هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ بهار چون کسایی که دوسشون دارم تو این ماه به دنیا اومدن بعد پاییز بعد زمستان تابستون هم اصلا نباشه بهتره 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ سوالم تو تاپیک استارت یه جورایی ایهام داشت و از هدف اصلی تاپیک دور شدیم . بیاین بحث رو ساده تر و روشن تر کنیم : روزهای شاد تو زندگیتون بیشتر وجود داشته یا ناراحت و دلگیر .... فکر میکنید از بیشتر روزهای زندگیتون لذت بردید یا اون چیزی که میخواستید نشده ؟ این روزا چطور؟ اگه احساس افسردگی و یاس میکنید ، فکر میکنید دلیلش چی میتونه باشه ؟ موضوعات شخصی ؟ اجتماعی ( فرهنگی، سیاسی، و ...) ؟ و ... (بحث فصول رو فراموش کنید ) 4 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ بهترين ماه زندگيم ماهي هست كه رجب و شعبان و رمضان توش قرار دارن خصوصا ماه رجب تو ماه رجب هيچ ناراحتي برام پيش نمياد كلا خوشحالم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ تو هر فصلی هم روز های خوب داشتم هم بد 1 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ منم فصل بهارو از همه بیشتر دوست دارم امادر مورد احساس شادابی به نظر من هیچکی تو دنیا پیدا نمیشه که از زندگیش صدرصد راضی و خوشحال باشه. بهارم به این دلیل طرفداراش بیشتره چون احساس سرزندگی به آدم دست میده ولی پاییزم برا خودش عالمی داره. لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ بهترين ماه زندگيم ماهي هست كه رجب و شعبان و رمضان توش قرار دارن خصوصا ماه رجبتو ماه رجب هيچ ناراحتي برام پيش نمياد كلا خوشحالم چطور میشه تو یک ماه سه تا ماه باشه لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ روز های غم انگیزی سپری می کنم جمع این روزها میشه بالغ بر 4 سال ، به آرزو هام نرسیدم ، به موقعیتی که فک میکردم نرسیدم ، تقریبا به هرچی خواستم نرسیدم و به هرچی نخواستم رسیدم ، وضعیت جامعه هم به این افسردگی دامن میزنه این 4 سال جهنمی بازخورد جامعه و عملکرد خودمه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده