eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ کسی اطلاعی داره که الان اینترنت ملی شده یا نه؟ خود آقایون که گفتن با شکست مواجه شد اما من از اشخصاص معتبری شنیدم که به تمام فعالیت هایه اینترنتی مردم دسترسی دارن به نظرتون این خبر چقدر صحت داره؟ کسی چیزی از جایی نشنیده؟ 32 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ من چیزی در این مورد نشنیدم!!! یعنی من هرکاری کنم اونا میفهمن؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ من چیزی در این مورد نشنیدم!!!یعنی من هرکاری کنم اونا میفهمن؟؟؟ نتنها میفهمن اونها رو بایگانی میکنن و هر وقت بخوان پرونده ی کسی رو بررسی کنن با توجه به آی پی طرف کل کارکردش رو بررسی میکنن این چیز هست که من شنیدم 12 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ نتنها میفهمن اونها رو بایگانی میکنن و هر وقت بخوان پرونده ی کسی رو بررسی کنن با توجه به آی پی طرف کل کارکردش رو بررسی میکنن این چیز هست که من شنیدم چیزی در حد اغراق شنیدی 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ راجع به نت ملی نشنیدم خبر جدیدی ولی راجع به اطلاعات شما در این حد که از خودتونم بیشتر به نت و جاهایی که سر می زنید اطلاع دارن......دیگه ایمیل ها و محتویاتش که کار یه دقیقشونه!! ولی خب بیکار هم نیستن واسه همه رو چک کنن!! طرف باید یه ریگی تو کفشش باشه!! 14 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ وی پی انتون اگه چینی و ایرانی نباشه خطری نداره؛ دوما شما فکر کن 20 میلیون کاربر اینترنت هر روز 20مگابایت اطلاعات رد و بدل کنن میشه 20 ترابایت، اصلا شما بگو 1 ترابایت، اینارو کی چک میکنه؟ کجا بایگانی میکنن؟ اینا هنوز نمیتونن یه بایگانی درست برای اداراه ثبت احوال داشته باشن؛ بعد تو میگی ثبت لحظات میکنن؟ اغراقه در حد بارسلونا و تراکتورسازی 14 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ چیزی در حد اغراق شنیدی راجع به نت ملی نشنیدم خبر جدیدیولی راجع به اطلاعات شما در این حد که از خودتونم بیشتر به نت و جاهایی که سر می زنید اطلاع دارن......دیگه ایمیل ها و محتویاتش که کار یه دقیقشونه!! ولی خب بیکار هم نیستن واسه همه رو چک کنن!! طرف باید یه ریگی تو کفشش باشه!! خب در این حد بگم که جلویه دوستم فیس بوک خودش و فامیلاش رو باز کردن ..... میخوام بدونم اگه من برم فایل رو شیر کنم میتونن ردم رو بزنن؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ خب در این حد بگم که جلویه دوستم فیس بوک خودش و فامیلاش رو باز کردن ..... میخوام بدونم اگه من برم فایل رو شیر کنم میتونن ردم رو بزنن؟ در مورد فیسبوک هم من از یک منبع خیلی موثق شنیدم کلی بودجه و نیرو و زمان صرف کردند تا بتونن با نفوذ به سرورهای فیسبوک اطلاعات همه رو بدزدن که در نهایت با شکست مواجه شدن، بعدشم همونطور که گفتم مهم فقط تونستن به انجام کار نیست؛ مهم اینه که میتونن ازش استفاده هم بکنن یا نه، گیریم هممون تحت کنترلیم که چی؟ هممونو بازداشت میکنن یا میترسی نتونی تو سپاه استخدام شی؟ این شایعه ها برای ترسوندنه فقط 7 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ وی پی انتون اگه چینی و ایرانی نباشه خطری نداره؛ دوما شما فکر کن 20 میلیون کاربر اینترنت هر روز 20مگابایت اطلاعات رد و بدل کنن میشه 20 ترابایت، اصلا شما بگو 1 ترابایت، اینارو کی چک میکنه؟ کجا بایگانی میکنن؟ اینا هنوز نمیتونن یه بایگانی درست برای اداراه ثبت احوال داشته باشن؛ بعد تو میگی ثبت لحظات میکنن؟ اغراقه در حد بارسلونا و تراکتورسازی اینکه برایه اداره ثبت احوال درست نمیکنن دلیلش اینه که بیشتر میخوان کنترل کنن تا خدمت نمیدونم والا ..... اینا وقتی میگن یه کاری کردیم یا در آینده بهش دست پیدا خواهیم کرد مطمئنن دارن لاف میزنن اما اگه بگن کاری که میخواستیم بکنیم نشد ... باید شک کرد بهشون 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ قربون دستشون یه چند وقت دیگه کارت سوخت اینترنتم میزنن و آهسته آهسته کمش میکنن تا مثل کارت سوخت به صفر برسه!!!! 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ صد در صد میتونن چک کنن فعالیتای شما رو تو نت من دیدم حتی اس ام اس یکی ز اشناهامون که تو یکی از این وزارتا کار میکردو جلو چشش خوندن :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ کسی اطلاعی داره که الان اینترنت ملی شده یا نه؟ خود آقایون که گفتن با شکست مواجه شد اما من از اشخصاص معتبری شنیدم که به تمام فعالیت هایه اینترنتی مردم دسترسی دارن به نظرتون این خبر چقدر صحت داره؟ کسی چیزی از جایی نشنیده؟ ما شنیدیم وختی ملی بشه هیچ سایتی دیگه ***** نیس تا خوب بتونن پاچه ملتو بگیرن:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ صد در صد میتونن چک کنن فعالیتای شما رو تو نتمن دیدم حتی اس ام اس یکی ز اشناهامون که تو یکی از این وزارتا کار میکردو جلو چشش خوندن :icon_pf (34): اس ام اس فرق داره چون کلهمش دست خودشونه و سیتمش هم خیلی سادست حجم اطلاعاتی هم که از طریقش جابجا میشه خیلی محدوده؛ وگرنه من هم دیدم زنگ زدن گفتن چرا فلان اس ام اس رو فرستادی و این اطلاعات رو کی بهت داده 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ صد در صد میتونن چک کنن فعالیتای شما رو تو نتمن دیدم حتی اس ام اس یکی ز اشناهامون که تو یکی از این وزارتا کار میکردو جلو چشش خوندن :icon_pf (34): مسیج رو که خیلی وقته من دو سال پیش تو مهندسان یه تاپیک در باره ی همین موضوع زدم سیستم کنترل مسیج ها به کلمات خاصی حساسه که اونا رو کنترل میکنن بهتره کلمات خاص رو رمزی بنویسین .... 7 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ نتنها میفهمن اونها رو بایگانی میکنن و هر وقت بخوان پرونده ی کسی رو بررسی کنن با توجه به آی پی طرف کل کارکردش رو بررسی میکنن این چیز هست که من شنیدم میدونی آی پی فقط موقعیت جغرافیایی اونم نهایتا در حد شهر(شایدم یکم جزیی تر.. اما نه در حد هویت یه شخص) رو نشون میده؟ میدونی مودم های ای دی اس ال معمولی با هر بار خاموش و روشن شدن یه آی پی جدید رو ست میکنه؟ 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ میدونی آی پی فقط موقعیت جغرافیایی اونم نهایتا در حد شهر(شایدم یکم جزیی تر.. اما نه در حد هویت یه شخص) رو نشون میده؟میدونی مودم های ای دی اس ال معمولی با هر بار خاموش و روشن شدن یه آی پی جدید رو ست میکنه؟ هر بار که خاموش و روشن میشه یه آی پی نشون میده؟؟ پس چجوریه که طرف رو با اینکه وی پی ان داشته پیداش کردن!؟ 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ هر بار که خاموش و روشن میشه یه آی پی نشون میده؟؟ پس چجوریه که طرف رو با اینکه وی پی ان داشته پیداش کردن!؟ دقیقا همینجوریه .. شما روشن و خاموش کن امتحان کن آی پی هاتو فکر نمیکنم از طریق صرفا آی پی بشه کاری کرد .. حتما یه موارد اطلاعاتی دیگه بوده 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ هر بار که خاموش و روشن میشه یه آی پی نشون میده؟؟ پس چجوریه که طرف رو با اینکه وی پی ان داشته پیداش کردن!؟ اون گزارش 20:30 رو میگی؟ باور کردی؟ 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ دقیقا همینجوریه .. شما روشن و خاموش کن امتحان کن آی پی هاتو فکر نمیکنم از طریق صرفا آی پی بشه کاری کرد .. حتما یه موارد اطلاعاتی دیگه بوده امیدوارم همینطور باشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده