومده که زنونه مردونش می کنیم میریم یه کم از کتی یاد بگیر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم حاضرم کتی این نگار و برو راضیش کن که منم بیام جواب داداشمو خودت باید بدی حمید نصفت میکنه گفته باشم!
کتایون 15176 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 منم حاضرم کتی این نگار و برو راضیش کن که منم بیام راضیش می کنم..برییییییییم:hapydancsmil: ببریمش؟ خو چون کتی جونم میگه تو هم بیا اگه کار به ضرب شتم رسید چیکار کنیم کتی؟!!!:icon_pf (34): آره نگار پسر خوبیه تازه مدالم داره من اسپری فلفل دارم میریزیم تو چشمشون
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 ببریمش؟ خو چون کتی جونم میگه تو هم بیا اگه کار به ضرب شتم رسید چیکار کنیم کتی؟!!!:icon_pf (34): آخ جون:hapydancsmil: ضرب و شتم واسه چی؟:w58:مگه نمیریم مسافرت تفریحی؟ جواب داداشمو خودت باید بدی حمید نصفت میکنه گفته باشم! نترس اون با من!
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 راضیش می کنم..برییییییییم:hapydancsmil: آره نگار پسر خوبیه تازه مدالم داره من اسپری فلفل دارم میریزیم تو چشمشون بریم بریم:hapydancsmil: اسپری فلفل از کجا اوردی تو؟ کتی حال و حوصله زندان و ندارما همین جا دور هم کمپوت می خریم می خوریم.والا..
کتایون 15176 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 بریم بریم:hapydancsmil: اسپری فلفل از کجا اوردی تو؟ کتی حال و حوصله زندان و ندارما همین جا دور هم کمپوت می خریم می خوریم.والا.. از ارتش آمریکا گرفتم خب میخوان حقمونو بخورن امتیازه نگارو ندن نمیشه که
NEGARi 9387 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 راضیش می کنم..برییییییییم:hapydancsmil: آره نگار پسر خوبیه تازه مدالم داره من اسپری فلفل دارم میریزیم تو چشمشون آخه زیادن:icon_pf (34): اگه درگیری شد تو اسپری بپاشو مامانو با خودت ببر من سرشونو گرم میکنم! منتظر من نمونین جونتونو نجات بدین!
کتایون 15176 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 آخه زیادن:icon_pf (34): اگه درگیری شد تو اسپری بپاشو مامانو با خودت ببر من سرشونو گرم میکنم! منتظر من نمونین جونتونو نجات بدین! نه نگار ما تو رو تنها نمیذاریم...همه کنار هم می مونیم
ارسال های توصیه شده