partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ باز من اومدمم ... مسابقه تشخیص هویت شماره سی و سه رو آغاز می کنیم ... طبق معمول اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود0(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه20 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس هویت مجهول این دوره: راهنمایی: :gnugghender: 1- پسر هستن ... 2- خیلی شیطونه ... 3- فعالیت زیادی داره و بازم کمرنگه ... 4- تنوع طلب هستن ... 5- پایه کل کل هستش ... 6- دانشجوئه ... 7- خیلی مختصر صحبت می کنه ... 8- حافظه خوبی داره ... راهنمایی های بعدی به همین پست اضافه میشه ... پس هر دفعه صفحه اول رو چک کنید ... در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که سپید ميكشش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... :w42: اگرم زود فهمیدید نگید آقا جون ... بقیه هم عکس بفرستن ... کوچیک ، بزرگ ... فرقی نداره ... :hapydancsmil: از امروز که دو شنبه هستش ، تا پنج شنبه تاپیک بازه ... :cakesmileyf: ============================================================================== مروری بر حدسیات :#189 صاحب عکس : Davood_TiTaN برنده این دوره: NEGARi 22 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ چون اصلا وقت ندارم بدون مقدمه 2 تا حدسمو میزنم اول ایمان امپراتور دوم هادی ناصح لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ MohammadReza با توجه به تنوع طلبی از اون مسابقه بهترین پروفایلش و همچنین فعالیت زیاد اما کمرنگ. لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ MohammadReza با توجه به تنوع طلبی از اون مسابقه بهترین پروفایلش و همچنین فعالیت زیاد اما کمرنگ. من زودتر گفتم قبول نیست سایت کند بود لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ راست میگن هم به داوود شبیهه هم محمدرضا لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ راست میگن هم به داوود شبیهه هم محمدرضا شبیه محمدرضاس.چشم و ابروش خودشه لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ داوده بابا محمد رضا موهاش انقدر صافه؟ داووده داووده:hapydancsmil::hapydancsmil: خو من داود رو ندیدم که بگم.اما این عکس خیلی شبیه به محمدرضاس لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ خو من داود رو ندیدم که بگم.اما این عکس خیلی شبیه به محمدرضاسمحمد رضارو که دیدی؟ دارم میگم محمد رضا موهاش صاف نیست... لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ محمد رضارو که دیدی؟ دارم میگم محمد رضا موهاش صاف نیست... یکی دو ماه پیش عکسشو دیدم.نه من هیچ کدوم از بچه ها رو ندیدم فقط عکساشون و دیدم اما این چشم و ابرو مال محمدرضاس.مو رو یادم.مو یه چیز ماندگار نیست که.تغییر میکنه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ یکی دو ماه پیش عکسشو دیدم.نه من هیچ کدوم از بچه ها رو ندیدم فقط عکساشون و دیدم اما این چشم و ابرو مال محمدرضاس.مو رو یادم.مو یه چیز ماندگار نیست که.تغییر میکنه حمید!!! حدس باید زد! تو هی بگی محمد رضاست که زورکی محمد رضا نمیشه... حالا هی بگو! میزنمتا! :vahidrk: لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ حمید!!! حدس باید زد! تو هی بگی محمد رضاست که زورکی محمد رضا نمیشه... حالا هی بگو! میزنمتا! :vahidrk: بابا خب شبیه به محمدرضاس من چیکار کنم آخه دست بزن نداشتی قبلا لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ یه کوچولو فقط ته چهره شبیه محمد رضاست آدمو مجبور به خشونت میکنید!! اونم من که انقدر مظلومم!!! :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk:اینقدر اسپم نکن محمدرضاس لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ نه مثل اینکه دلت کتک میخواد!:ubhuekdv133q83a7yy7: پرتو جان بیا بگو داوووده دیگه تابلویه:lol: نه.محمد رضاس لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده