shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ سلام دوستان گل نواندیش به نظر شما پسرا بیشتر وقت میزارن برای smsیا دخترا این سوال از اینجا به ذهنم رسید یه همسایه داریم هر وقت فیش موبایلش میاد بالای 80000 هزینه sms البته ایشون یه آقای بسیار محترم هستن و همیشه این سوال برای من پیش میاد چطور این همه sms? البته فکر نکنید من فضولما چون باید تو فیشهای موبایل دنبال فیش خودمون بگردیم ناخود آگاه فیش ایشون به چشم میخوره و چند وقته که بیشتر به چشم میاد 16 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ سلام دوستان گل نواندیشبه نظر شما پسرا بیشتر وقت میزارن برای smsیا دخترا این سوال از اینجا به ذهنم رسید یه همسایه داریم هر وقت فیش موبایلش میاد بالای 80000 هزینه sms البته ایشون یه آقای بسیار محترم هستن و همیشه این سوال برای من پیش میاد چطور این همه sms? البته فکر نکنید من فضولما چون باید تو فیشهای موبایل دنبال فیش خودمون بگردیم ناخود آگاه فیش ایشون به چشم میخوره و چند وقته که بیشتر به چشم میاد اینو که قرمز کردم که مطمئنم ولی خوب دختر و پسر فرق نمیکنه چون وقتی دوفر اس ام اس بازی میکنن خوب بده بستون میکنن دیگه وگرنه یه طرفه که نیست شاید این همسایه شما برای تبلغ کالا از اس ام اس استفاده میکنه چرا قبضش رو زیر رو میکنی برای پیدا کردن قبض میزان اس ام اس رو نگاه نمیکنن اسم رو نگاه میکنن 14 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ خیلی ساده کی بیشتر از تلفن استفاده میکنه؟ معلومه خانوم ها کی بیشتر حرف میزنه؟ معلومه خانومها حالا اگه ؛ اگه ؛ اگه ما مردها 1 یا 2% بیشتر sms بزنیم به کجای عالم برخورد میکنه؟ 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ اینو که قرمز کردم که مطمئنم ولی خوب دختر و پسر فرق نمیکنه چون وقتی دوفر اس ام اس بازی میکنن خوب بده بستون میکنن دیگه وگرنه یه طرفه که نیست شاید این همسایه شما برای تبلغ کالا از اس ام اس استفاده میکنه چرا قبضش رو زیر رو میکنی برای پیدا کردن قبض میزان اس ام اس رو نگاه نمیکنن اسم رو نگاه میکنن جدی کنجکاوم ببینم این چقدر اس میده که هزینش اینقدر بالاست فضولم به تو چه:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ اینو که قرمز کردم که مطمئنم ولی خوب دختر و پسر فرق نمیکنه چون وقتی دوفر اس ام اس بازی میکنن خوب بده بستون میکنن دیگه وگرنه یه طرفه که نیست شاید این همسایه شما برای تبلغ کالا از اس ام اس استفاده میکنه چرا قبضش رو زیر رو میکنی برای پیدا کردن قبض میزان اس ام اس رو نگاه نمیکنن اسم رو نگاه میکنن همین که این گفت هر اس ای جواب داره پسر بده دختر جواب میده پس نمیشه گفت که دختر بیشتر اس میده یا پسل واقعا سوال سختی بود به جا این که به این چیزا فکر کنی به فکر من باشید 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ خیلی ساده کی بیشتر از تلفن استفاده میکنه؟ معلومه خانوم ها کی بیشتر حرف میزنه؟ معلومه خانومها حالا اگه ؛ اگه ؛ اگه ما مردها 1 یا 2% بیشتر sms بزنیم به کجای عالم برخورد میکنه؟ اسم خانوما بدنام شده شما مردا اگه فکتون گرم بشه تلفن آتیش میگیره 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ جدی کنجکاوم ببینم این چقدر اس میده که هزینش اینقدر بالاستفضولم به تو چه:vahidrk: مجرد هستش یا متاهل اگر متاهل احتمالا زیر سرشون :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگر مجرد هم که عادیه دیگه 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ مجرد هستش یا متاهل اگر متاهل احتمالا زیر سرشون :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگر مجرد هم که عادیه دیگه [/quote متاهل اما نمیشه تهمت زد شاید با دوستاش اس بازی میکنه چقدر زود نتیجه میگیری:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ ببخشید یه اسپم ای ملت دلار شد [TABLE=width: 330] [TR] [TD=bgcolor: #DEDCC5, align: center]1515[/TD] [TD=bgcolor: #DEDCC5, align: center][/TD] [TD=bgcolor: #DEDCC5, align: center]دلار آمریکا[/TD] [/TR] [/TABLE] 5 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ اسم خانوما بدنام شده شما مردا اگه فکتون گرم بشه تلفن آتیش میگیره یک نمونه مثال بزن؟! فک ما برای گرم شدن شرایط خاصی نیاز داره ولی فک خانومها بصورت دائمی همیشه گرمه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ مجرد هستش یا متاهل اگر متاهل احتمالا زیر سرشون :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگر مجرد هم که عادیه دیگه [/quote متاهل اما نمیشه تهمت زد شاید با دوستاش اس بازی میکنه چقدر زود نتیجه میگیری:5c6ipag2mnshmsf5ju3 80 هزار تومان میشه حدود 8000 اس ام اس تو دو ماه اگر شبانه روز هم اس بده 8000 تا نمیتونه بده :icon_pf (34): نخوردم نون گندم اما دیدم دست مردم شاید هم برای کارش استفاده میکنه 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ یک نمونه مثال بزن؟!فک ما برای گرم شدن شرایط خاصی نیاز داره ولی فک خانومها بصورت دائمی همیشه گرمه مثلا با دوستاتون دارید حرف میزنید دیگه زمان حالیتون نمیشه دود از تلفن در میاد بعضی از خانوم ها هم همینطورن تو چرا مردونه زنونش میکنی:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ 80 هزار تومان میشه حدود 8000 اس ام اس تو دو ماه اگر شبانه روز هم اس بده 8000 تا نمیتونه بده :icon_pf (34): نخوردم نون گندم اما دیدم دست مردم شاید هم برای کارش استفاده میکنه آخه این همسایمون از آپارتمانمون رفته اما فیشاش به آدرس اینجا میاد معمولا هم ما به دستش میرسونیم الان فیشش جلو دستمه هزینه پیام کوتاه:786532 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ اسم خانوما بدنام شده شما مردا اگه فکتون گرم بشه تلفن آتیش میگیره مهم میزان قبض نیست مهم اینه که مفید استفاده بشه زن ها پول تلفن میدن برای حرفهای خاله زنکی مردا از تلفن استفاده میکنن برای تجارت 1 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ 80 هزار تومان میشه حدود 8000 اس ام اس تو دو ماه اگر شبانه روز هم اس بده 8000 تا نمیتونه بده :icon_pf (34): نخوردم نون گندم اما دیدم دست مردم شاید هم برای کارش استفاده میکنه خداییش من زمان جاهلی روزی 350 تا اسمس میزدم نهایتش 60 تومن پول اومد واسم 80 تومن فکر کنم باید روزی کم ک م 400 تا بزنه هرکدوم 1 دقیقه وقت بگیره میشه 400 دقیقه یا 6 ساعت و خورده ای فقط اس م س بازی بطور دائم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ آخه این همسایمون از آپارتمانمون رفته اما فیشاش به آدرس اینجا میاد معمولا هم ما به دستش میرسونیم الان فیشش جلو دستمه هزینه پیام کوتاه:786532 خوب هزینه خود قبض چقدره هنوز فیش بدبخت رو ندادی فکر کنم دو روزه دیگه مهلت پرداختش تموم میشه 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ آخه این همسایمون از آپارتمانمون رفته اما فیشاش به آدرس اینجا میاد معمولا هم ما به دستش میرسونیم الان فیشش جلو دستمه هزینه پیام کوتاه:786532 من که بهت گفتم به احتمال زیاد از این اس ام اسهای تبلیغاتی که 1000 تا 1000 باهم میفرسته شاید داره حالا چرا گیر دادی به اون بیچاره 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ خداییش من زمان جاهلی روزی 350 تا اسمس میزدم نهایتش 60 تومن پول اومد واسم 80 تومن فکر کنم باید روزی کم ک م 400 تا بزنه هرکدوم 1 دقیقه وقت بگیره میشه 400 دقیقه یا 6 ساعت و خورده ای فقط اس م س بازی بطور دائم منم همین رو میگم 8 ساعت کار 6 ساعت اس بازی پس بقیه کارا چی میگم نخوردم نون گندم اما دیدم دست مردم همینه دیگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ اس ام اس دادن مکرر یه ارتباط دو طرفه ست . پسرا حوصله همو ندارن اینقدر به هم اس بدن . فک کنم دخترا هم همینطور باشه . پس نتیجه اخلاقی این میشه که یه پسر به یک دختر انقدر اس ام اس میده و دختر نیز جواب میده . بنابراین میشه گفت جفتشون سر و ته یه کرباسن :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ خوب هزینه خود قبض چقدره هنوز فیش بدبخت رو ندادی فکر کنم دو روزه دیگه مهلت پرداختش تموم میشه 1040379 تازه اومده به من چه خوب؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده