هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ چشه آواتارم؟؟؟ ایششش یعنی میخوای بگی من مؤمن نیستم؟؟؟ من بلت نیستم خودت برقص قبیح! :vahidrk: آخر شبی صداتو داد نزن الان که میزنی تو سرم نمیگی من چطوری بخوابم؟ مومن خدا ترس باش داوود تیتانه اینم گفتم که اسپم نشه وقتی عروس بشی شما هم قبیح میشی نگران نباش لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ یکی بیاد با من برقصه امشب چترش و بالا کنه لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ سلام دوستان معلوم شد کیه من حوصله ندارم بخونم؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ آخر شبی صداتو داد نزنالان که میزنی تو سرم نمیگی من چطوری بخوابم؟ مومن خدا ترس باش داوود تیتانه اینم گفتم که اسپم نشه وقتی عروس بشی شما هم قبیح میشی نگران نباش حقت بود! عروس؟ من به سیبیل عمم خندیدم که بخوام ازدواج کنم!! حالا تجدید نظر کن تو عروس گفتنت! برداشت اشتباه میشه ازش!!!!!! اونم اینجوری! :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ سلامدوستان معلوم شد کیه من حوصله ندارم بخونم؟ من صفحه اول نوشتم کیه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ سلامدوستان معلوم شد کیه من حوصله ندارم بخونم؟ داود بود اما انکار میکنننه خود داود لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ بلاخره عکسه مال کی بود ؟؟ داوود سعی کن تو میتونی بگی تو نبودی لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ داوود سعی کن تو میتونی بگی تو نبودی وقتی نیستم بگم هستم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ وقتی نیستم بگم هستم خو باشه نیستی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
wicked 948 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ یکی بیاد با من برقصه امشب چترش و بالا کنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ داووده زهرا 2باره منو دعوت نکرد میترسه زود حدس بزنی واسه همین دعوتت نکرد داوود اگه اعتراف کنی بهت ماشین میدم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ به نظرت جایزمو چیکار کنم؟؟ با بیست امتیاز چیکارا میشه کرد؟؟:hapydancsmil: نگار بیا با هم بریم پاریس..هوا خوبه الان:hapydancsmil: یکی بیاد با من برقصه امشب چترش و بالا کنه کسی باهات نرقصید بالاخره بلاخره عکسه مال کی بود ؟؟ تابلووووووووووووووووو میترسه زود حدس بزنی واسه همین دعوتت نکرد داوود اگه اعتراف کنی بهت ماشین میدم نیاز به اعتراف نیست هادی...مدل به گردنته این دفعه...:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ نیاز به اعتراف نیست هادی...مدل به گردنته این دفعه...:hapydancsmil: خدا از دهنت بشنوه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ خدا از دهنت بشنوه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ نگار بیا با هم بریم پاریس..هوا خوبه الان:hapydancsmil: کسی باهات نرقصید بالاخره تابلووووووووووووووووونیاز به اعتراف نیست هادی...مدل به گردنته این دفعه...:hapydancsmil: کاش قبل کریسمس جایزمو داده بودنا میرفتیم یه چرخی اوروپا اینا میزدیم! :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ کاش قبل کریسمس جایزمو داده بودنا میرفتیم یه چرخی اوروپا اینا میزدیم! :hapydancsmil: هنوز یه عالمه از تعطیلاتمون مونده:hapydancsmil:بریییییییییییییممممممممممم....:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ هنوز یه عالمه از تعطیلاتمون مونده:hapydancsmil:بریییییییییییییممممممممممم....:hapydancsmil: پاشو وسایلتو جمع کن به مامی هم بگو حاضر بشه بریم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده