رفتن به مطلب

یک گام دیگر بسوی مدینه فاضله اسلامی و پاسداشت عفاف و حجاب!:«ممنوعیت منشی زن برای مدیر مرد»

ارسال های توصیه شده

نیازمندیهای مجلات و روزنامه ها رو حتما دیدید

، ،

اینها نمونه‌هایی از آگهی‌هایی است که در موارد قابل توجهی فقط با درج یک شماره تلفن برای تماس و بدون آدرس در نشریه‌های مختلف و به‌ویژه بخش نیازمندی ها که صرفا آگهی چاپ می‌کنند دیده می‌شوند.

شرکتا منشی میخان یا مانکن !؟!:ws3:

گویا بعد از این تصمیم گرفته شده که مدیران مرد منشی زن نداشته باشن

به گزارش مشرق به نقل از صراط؛ حسین شمس‌الدینی شامگاه سه‌شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان کرمان با بیان اینکه بحث حجاب و عفاف جامعه اسلامی را از سایر جوامع متمایز می‌کند، اظهار داشت: مصوبه 427 شورای عالی انقلاب فرهنگی که در سال 84 ابلاغ شد، طی دو سال گذشته به صورت جدی‌تر در دستور کار قرار گرفته است.

ایشان در جواب سوالات متعدد خبرنگاران در مورد این که اصل طرح عدم اختلاط زن و مرد به واسطه این دستور عجولانه و بدون توجیه فرهنگی، زیر سوال رفته است گفتند: منظور ما این بوده است که با بانوان شاغل همکاری بیشتری صورت گیرد و این ها مجبور نباشند تا ۱۰ شب به دور از خانه و خانواده باشند.

البته شمس الدینی توضیح ندادند کدام اداره دولتی تا ساعات انتهایی شب فعالیت می کند و اصولا چه لزومی به حضور منشی با ساعات کاری نامحدود وجود دارد.

وی افزود: ما تاکنون هیچ گونه گزارشی مبنی بر بروز مشکلات و وقوع منکر در ادارات استان نداشته ایم اماحتما این بخش نامه موجب خواهد شد از وقوع منکرات بعدی جلوگیری شود.

در همین رابطه خبرنگاران در مورد تحقیقات انجام شده در این زمینه جویای نظرات آقای استاندار شدند که وی گفت: هیچ گونه کار کارشناسی یا تحقیقی در این زمینه انجام نشده است و ما بنا نداریم کارمندان موجود زن را اخراج کنیم اما به مدیران توصیه شده است با مسئولینی که بر اجرای این پیشنهاد نظارت می کنند همکاری شود

واقعا این طرح باعث عدم وقوع منکرات میشه !؟

ایا کرم سیب نابود میشه !؟!!

داخل پرانتز بگم روزی به یکی از این ادارات رفتم بنابه سیستم ارباب رجوعی و نظام صفبندی بنده جلو بود اما نمیدونم چرا زمانی کهنوبت به من رسید مسئول بیچاره ! با دیدن یک خانوم خوش پوش ! (که صرفه جویی زیادی توی لباس پوشیدنش و اسراف وافر در آرایش صورتش کرده بودو به منه.....(بوق) ترجیح داد و حتی اعتراض من هم افاقه نکردو.....(حالا اون بنده خدا منشی نبود وای به حالی که.......9)

الحاقی این تاپیک

راستش دارم همزمان این اهنگو از سروش گوش میدم واقعا به قول عوام الناس کیفور شدم دلم نیومد این کیفوریت و با شما دوستان تقسیم نکنم !(امیدوارم شما هم لذت ببرید)

من امشب با خداي خود مناجاتي دگر دارم

دلا امشب سفر دارم ..........چه سودائي به سر دارم

حكايتهاي پر شرر دارم.........چه بزمي با تو تا سحر دارم

به پرواز آسمان عشق..........چه خوش رنگين بال و پر دارم

به صحراي بيكران عشق.......سفرهاي پر خطر دارم

نمي ترسم از فتنه طوفان.....دلي چون درياي خزردارم

به بي تابي قلب عاشق را....پيامي از شمس و قمر دارم

........................

دلا امشب سفر دارم .....چه سودائي به سر دارم

حكايتهاي پر شرر دارم....چه بزمي با تو تا سحر دارم

..........................

من امشب با خداي خود مناجاتي دگر دارم

نيايشها به درگاهش ازين شور و شرر دارم

ز لطف بيكران او تشكر ها كنم اما

شكايتها به درگاهش ز سوداي بشر دارم

..........................

نمي ترسم از فتنه طوفان.....دلي چون درياي خزردارم

به بي تابي قلب عاشق را....پيامي از شمس و قمر دارم

............................

دلا امشب سفر دارم .....چه سودائي به سر دارم

حكايتهاي پر شرر دارم....چه بزمي با تو تا سحر دارم

• Like 4
لینک به دیدگاه

الان ماهم باید کیفور شویم دادا نگرفتم منظورتو دقیقا اعتراض بود اطلاع رسانی بود تبلیغ منشی و آهنگ بود؟؟

خب دادا تو این شهری که مردش واسه یه لقمه نون در آوردن از صبح هزارتا فحش و بد بیراه و سختی رو تحمل میکنه توقع داری زنان بی سرپرست چه جوری نون در بیارن به قرآن که شرف داره پولیم که اونا در میارن اونا از حق کسی نمیزنن دزدی نمیکنن

ای بابا....چی بگم...تو ام که هرچی تاپیک میزنی هم درد خودمی:sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه

الان ماهم باید کیفور شویم دادا نگرفتم منظورتو دقیقا اعتراض بود اطلاع رسانی بود تبلیغ منشی و آهنگ بود؟؟

خب دادا تو این شهری که مردش واسه یه لقمه نون در آوردن از صبح هزارتا فحش و بد بیراه و سختی رو تحمل میکنه توقع داری زنان بی سرپرست چه جوری نون در بیارن به قرآن که شرف داره پولیم که اونا در میارن اونا از حق کسی نمیزنن دزدی نمیکنن

ای بابا....چی بگم...تو ام که هرچی تاپیک میزنی هم درد خودمی:sigh:

نِ یَرَه :ws3:

فقط خاستم بگم ببینید مسئولین چقدر زیبا صورت مسئله رو پاک میکنن و گمون میکنن با این کار میشه جلوی منکر رو گرفت !! منکری که اگه بشه اسمشو منکر گذاشتکه

بخشی از اون محصول عملکرد خودشون بوده که این دید توی جامعه شده که مدیر مرد نباید منشی زن داشته باشه !

باید از این مسئول پرسید مگه داعیه حکومت اسلامی ندارید و اینکه آموزههای دینی رو چقدر تبلیغ میکنید پس ترس شما ازچیه !؟

کدام پیچ فرهنگیتونو بد یا اشتباه پیچیدید که به سراشیب انحطاط اخلاقی افتادید که میگید حتی مدیران مرد ما حق داشتن منشی زن ندارند !؟

و اینکه با اینکار ادارات و جامعه استرلیزه میشه !؟

و اینکه واقعا ادارات ما مشکل حجاب و عفاف دارن یا مشکلات کلان تری مثل زدو بند و اختلاس و رشوه خواری و ......اینا مهم تره یا منشی زن !؟ اینا باید اصلاح بشه یا رانت خواری بزرگان !؟

و هزاران حرف دیگه که بیشتر روضه خونی میشه و......

بسوزه پدره نشئه گی ! گاهی یکی با سیخ و سنجاق نشئه میشه منه بیچاره هم با یه آهنگ نشئه شدم ندونسته گذاشتمش البته از چند تاپیک قبلی گفته بودم واسه دل خودم یه قطعه شعر یا مطلب الحاقی میزارم که تا به حال مدیران هم تذکری مبنی بر نذاشتنش ندادن!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
نِ یَرَه :ws3:

فقط خاستم بگم ببینید مسئولین چقدر زیبا صورت مسئله رو پاک میکنن و گمون میکنن با این کار میشه جلوی منکر رو گرفت !! منکری که اگه بشه اسمشو منکر گذاشتکه

بخشی از اون محصول عملکرد خودشون بوده که این دید توی جامعه شده که مدیر مرد نباید منشی زن داشته باشه !

باید از این مسئول پرسید مگه داعیه حکومت اسلامی ندارید و اینکه آموزههای دینی رو چقدر تبلیغ میکنید پس ترس شما ازچیه !؟

کدام پیچ فرهنگیتونو بد یا اشتباه پیچیدید که به سراشیب انحطاط اخلاقی افتادید که میگید حتی مدیران مرد ما حق داشتن منشی زن ندارند !؟

و اینکه با اینکار ادارات و جامعه استرلیزه میشه !؟

و هزاران حرف دیگه که بیشتر روضه خونی میشه و......

بسوزه پدره نشئه گی ! گاهی یکی با سیخ و سنجاق نشئه میشه منه بیچاره هم با یه آهنگ نشئه شدم ندونسته گذاشتمش البته از چند تاپیک قبلی گفته بودم واسه دل خودم یه قطعه شعر یا مطلب الحاقی میزارم که تا به حال مدیران هم تذکری مبنی بر نذاشتنش ندادن!!

اینا که به سایه خودشونو مانکنای مغازه هام رحم نمیکنن و طرف میخواد لباس دخترونه بخره باید تن مانکن مردونه ببینه چرا چون اماکن نمیزاره استیل زنونه پشت ویترین باشه سر مانکن روسری کنن دیگه جای حرفی هم میمونه:4564:اینا واقعا از بیخ عربن خیچی نمیقهمن که هیچ مارم نفهم کردن به مولا

لینک آهنگت و بمنم بده:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...