Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ سیلی خوردن از دختر بد حجاب روزنامه کیهان در ستون تماسهای خوانندگان: بنده واقعا در شگفت هستم که چرا مسئولان نسبت به بی حجابی در جامعه بی تفاوت هستند. دیروز با دختر خانمی با ظاهر بسیار نامناسب مواجه شدم و از در امر به معروف برآمدم تا مطلبم را به او منتقل کنم اما وی، آنچنان سیلی به من زد و توهین کرد که حتی قبل از انقلاب هم مثل آن دیده نشده بود. حرف من با مسئولان فرهنگی کشورمان است که چرا با بی اعتنائی به خواسته های امثال ما که در این انقلاب پیشاپیش انقلابیون حرکت می کردیم باعث این تجری افراد آلوده می شوند؟ و اما ادامه بحث : آخ که دلم خنک شد. بزن که قربون دستت. نظر شما در مورد این آمران فضول اجتماعی چیه؟ البته سر فصل تاپیک , زنده باد به این دختران بود که اشتباه نوشته شده. با پوزش 20 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ هاراسیده حله کجاشو دیدی، صبر کن، خیلی چیزای دیگه قراره بخوری چقدر پررو هستن این اقلیت، انتظار دارن جامعه دقیقا طبق میلشون باشه، خوب ...... بشین خونت نمازتو بخون، برو مسجد مگه قرار کل دنیا طبق میل تو باشه آخه؟:icon_razz: 11 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ هاراسیده حله کجاشو دیدی، صبر کن، خیلی چیزای دیگه قراره بخوری چقدر پررو هستن این اقلیت، انتظار دارن جامعه دقیقا طبق میلشون باشه، خوب ...... بشین خونت نمازتو بخون، برو مسجد مگه قرار کل دنیا طبق میل تو باشه آخه؟:icon_razz:اونجاش که میگه : آنچنان سیلی بهم زد و توهین کرد که قبل از انقلاب هم دیده نشده بودش , خیلی جالبه. ایکاش عکسشم بود , که دیگه نور علا نور میشد. 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ اونجاش که میگه : آنچنان سیلی بهم زد و توهین کرد که قبل از انقلاب هم دیده نشده بودش , خیلی جالبه. ایکاش عکسشم بود , که دیگه نور علا نور میشد. البته زیادم باور نکنا، اینا دارن مظلوم نمایی میکنن که دست و بالشون برای حرکت های به اصطلاح انقلابی باز بشه! ولی به خبری بود زده بودن یه آخوند چشو چالش کور شده بود اون خیلی خوب بود 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ دقیقا خود مظلوم نماییه به خواست خدا بزودی یه طرح تو اون منطقه میزارن و همه رو اصلاح و ارشاد میکنن و بهونشون هم همینه 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ البته زیادم باور نکنا، اینا دارن مظلوم نمایی میکنن که دست و بالشون برای حرکت های به اصطلاح انقلابی باز بشه! ولی به خبری بود زده بودن یه آخوند چشو چالش کور شده بود اون خیلی خوب بود من موافقم مظلوم نمایی هست شایدم این داستان رو نصفه نیمه تعریف کرده مثلا رفته خودش چادر بکشه سر دختره کتک خورده 8 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ من موافقم مظلوم نمایی هست شایدم این داستان رو نصفه نیمه تعریف کرده مثلا رفته خودش چادر بکشه سر دختره کتک خورده اونجا که گفته قبل از انقلاب هم با ما یه همچین برخوردی نشده بود , نشون میده که خود طرف آخونده. 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ حقته ایشاله بیشتر بخوری یه بنده خدایی رو اومدن گرفتنش 5 تا ادم هیکلی و رییشکی و بردنش این 4شنبه میشه 2 هفته که ازش هیچ خبری نداریم نه میدونیم کجاست نه میدونیم واسه چی گرفتنش نه هیچی بخور که حقته!به تو چه؟تو چشمتو درویش کن تا مثلا به گناه نیوفتی.خودش همه غلطی می کنه حالا گیر داده به حجاب این بنده خدا:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ تو یوتویوب کلیپایی داره در مورد گشت ارشاد که گریه دخترا که هیچی مرداشم در میاد یارو عوضی مرده موهای دختر رو از ته میگیره انگار قاتل گرفته به خاطر بد حجابیش پرتش میکنه تو ماشین نمونه های زیادیم به شخصه دیدم که این حیونا مثل سگ وای میسن تو ولیعصرو ونک و تجریش و میادین هرکی و حال کنن ور میدارن میبرن این خواهرن به ظاهر ارشاد کن رو باید بدتر از سیلی ارشاد... کرد معلوم نیست از زیر کدوم بوته عمل اومدن تفصیر ما مردای بیغیرتم هست که تا همچین صحنه هایی میبینیم موبایل و سریع در میاریم یه روزی بشه که با چوب بیوفتم به جونشون دور نیست اونروز 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ یکی نیست به اینا بگه... اخه به تو چه مربوط؟ فضولی؟ عجب گیری کردیم ما دخترا... میریم دانشگاه حراست گیر میده...میریم خیابون گشت ارشاد گیر میگیره... میریم سر کلاس استاد گیر میده... میریم بیرون ادمای احمق گیر میدن میریم خونه مامان گیر میده... هرکی به یه نحوی گیر میده تف تو این مملکت 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ یکی نیست به اینا بگه... اخه به تو چه مربوط؟فضولی؟ عجب گیری کردیم ما دخترا... میریم دانشگاه حراست گیر میده...میریم خیابون گشت ارشاد گیر میگیره... میریم سر کلاس استاد گیر میده... میریم بیرون ادمای احمق گیر میدن میریم خونه مامان گیر میده... هرکی به یه نحوی گیر میده تف تو این مملکت از بس شما دخترا خطر ناکید هر جا میرید باید مواظبتون باشن گرگ شما رو نخوره بخاطر همین هم شما رو تو بقچه کردن:ws28: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ از بس شما دخترا خطر ناکید هر جا میرید باید مواظبتون باشن گرگ شما رو نخوره بخاطر همین هم شما رو تو بقچه کردن:ws28: بترکی وحید والا بخداااا با این نوناشون 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ بترکی وحید والا بخداااا با این نوناشون کدوم نوناشون والا اینا که نون ندارن فک کنم برای یه چیزی مترادف نون کردنشون تو بقچه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ کدوم نوناشون والا اینا که نون ندارن فک کنم برای یه چیزی مترادف نون کردنشون تو بقچه منظورت نون خشکه؟ یعنی میگی دخترا نون خشک هستند؟ یعنی میگی همه دوختران نون خشکند؟؟ یعنی توهین میکنی؟ حالا بدم شقایق از وسط 3 نصفت کنه؟ حالا بدم گردنت رو آویزن گوشت کنه؟ آآآآآآآآآآآآآآآی دخترای انجمن جمع بشید و این وحید را به سیخ بکشید 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ یاشاسین بئیله قیزلار ( زنده باد به این دختران ) فکور فکر میکنم ترکیش رو اشتباه نوشتی باید مینوشتی یا شا سین بویله قیز لار 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ یاشاسین بئیله قیزلار ( زنده باد به این دختران ) فکور فکر میکنم ترکیش رو اشتباه نوشتی باید مینوشتی یا شا سین بویله قیز لار اگه اونجوری مینوشتم شبیه لهجه اردبیل و اینا میشد. لهجه من تبریزیه. یکم فرق داره. ولی فک کنم اگه اینجور مینوشتم شاید بهتر میشد : یاشاسین بئله قیزلار. 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ اگه اونجوری مینوشتم شبیه لهجه اردبیل و اینا میشد. لهجه من تبریزیه. یکم فرق داره. ولی فک کنم اگه اینجور مینوشتم شاید بهتر میشد : یاشاسین بئله قیزلار. مگه لهجه های اون قسمت هم فرق فوکوله؟ مگه همه آذری نیستید؟ 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ مگه لهجه های اون قسمت هم فرق فوکوله؟ مگه همه آذری نیستید؟ آذری نه ترک . اردبیل که جزو آذربایجان نیست. کلا ما ترک هستیم . ولی لهجه هامون بشدت با هم فرق داره. فک کنم بیش از 200 لهجه ترکی در بین ما رایج هست. مثلا تو ارومیه لهجه شهر با لهجه یه روستا که یه کیلومتر با شهر فاصله داره فرق میکنه. هر شهرستانی هم , لهجه خودشو داره. اینا رو ال رومان بهتر میتونه توضیح بده. 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ آذری نه ترک . اردبیل که جزو آذربایجان نیست. کلا ما ترک هستیم . ولی لهجه هامون بشدت با هم فرق داره. فک کنم بیش از 200 لهجه ترکی در بین ما رایج هست. مثلا تو ارومیه لهجه شهر با لهجه یه روستا که یه کیلومتر با شهر فاصله داره فرق میکنه. هر شهرستانی هم , لهجه خودشو داره. اینا رو ال رومان بهتر میتونه توضیح بده. فکر کردم چون اردبیل به آذربایجات شرقی چسبیده شاید مثل هم باشند..شدید مثل آلمان که... چندتا روستای کنار هم مثل هم صحبت نمیکنند حامد واقعا" متخصص این حرفاست هااا 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ فکر کردم چون اردبیل به آذربایجات شرقی چسبیده شاید مثل هم باشند..شدید مثل آلمان که... چندتا روستای کنار هم مثل هم صحبت نمیکنند حامد واقعا" متخصص این حرفاست هااا قبلا یه سیاستی راه انداختن برا اینکه نذارن ترک ها متحد بشن که این بحث ترک بودن یا آذری بودن هم از همین ترفند ها برای تفرقه اندازی بین ملل ترک هست. البته خود ترکا به این چیزا اهمیت نمیدن. از نظر ترک هر ترکی ترک هست و فرقی نمیکنه. اینا رو سیاست باز ها راه انداختن که موفق هم نشدن. متخصص این جور مسائل یه نفر هست تو مهندسان که بی نظیره و اونجا تاپیکهای ترکی میزنه ولی اسمش یادم نیست. در هر حال ترک , برای من ترک هست با هر لهجه و خصوصیاتی که داشته باشه از خودمونه. فرقی نه فوکوله. بیزه قارداشده. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده