pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ من خودم اومدم دنبال حقم منم شُکِر دارم هاااا این الان اسپم بود امید ؟ پ ن پ این شاهنامه فردوسی بود mp3 کردمش شده این :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ پ ن پ این شاهنامه فردوسی بود mp3 کردمش شده این :hapydancsmil: خیلی جدی نوشتی ها یه نسخه از شاهنامت واسم میل کن لذت ببریم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ خیلی جدی نوشتی ها یه نسخه از شاهنامت واسم میل کن لذت ببریم :hapydancsmil: همین رو کپی کن دیگه هر کی گفته اخر شاهنامه فردوسی گفته بسی رنج بردم در این سال سی خیلی ............... کرده نسخه اصلی و دست نویس شاهنامه دست منه شاهنامه اخرش نوشته نتیجه گیری این دو خط رو به عنوان نتیجه انقدر شعر و جنگ دیو و رستم و سهراب و زحاک و............................... نوشته لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ شب پنج شنبه اس برا غافل گیری اموات صلوات لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ شب پنج شنبه اس برا غافل گیری اموات صلوات :ws28::ws28: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ اینجا چه خبرهههههههههههههه ؟؟؟ اسپم نکنید... :w000: 200 امتیاز منفی واسه تک تکتون ... :vahidrk: لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ اینجا چه خبرهههههههههههههه ؟؟؟ اسپم نکنید... :w000: 200 امتیاز منفی واسه تک تکتون ... :vahidrk: من فقط 4 تا اسپم کردم . 20 تا منفی بده که با امتیاز برنده شدنم خنثی بشه لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ اسپم زورگیری (مدال و امتیاز) تهدید به قتل همکاری با قاتل (حمید کیه! کدوم حمید! ) حمل سلاح (اسپری فلفل) عناد با همه چی (صحبت از بلاد کفر ) تحریف متون و کتب خطی و قدیمی و معتبر جرمتون خیلـــــــــــــی سنگینه:gnugghender: یعنی من فردا از امتحان برگردم....:gnugghender: نگـــــــــــــار....:gnugghender: کتـــــــــــی....:gnugghender: مسعــــــــــــــــود....:gnugghender: هادی......:gnugghender: امیــــــد...:gnugghender: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ یه مروری داریم بر حدسیات دوستان ....:hapydancsmil: حالا هی به من بگید تابلو ... نیوترون نخیر چون اصلا وقت ندارم بدون مقدمه 2 تا حدسمو میزنم اول ایمان امپراتور دوم هادی ناصح نخیر سعید؟؟(mecjj) نخیر من نمی تونم باشم کهرحمان نیست؟ نخیر MohammadRezaبا توجه به تنوع طلبی از اون مسابقه بهترین پروفایلش و همچنین فعالیت زیاد اما کمرنگ. نخیر محمدرضا نخیر محمدرضا نخیر davood titan راست میگن هم به داوود شبیهه هم محمدرضا بله ... نخیر شبیه محمدرضاس.چشم و ابروش خودشه نخیر خو من داود رو ندیدم که بگم.اما این عکس خیلی شبیه به محمدرضاس نخیر محمد رضارو که دیدی؟ دارم میگم محمد رضا موهاش صاف نیست... :banel_smiley_4: یکی دو ماه پیش عکسشو دیدم.نه من هیچ کدوم از بچه ها رو ندیدم فقط عکساشون و دیدم اما این چشم و ابرو مال محمدرضاس.مو رو یادم.مو یه چیز ماندگار نیست که.تغییر میکنه نخیر حمید!!!حدس باید زد! تو هی بگی محمد رضاست که زورکی محمد رضا نمیشه... حالا هی بگو! میزنمتا! :vahidrk: اینقدر اصرار نکن ... عباس آقاست:w155: نخیر خودمم :TAEL_SmileyCente: عهههه؛ davood titan ، باز دیر تاپیکو دیدم دو تا حدس بعدی: mohamad.a hamid shahrsaz وقتی میگی داووده واسه چی بازم حدس میزنی آخه؟ بچه ها راست میگنا شبیه داووده...:hapydancsmil: بله میگم چقدر شبیهه بابا مهدیمه :hapydancsmil: SH E I KH نخیر واااای؛ اصن داوود هیچ تغییری نکرده قیافشا واسه اینکه تابلو بازی درنیاره باید اینجا پست میداد؛ این پست ندادنش خیلی تابلوئه دیر بهش اطلاع دادم ...:icon_pf (34): aaaaaa....قبول نیست...من دو تا حدس طلائیم اینجا کاربرد نداره... کتایون و goddess که نیست... . . MohammadReza Davood_TiTaN یکی از این دو نفر...رو میگم تا بلاخره برنده بشم... یکیش پرید ... دوره بعدی حواست باشه داوود رو نگی ... alimec نخیر اه چرا من اینقدر دیر اومدم امروز...... خیلی شبیه داووده ایهیم ... اصلاً عوض نشده .... من دیر رسیدم کهخو محمدرضاس دیگه نخیر جناب روح انجمن!!!خودم گفتم زودی جایزمو بدین نخیر محمدرضاست دیگه!!!! نخیر peyman123 نیستش ؟؟ نخیر خودم هم الان فک میکنم میبینم یکم شبیهمهولی من کجام تنوع طلبه آخه دو تا حدس : ممدرضا که همه حدس زدن حمیدصفا نخیر حمید صفا...آخه اولین بارمه میبینم اینا می پسته!ولی خب چون همه میگن محمد رضا منم میگم محمدرضا معدن چی! ولی به منم شبیهه ها! مطمئنی پسره و من نفرستادم؟! تو چرا با طناب ملت خودتو میندازی تو چاه؟ عکسِ پسر دستت چکار میکنه؟ کدوم پسر که شبیهته؟ شفاف سازی کن ببینم ...:vahidrk: پوریا؟poor!a دایی رحمان؟ CleMent چند تا حدس میزنی شهدخت بانو؟ محمدرضاس دیگه.تابلو هست که نخیر داوود تیتان بله ... آرخا نیست وافن ؟ (این البته خیلی بعیده ) نخیر شبیه ممد رضا معدنچیه نخیر من میگم داووده چشم و ابروش عین داووده ، محمدرضا اصلا این شکلی نیس که حواسم باشه دور بعدی شما رو دعوت نکنم... اره اره.محمدرضاس بازم نخیر ممد ادمین اصلاً نخیر جل الخالق....عکسو از کجا گیر آووردین!!!! هرکی هست سلامت و سرزنده باشه... من که نیستم... راستش کسی رو هم تو نواندیشان ندیدم که حدس بزنم اونه!!! دزدیدیمش ...:hapydancsmil: کلی پایینه عکس راهنمایی کردم ، از اونا استفاده میکردی ... داوود تیتان باز من دیر رسیدم اه این و برنده میشدماااااااااااااااااااااااااا دوره بعدی زودتر بیا ... منم فکر میکنم با احتمال بالا99.99% داوود تیتان هست زود باشین جایزه رو بدین:icon_pf (95): احتماله بالای 99/99% میشه یقین دیگه ... چرا میگی فکر می کنم ... زهرا جوونم امقده تابلو راهنمایی نکن خوب!چرا لوو میدی؟؟؟ این راهنمائیت منو کشت رسما!!! راجب رشته و ایناش بگو! بعدم داوود تحلیل شخصیت نشده که چرا میخوای مارو گمراه کنی! حیف که گمراهی در شما اثر نکرد ... این داود هستش چون داود اومده همه کاربر ها رو دعوت کرده منم نمیدونم هدفش چی بود دقیقاً ... خوبم عزیزم:hapydancsmil: به نظرم از این به بعد عکسرو شطرنجی کنن!! داوود خیلی سعی کرد تابلو نباشه آخی :banel_smiley_4: جانممممممم؟ :w58: پس آهنگش کو؟:hapydancsmil: سلامدوستان معلوم شد کیه من حوصله ندارم بخونم؟ بله ...داوود تایتن داود بود اما انکار میکنننه خود داود خوب کاری میکنه ...دوستانی که قراره سری بعدی عکس بفرستن هم از همین متد استفاده کنن /...:hapydancsmil: :gnugghender: محمدرضاس بازم بازم خیر... حیف شد محمدرضا نبود ...:icon_pf (34): خو باشه نیستی:hapydancsmil: میبینم که بالاخره نظرت عوض شد ...:hapydancsmil: داووده زهرا 2باره منو دعوت نکرد زهرا دختر بدیهههه ... ببخشید ..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی ممکنه یادم بره ... واسه همین، به ارسال های آخر سر بزنید ... تاپیک های تشخیص هویت هر هفته هستش ... :hapydancsmil: -------------------------- صاحب عکس هم که مشخص شد ... داوود تایتن ... :hapydancsmil: :hapydancsmil: :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ من همون اول گفتم داوود تیتان/ ما منتظر جایزه هستیم لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ دیر بهش اطلاع دادم ... :vahidrk: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ یعنی داوود خونت حلاله:gnugghender: کاربر دعوت میکنی؟ :167: کم عکست شبیهه خودت بود کاربرم دعوت میکنی؟؟؟؟:167: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ اسپم زورگیری (مدال و امتیاز) تهدید به قتل همکاری با قاتل (حمید کیه! کدوم حمید! ) حمل سلاح (اسپری فلفل) عناد با همه چی (صحبت از بلاد کفر ) تحریف متون و کتب خطی و قدیمی و معتبر جرمتون خیلـــــــــــــی سنگینه:gnugghender: یعنی من فردا از امتحان برگردم....:gnugghender: نگـــــــــــــار....:gnugghender: کتـــــــــــی....:gnugghender: مسعــــــــــــــــود....:gnugghender: هادی......:gnugghender: امیــــــد...:gnugghender: خیلی هم عالی ... کمک خواستی هستم در خدمتتون ... :gnugghender: من همون اول گفتم داوود تیتان/ ما منتظر جایزه هستیم بله ... یکی شما گفتی یکی نگاری ... منم درست گفتم شبیه ممد رضاست آری ... شبیه ... لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ جدا از اینکه عکس کپی برابر اصل داوود بود ( فقط مقیاسش فرق داشت ) ، واکنشای خود داوود هم توی تاپیک خیلی تابلو بود . . . جایزمو از کی باید بگیرم ؟!! :gnugghender: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ استاد بعد مومور حدسیات به این نتیجه رسیدم که داوود تیتان ممکنه باشه جایزمو کی کیدین؟؟:gnugghender::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ جدا از اینکه عکس کپی برابر اصل داوود بود ( فقط مقیاسش فرق داشت ) ، واکنشای خود داوود هم توی تاپیک خیلی تابلو بود . . . جایزمو از کی باید بگیرم ؟!! :gnugghender: آخه دیر اومدم تقصیر سپید شدا تو برنده نشدی :vahidrk: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ جدا از اینکه عکس کپی برابر اصل داوود بود ( فقط مقیاسش فرق داشت ) ، واکنشای خود داوود هم توی تاپیک خیلی تابلو بود . . . جایزمو از کی باید بگیرم ؟!! :gnugghender: ایهیم .. باید واسش یه کلاسی بزارم ... استاد بعد مومور حدسیات به این نتیجه رسیدم که داوود تیتان ممکنه باشه جایزمو کی میدین؟؟:gnugghender::hapydancsmil: خسته نباشی شما ... جایزه رو بردن ... از Negari بگیر ... لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ آخه دیر اومدم تقصیر سپید شدا تو برنده نشدی :vahidrk: همینه که هه تابلو :vahidrk: لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۰ آخه دیر اومدم تقصیر سپید شدا تو برنده نشدی :vahidrk: جایزمو میدی بیا از حلقومت بکشم بیرون ؟!!! :vahidrk: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده