هادی ناصح 18856 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 بهار چون کسایی که دوسشون دارم تو این ماه به دنیا اومدن بعد پاییز بعد زمستان تابستون هم اصلا نباشه بهتره 3
Artaria 13629 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2011 سوالم تو تاپیک استارت یه جورایی ایهام داشت و از هدف اصلی تاپیک دور شدیم . بیاین بحث رو ساده تر و روشن تر کنیم : روزهای شاد تو زندگیتون بیشتر وجود داشته یا ناراحت و دلگیر .... فکر میکنید از بیشتر روزهای زندگیتون لذت بردید یا اون چیزی که میخواستید نشده ؟ این روزا چطور؟ اگه احساس افسردگی و یاس میکنید ، فکر میکنید دلیلش چی میتونه باشه ؟ موضوعات شخصی ؟ اجتماعی ( فرهنگی، سیاسی، و ...) ؟ و ... (بحث فصول رو فراموش کنید ) 4
morvaridtalaee 2591 ارسال شده در 25 اسفند، 2011 بهترين ماه زندگيم ماهي هست كه رجب و شعبان و رمضان توش قرار دارن خصوصا ماه رجب تو ماه رجب هيچ ناراحتي برام پيش نمياد كلا خوشحالم 2
tina-arch مهمان ارسال شده در 24 آبان، 2012 منم فصل بهارو از همه بیشتر دوست دارم امادر مورد احساس شادابی به نظر من هیچکی تو دنیا پیدا نمیشه که از زندگیش صدرصد راضی و خوشحال باشه. بهارم به این دلیل طرفداراش بیشتره چون احساس سرزندگی به آدم دست میده ولی پاییزم برا خودش عالمی داره.
Lean 56970 ارسال شده در 8 فروردین، 2013 بهترين ماه زندگيم ماهي هست كه رجب و شعبان و رمضان توش قرار دارن خصوصا ماه رجبتو ماه رجب هيچ ناراحتي برام پيش نمياد كلا خوشحالم چطور میشه تو یک ماه سه تا ماه باشه
Lean 56970 ارسال شده در 8 فروردین، 2013 روز های غم انگیزی سپری می کنم جمع این روزها میشه بالغ بر 4 سال ، به آرزو هام نرسیدم ، به موقعیتی که فک میکردم نرسیدم ، تقریبا به هرچی خواستم نرسیدم و به هرچی نخواستم رسیدم ، وضعیت جامعه هم به این افسردگی دامن میزنه این 4 سال جهنمی بازخورد جامعه و عملکرد خودمه
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری