رفتن به مطلب

اینترنت ملـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــی .............. شد!؟

ارسال های توصیه شده

نمیشه با قطعیت گفت ولی سرور وی پی ان یه دستگاهی هست که باید به یک تلفنی وصل شده باشه دیگه، من بعید میدونم تو آمریکا اینا بتونن وی پی ان راه بندازن یا سایر کشورای غربی، ولی مسلما چین باهاشون همکاری میکنه؛ اکثر وی پی ان های رایگان هم چینی هستند؛ مثل مال خودم:sigh:

من خودم وی پی ان با سرور امریکا استفاده میکنم ولی باز هم از از زدن حرفهای سیاسی میترسم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 53
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دوستان عزیز توجه کنید که صحبت در خصوص قندشکن و اینا خلاف قوانینه. :w16:

تکرار نمیشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3

ولی وی p ان خلاف نیستا :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب خودت یه خوبش رو سراغ نداری؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3

نــــــــــــــــــه :hanghead:

من اصلا ندارم. از همون قندشکن استفاده میکنم. :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب میشه از کسی اونور بخوایم یه اکانت وی پی ان برامون بسازه و ما تو ایران استفاده کنیم؟

مثلا یه آشنایی تو آمریکا ... آۀمان .... کانادا .. استرالیا ... یا هر جایه دیگه؟

اگه بشه از اکانتش استفاده کرد دیگه خیالمون راحته :ws37:

ها؟:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

هر کسی به قولئ ابوالفضل عزیز قند شکن می خواد که معتبر باشه و سرعتش هم بالا باشه میتونه به

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

ایمیل بزنه و دریافت کنه مال امریکا هم هست و safe هست.

اما اینا اگر بخوان واسه کسی پرونده بسازن کاری به این حرفا ندارن هر کاری دوست داشته باشن می کنن و ضدانقلاب و ..... بهت میچسبونن و اعدامت می کنن.

اما در مورد اینترنت ملی باید بگم که الان 2 ماهه اینترنت ملی شده فرقش هم اینه که دسترسی به سایت هایی تایید شده بهتره چون سرعتش بالاتر رفته و دسترسی به سایت های دیگه اول باید از یه *****ینگ رد بشه بعد بالا بیاد که سرعتش میاد پایین تر.در مورد جزئیاتش هم اطلاعی ندارم که آیا اطلاعاتمونو ذخیره می کنن یا نمی کنن یا خیلی از مسائل دیگه اگر اطلاعاتی گرفتم اینجا میزارم

• Like 2
لینک به دیدگاه
ها؟:ws52:

:banel_smiley_4:

خیلی سادست

میگم بجای اینکه از اینجا اکانت بخریم

بگیم برامون از اونور بخرن

• Like 1
لینک به دیدگاه
درمورد آی پی که دوستان گفتن، آی پی های ما مال سروری هست که ازش خدمات میگیریم؛ یا همون شرکت اینترنتمون، وقتی اونجا رو پیدا کردن میرن اونجا و به اون شرکته میگن آقا این آی پی فلان ساعت دست کدوم یوزر بوده و خیلی راحت پیداش میکنن، اما شما فکر کنید واسه همه این کار رو بکنن، اگر یک وی پی ان امن داشته باشید هیچ کاری نمیتونن بکنن چون شما به یک آی پی خاص متصل هستین که همون آی پی وی پی ان هست بعد از اون هرکاری میکنید اینا نمیتونن ببینن:ws37:

خیلی ممنون .. این جنبه شو نمیدونستم:w16:

اما به هر ترتیب کار ساده ای نیست ... و برای فعالیت های عادی تو اینترنت نمیان کسی رو مورد بازرسی قرار بدن ..

اما به هر ترتیب یه کار شدنیه:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

خیلی سادست

میگم بجای اینکه از اینجا اکانت بخریم

بگیم برامون از اونور بخرن

لازم نیست بگی از اونور برات بخر یکی رو پیدا کن مسترکارت داشته باشه بگو بخره برات:ws37: ولی مطمئن باش کسی کاری به کار تو و ماها نداره:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 3
لینک به دیدگاه

پیشترها شنیده بودم نفت سرزمینم هم ملی شد اما مرا از این ملی شدن چه حاصل ! که نان را در نفت نمیزنم بخورم بلکه به خون دل آغشته میکنم و میخورم !

قبل تر ها شنیدم بانک کشورم هم ملی شده اما از قِبَلِ این ملی شدن پیه اختلاس سه هزار میلیاردی که تاریخ به خودش ندیده به خودم مالیدم ! اما نمیدانم چرااین پیه

اونقدر بد بو بود که دامن کدخدای ده مارو هم به خودش آلوده کرد !!

بعدتر ها شنیدم حکومت کشورم ملی شده(دموکراسی، جمهوری +....) اما نمیدانم چرا هر شب رویای دمکراسی رو در خواب سبکم میبینم !! اما همین که در این رویا میخام شیرینیه

دموکراسی رو ببینم با لگد منو از خواب بیدار میکنند!!

بعدترها شنیدم جنگلهای شمالم ملی شد اما نمیدانم چرا منو به ویلاهای ملی شمال که با رانت خواری خصوصی شدن راه نمیدادند!!

و......

تا اینکه امروز رسیدیم به اینترنت ملیمون ! خدا میداند این ملی شدن چه نمدی باشه که عده ای کلاهی نازیبا برای خود از آن بدوزند !!یا از آن تازیانه ای بافند بر گردن خلق خدا !

• Like 5
لینک به دیدگاه

ميبخشيد نخونده ميپرم وسط صحبت هاي دوستان ...

ولي خب ، تمامي آي اس پي ها ملزوم هستند كه يه " ركورد "از رد و بدل هاي اطلاعاتي مشتركانشون داشته باشند ... لزوما نميان بگردند كي كجا رفته چي كار كرده و اينا ، فقط ميتونه بعد از يه اتفاق خاص به عنوان " مدرك جرم " واست استفاده بشه ...

خدا رو شكر در اين زمينه خيلي مهارت دارن ، 3 سوت زندگي تو ميريزن كف زمين ...

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...