میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ البته الان تست کردم واسه منم زیاد شده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ منم از شاتل میگیرم ولی سرعت دانلودم 54 کیلو بایتِ؟ چرا؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ منم از شاتل میگیرم ولی سرعت دانلودم 54 کیلو بایتِ؟ چرا؟ سرعت خیلی پایینه چرا رفتین شاتل گرفتین 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ سرعت خیلی پایینه چرا رفتین شاتل گرفتین ولی خوب ُ سریع دی ال میشه ها! الان سرعتشُ دیدم خیلی پایینه! چون نمایندش فامیلمونِ! 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ منم 512 دارم...سرعت دانلودمم از يه حدي بالاتر نميره البته يه ساعتاي خاصي چرا شاتل مثلا يه سياستي رو در پيش گرفته...اونم زياد كردن سرعت دانلود و افزايش پهناي باند تو ساعتاييه كه نت مجاني نيست! به خصوص از ساعت 12 تا 1 كه آخرين ساعتشه سرعت خيلي خيلي بالاس اينارو از يه ريسلر شاتل شنيدم...احتمالا درسته! 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ ولی خوب ُ سریع دی ال میشه ها! الان سرعتشُ دیدم خیلی پایینه!چون نمایندش فامیلمونِ! خب سرعت دانلود میشه 54 کیلو بایت این کمه 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ الان من دررکود سرعت هستم 200بایت هست یعنی دانلود یک آبدیت مک کافی میشه 5روز و11ساعت دیگه اگر خداقبول کنه 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ اینطور که به نظر میرسه شاتل سرعت رو برای همه زیاد کرده! 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ دیشب خیلی سرعت نتم افتضااااااااااااااااح بود ... الان خوب شده :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ سرعتم دوباره کم شده اتفاقا مال من خوب شده! دیروز که واقعا افتضاح بود 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ اتفاقا مال من خوب شده!دیروز که واقعا افتضاح بود 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده