El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ به دنبال خبری که حتما خیلی هاتون شنیدین و چند روزه سر و صدا زیاد کرده خواستم یه روشنگریی در مورد این اتفاق داشته باشم، خبر تیرگی روابط ترکیه و فرانسه بر سر تصویب قانون مجازات "انکار نسلکشی ارامنه" بود. تیتر تاپیک هم دقیقا چیزی هست که این چند ساله داره خیلی روش هزینه میشه تا تبلیغش کنند در زیر یه مقاله از سایت عصر ایران میارم چون خیلی از حرف های من رو نوشته: "در واقع ، حمله عثمانی به ارامنه ، بعد از کشتار ترک ها توسط ارامنه (که با حمایت روس ها صورت می گرفت)انجام شد زیرا ترک های آذبایجان با توجه به ضعف حکومت مرکزی ایران ، از عثمانی ها استمداد کردند و دولت عثمانی هم که داعیه دار حمایت از ملل مسلمان و ترک بود ، با اعزام قشون به منطقه ، به داد ترک ها رسید و البته سربازان عثمانی هم در این مسیر ، بسیاری از ارزش های انسانی را زیر پا گذاشتند و از حد عدالت خارج شدند. هر چند كه بار ديگر تاكيد مي كنيم كه حتي اگر يك انسان بنا به دليل قوميت ، مذهب ، زبان و يا نژادش كشته شده باشد يك جنايت شنيع صورت گرفته و در اين نوشته قصد تغسيل و تطهير جنايت كاران را نداريم ، اما نكته در اينجاست كه ماجراي كشتار ارامنه در دهه هاي گذشته به شكلي جا افتاده است كه همواره يك طرف را در نقش " شمر و خولي " و طرف ديگر ماجرا را در نقش مظلوم ترين انسان هاي عالم نشانده است كه به گمان راقم اين سطور اين گمان فرضيه اي باطل است. نكته در اين است كه ارامنه نيز در آن سال ها كشتارهايي بي رحمانه در روستاهاي ترک نشين قفقاز ، شرق آناتولي و آذربايجان به انجام رسانده اند كه اگر واقعا دولتمردان امروز تركيه بايد به خاطر نسل كشي ارامنه سرافكنده باشند ، حاكمان امروز ارمنستان هم بايد به خاطر كشتار سيستماتيك آذري هاي مسلمان همين احساس را داشته باشند. اين ارزيابي و قضاوت نگارنده علاوه بر اينكه با استفاده از خرد منطقي و مطالعات تاريخي است ،بر مبناي تجربيات شخصي و خانوادگي نيز استوار است . به واسطه اينكه خانواده و اجداد اين حقير در قلب اين ماجرا زندگي كرده و در اين ماجرا كشته داده اند به خوبي واقف آنچه كه در آن سال ها گذشته ( از طريق روايت هاي سينه به سينه نسل هاي بعدي) هستم. در ان واقعه ، در روستاهاي قفقاز و آذربايجان خشونت هاي متقابلی علیه ارامنه و ترك ها رخ داده است . در حمله ارامنه به روستاهاي ترک نشين برخي زنان از سينه با ميخ به ديوار خانه ها مصلوب مي شوند و در مقابل نيز آذري هاي مسلمان با ديدن اين صحنه ها به روستاهاي ارمني نشين مي روند تا انتقام بگيرند و خود تصور كنيد چه فجايعي در اين نبرد دو سويه روي مي دهد. نبردی که مسبب اصلی آن روسیه بود که ارامنه را تحریک به اقدام علیه ترک های مسلمان کرد و نهایتاً ترک ها هم پای عثمانی را به میان کشیدند تا از دست ارامنه مستظهر به روسیه نجات یابند. به واقع واقعه كشتار ارامنه داراي ريشه ها و پيشينه هاي تاريخي است كه مطالعه آنها در تحليل درست اين پديده شوم تاريخي مهم است و بايد توجه داشت كه آنهايي كه پديده كشتار ارامنه را انكار مي كنند ويا آنهايي كه با بزرگ نمايي اين واقعه و انكار خشونت هاي خودشان صرفا يك سوي ماجرا را مي بينند هر دو گروه در زمره جنايت كاران بالقوه هستند ، چرا كه اين ارزيابي هاي يك سويه آنها نشان از اين حقيقت دارد كه آنها هنوز جنبه هاي منفي قوم گرايي و تعصبات نژادي را دارند و اگر شرايط مهيا شود باز ممكن است جنايت بيافرينند. به گمان راقم اين سطور واقعيت هاي تاريخي در دو مورد با آنچه كه به عنوان " قتل عام ارامنه " خوانده مي شود در تضاد است : - نخست اينكه اين واقعه بدون ريشه و در خلا تفسير گردد و به پيش زمينه ها و اقدامات و خشونت هاي ارامنه در روستاهاي ترک نشين در شمال غرب ايران و قفقاز بي توجهي گردد - دوم اينكه تعداد كشته هاي اين واقعه تاريخي يك ميليون و پانصد هزار ذكر گردد كه اين مساله به گمان راقم اين سطور با واقعيت هاي تاريخي ، جغرافياي منطقه و آمار جمعيت در اين منطقه همخواني ندارد و رقم كشته ها كمتر از اين ميزان است. ( تصور كنيد جمعيت امروز كشور ارمنستان را و ادعاي يك ميليون و پانصد هزار ارمني كشته شده در يك قرن قبل را با آن مقايسه كنيد ) به هر روي در سالگرد واقعه كشتار ارامنه ضمن تاكيد بر اين مساله كه كشتار حتي يك انسان هم به دليل قوميت ، زبان و نژاد و مذهب و.. عملي شنيع و جنايت عليه همه بشريت است و از اين حيث فرقي بين دهها ، صدها ، هزاران و ميلون ها نمي كند ، اما تاكيد براين نكته هم ضروري است كه نبايد واقعيت هاي تاريخي را فداي " ترضي خاطر" يك قوم و قبيله قرار داد و واقعيت ها را بايد آن گونه كه هست ديد و به قضاوت نشست کما این که در این ماجرا ، بسیاری از ترک های آذربایجان کشته شدند ولی هیچ گاه مانند ارامنه ، مراسم سالگرد نمی گیرند و به دنبال کسب امتیازات سیاسی از رهگذر خون اجداد خود نیستند. " اگر در ارومیه، سلماس ، خوی ، ماکو و نقده سراغ پیر مردها و پیز زنهای بالای 80-90 سال برید یا چیزهایی از این ماجرا دیدند یا از پدر و مادرهاشون شنیدن، پدر بزرگ خودم من هم یکی از اینهاست که از پدرش شنیده، به طوری که هروقت این ماجرا رو نقل میکنه گریه میکنه پدربزرگم!! از بریدن پستان زن ها میگه و آلت مرد ها، تجاوز به زن ها و دخترها جلوی چشم خانوادشون میگه، تکه تکه کردن آدم ها رو میگه و غم انگیز ترین عید نوروزی که ممکن هست رو تعریف میکنه من یک استادی هم داشتم، البته استاد من نبود من رفتم تو کلاسهاش نشستم، تحصیلاتش تاریخ بود در مورد این ماجرا کلی تحقیق انجام داده بود ترک هم نبود کرد بود. به گفته ایشون و بر اساس تحقیقاتشون همزمان با آغاز جنگ جهانی اول ارمنی های ساکن ترکیه (جلو ها) به تحریک روسیه و رهبری بنیامین مارشیمون شروع به ایجاد هرج و مرج در خاک ترکیه میکنند؛ ترک ها نیز با سرکوب اونها موجب فرار اونها به خاک ایران و شهرهایی که بالا گفتم شدند، وقتی اینها به این شهر ها رسیدند چون خیلی گرسنه بودند و در وضعیت بدی بودند مردم اونها رو پذریفتنتد و حتی کمکشون هم میکنند. در این بین یک خان کرد به اسم اسماعیل سیمیتگو، بنیامین مارشیمون رو به قتل میرسونه؛ و این سرآغاز کشتار وسیع مردم توسط ارمنی هایی بود که الان با کمک انگستان و تهیه سلاح از روسیه برای خوشون قدرت نظامی تشکیل داده بودند، بیشترین کشتار در چهارشنه آخر سال شکل گرفته نوشته یکی از شاهدین ماجرا به اسم توفیقی: "اگر كسی هول محشر را شنیده همین امروز محشر در ارومی بر پا شده است. چنان ناله و فریاد و صداهای دلگداز زنانی كه بچههای خود را در مقابل آغشته به خون میدیدند به آسمان بلند شده كه انسان نمیتواند بنویسد و بیشتر از این شرح دهد یك شهری همه یكدفعه ناله میكشند و این نالهها با صداهای خشن جلوهای آدم كش و صدای تفنگ و گلوله بهم آمیخته میشود." روز ها میگذت درخواست ها پی در پی کمک از تهران بی تنیجه باقی میماند؛ و غارت و کشتار همچنان ادامه داشت؛ عده ای از مردم مسلح شده و به مقابله با جلو ها میپرداختند اما در مقابل جلو ها تعدادشان اندک بود، حاکمان و بزرگان شهر در قبال حفظ امنیت خودشان سکوت اختیار کرده بودند؛ همزمان با تهران از ترکیه هم درخواست کمک شده بود؛ ترک ها میرسند و جلو ها را از شهرها فراری میدهند؛ بعد به تعقیب اونها میپردازند تا اینکه به اونها رسیده و اونها رو کشتند. شاید ترک ها هم تندروی کردند و در اقدام متقابل زن و بچه جلو ها رو هم کشتند ولی اینکه میان و فقط از قتل عام ارامنه میگن و اینکه اصلا به پیش زمینه های این اتفاق پرداخته نمیشه منصفانه نیست، و نحوه قتل عام ها هم متفاوته؛ اولی مردمی شبه نظامی بودند که به وحشانه ترین صورت ها ممکن به قتل و غارت مردم بی گناه پرداختند؛ دومی نظامی هایی بودند که شبه نظامی هایی که چنین جنایاتی انجام داده بودند رو کشتند. در نهایت همونطور که تو اون مقاله هم گفت کشتار هر انسان به خاطر جرمی که مرتکب نشده و چیزی که هست (اعم از نژاد و زبان و دین و ...) در هر صورت محکوم هست این تاپیک به هیج وجه قومیتی و نژادی نیست صحبت از جلو هاست که یک گروه شبه نظامی ارمنی بودند نه همه ارمنی ها و مسیحی ها 12 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ ولی من شنیدم ارامنه ای که در خاک ترکیه زندگی میکردند به وسیله دولت عثمانی مورد تعقیب و کشتار قرار میگیرند. 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ ولی من شنیدم ارامنه ای که در خاک ترکیه زندگی میکردند به وسیله دولت عثمانی مورد تعقیب و کشتار قرار میگیرند. من چیزی رو که خودم شنیدم رو بالا گفتم مدرک و سندی در دستم نیست که بزارم اینجا هر کسی میتونه باور بکنه یا نه یکی از مستندات من هم پدربزرگ دامادمون هست که تو سلماس وقتی میبینه جلو ها دارن میان و راه فرار نداره زنش و دخترش رو میکشه تا مورد تجاوز قرار نگیرن ولی خودش و پسرش موفق به فرار میشن 6 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ من چیزی رو که خودم شنیدم رو بالا گفتم مردک و سندی در دستم نیست که بزارم اینجا هر کسی میتونه باور بکنه یا نهیکی از مستندات من هم پدربزرگ دامادمون هست که تو سلماس وقتی میبینه جلو ها دارن میان و راه فرار نداره زنش و دخترش رو میکشه تا مورد تجاوز قرار نگیرن ولی خودش و پسرش موفق به فرار میشن این اتفاقات مال چن ساله قبله ؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ این اتفاقات مال چن ساله قبله ؟ 1915~1916 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ من چیزی رو که خودم شنیدم رو بالا گفتم مردک و سندی در دستم نیست که بزارم اینجا هر کسی میتونه باور بکنه یا نهیکی از مستندات من هم پدربزرگ دامادمون هست که تو سلماس وقتی میبینه جلو ها دارن میان و راه فرار نداره زنش و دخترش رو میکشه تا مورد تجاوز قرار نگیرن ولی خودش و پسرش موفق به فرار میشن فکر کردم به من میگی مردک!!! شاید این هم بوده ولی اون قتل عامی که دولت فرانسه مدنظرشه همونیه که من شنیدم، دولت عثمانی ارمنی های ترکیه رو قتل عام میکنه، نه فقط شبه نظامیها که زن و بچه ها و پیرها هم، که همگی مجبور میشن مهاجرت کنن ولی تو راه یا توسط ترکها کشته میشن یا از گشنگی هلاک میشن. تو خاک خود ترکیه اتفاق افتاده این قتل عامها. ضمنا پدربزرگ دامادتون خیلی سنگدل بوده که زن و دخترشو میکشه و با پسرش فرار میکنه. :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ فکر کردم به من میگی مردک!!! شاید این هم بوده ولی اون قتل عامی که دولت فرانسه مدنظرشه همونیه که من شنیدم، دولت عثمانی ارمنی های ترکیه رو قتل عام میکنه، نه فقط شبه نظامیها که زن و بچه ها و پیرها هم، که همگی مجبور میشن مهاجرت کنن ولی تو راه یا توسط ترکها کشته میشن یا از گشنگی هلاک میشن. تو خاک خود ترکیه اتفاق افتاده این قتل عامها. ضمنا پدربزرگ دامادتون خیلی سنگدل بوده که زن و دخترشو میکشه و با پسرش فرار میکنه. :icon_pf (34): اشتباه تایپی بود نه همین اتفاق هست؛ همین ها ارمنی های ترکیه بودند و نظامی هم نبودند بعد از فرار به ایران با حمایت روسیه و انگلیس مصلح و شبه نظامی میشند، همین کشتار هست که سالگرد و مراسم یادبود براشون میگیرن هر ساله، تو تهران هم با حمایت دولت مراسم میگیرن براشون! آره سنگدل که بود ولی بهتر از این بود که تجاوز کنن و سینه هاشون بریده بشه و بعد کشته بشن 6 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ جام جم آنلاين: 93 سال پيش در روز 24 آوريل سال 1915 ميلادي در شهر استانبول ، پايتخت امپراتوري عثماني 600 نفر از ارامنه صاحب نام شهر به دستور دولت غيرمذهبي و افراطي ترك هاي جوان به قتل مي رسند. اين آغاز قتل عام ارامنه توسط دولت ملي گراي ترك هاي جوان بود كه حدود 1.2 ميليون نفر از جامعه ارمني امپراتوري عثماني در جريان آن جان خود را از دست مي دهند. در دوره حکومت سلاطين عثماني ، جوامع ارمني و يوناني در امپراتوري عثماني به آسودگي زندگي مي كردند و اغلب آنها نقش مهمي در بازرگاني و در دستگاه اداري حكومت عثماني داشتند. تا اينكه در سال 1909 ميلادي سلطان عبدالحميد دوم توسط جنبش ملي گراي «ترك هاي جوان» به رهبري انور پاشا دستش از قدرت كوتاه مي شود. جنبش ترك هاي جوان پان تورانيسم يا اتحاد همه اقوام ترك زبان از سواحل اژه تا مرزهاي چين را تبليغ مي كردند. در زمان سلطنت محمد پنجم ،سلطان جديد عثماني كه مقامش بيشتر تشريفاتي بود ، عثماني به آلمان نزديك مي شود. در نوامبر سال 1914 ميلادي اين كشور در كنار قدرت هاي محور آلمان و اتريش عليه روسيه و كشورهاي غربي وارد جنگ بزرگ جهاني اول مي شود. ارتش روسيه نيروهاي عثماني را شكست داده و وارد خاك عثماني مي گردد. ارتش عثماني كه توسط ترك هاي جوان هدايت مي شد هنگام عقب نشيني فجايع زيادي را عليه ارامنه ساكن سرزمين هايي كه از آن عبور مي كرد ، مرتكب شد. در همين زمان ، فرانسوي ها و بريتانيايي ها آماده مي شدند تا با پياده كردن قواي خود در تنگه داردانل شهر استانبول ، پايتخت عثماني را تصرف كنند. جنبش ملي گراي ترك هاي جوان كه موقعيت خود را در خطر مي ديد تصميم گرفت با اعمال خشونت عليه ارامنه توجه افكار عمومي را منحرف كند. طلعت پاشا ، وزير كشور امپراتوري عثماني و يكي از رهبران اين جنبش دستور كشتار ارامنه شهر استانبول و سپس ارامنه اي كه در ارتش عثماني خدمت مي كردند را صادر كرد. در تلگرافي كه از سوي وزارت كشور به سلول هاي جنبش ترك هاي جوان مخابره مي شود چنين نوشته شده بود: « دولت تصميم به نابودي كليه ارامنه ساكن عثماني گرفته است.بايد به موجوديت آنها خاتمه داد حتي اگر قرار باشد به خشن ترين شيوه ها متوسل شد.نه سن و نه جنسيت آنها نبايد مورد ملاحظه قرار گيرد.در اين كار اصول اخلاقي و وجدان جايي ندارند». در 7 ايالت شرقي عثماني ، ارامنه در محل توسط ارتش تحت فرماندهي جنبش ترك هاي جوان قتل عام شده يا در كاروان هاي انبوه گردآوري شده و به مناطق جنوبي تبعيد شدند. تقريبا كليه آنها از بي آبي و بي غذايي يا بر اثر حمله اقوام مختلف كه توسط جنبش افراطي ترك هاي جوان تحريك شده بودند در راه جان خود را از دست دادند. پس از ايالت هاي شرقي نوبت به ارامنه ساکن سراسر امپراتوري عثماني رسيد تا به دستور ملي گرايان غير مذهبي جنبش ترك هاي جوان قتل عام شوند. به اين ترتيب ، در روز شنبه 24 آوريل سال 1915 ميلادي در شهر استانبول 600 نفر از ارامنه صاحب نام شهر به دستور دولت غيرمذهبي ترك هاي جوان به قتل مي رسند. اين آغاز قتل عام دهشتناك ارامنه توسط جنبش ملي گراي افراطي ترك هاي جوان بود. در آن زمان امپراتوري عثماني داراي 2 ميليون تبعه ارمني بود كه در مجموع دو سوم آنها در جريان اين كشتار جمعي جان خود را از دست دادند. 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ جام جم آنلاين: 93 سال پيش در روز 24 آوريل سال 1915 ميلادي در شهر استانبول ، پايتخت امپراتوري عثماني 600 نفر از ارامنه صاحب نام شهر به دستور دولت غيرمذهبي و افراطي ترك هاي جوان به قتل مي رسند. اين آغاز قتل عام ارامنه توسط دولت ملي گراي ترك هاي جوان بود كه حدود 1.2 ميليون نفر از جامعه ارمني امپراتوري عثماني در جريان آن جان خود را از دست مي دهند. در دوره حکومت سلاطين عثماني ، جوامع ارمني و يوناني در امپراتوري عثماني به آسودگي زندگي مي كردند و اغلب آنها نقش مهمي در بازرگاني و در دستگاه اداري حكومت عثماني داشتند. تا اينكه در سال 1909 ميلادي سلطان عبدالحميد دوم توسط جنبش ملي گراي «ترك هاي جوان» به رهبري انور پاشا دستش از قدرت كوتاه مي شود. جنبش ترك هاي جوان پان تورانيسم يا اتحاد همه اقوام ترك زبان از سواحل اژه تا مرزهاي چين را تبليغ مي كردند. در زمان سلطنت محمد پنجم ،سلطان جديد عثماني كه مقامش بيشتر تشريفاتي بود ، عثماني به آلمان نزديك مي شود. در نوامبر سال 1914 ميلادي اين كشور در كنار قدرت هاي محور آلمان و اتريش عليه روسيه و كشورهاي غربي وارد جنگ بزرگ جهاني اول مي شود. ارتش روسيه نيروهاي عثماني را شكست داده و وارد خاك عثماني مي گردد. ارتش عثماني كه توسط ترك هاي جوان هدايت مي شد هنگام عقب نشيني فجايع زيادي را عليه ارامنه ساكن سرزمين هايي كه از آن عبور مي كرد ، مرتكب شد. در همين زمان ، فرانسوي ها و بريتانيايي ها آماده مي شدند تا با پياده كردن قواي خود در تنگه داردانل شهر استانبول ، پايتخت عثماني را تصرف كنند. جنبش ملي گراي ترك هاي جوان كه موقعيت خود را در خطر مي ديد تصميم گرفت با اعمال خشونت عليه ارامنه توجه افكار عمومي را منحرف كند. طلعت پاشا ، وزير كشور امپراتوري عثماني و يكي از رهبران اين جنبش دستور كشتار ارامنه شهر استانبول و سپس ارامنه اي كه در ارتش عثماني خدمت مي كردند را صادر كرد. در تلگرافي كه از سوي وزارت كشور به سلول هاي جنبش ترك هاي جوان مخابره مي شود چنين نوشته شده بود: « دولت تصميم به نابودي كليه ارامنه ساكن عثماني گرفته است.بايد به موجوديت آنها خاتمه داد حتي اگر قرار باشد به خشن ترين شيوه ها متوسل شد.نه سن و نه جنسيت آنها نبايد مورد ملاحظه قرار گيرد.در اين كار اصول اخلاقي و وجدان جايي ندارند». در 7 ايالت شرقي عثماني ، ارامنه در محل توسط ارتش تحت فرماندهي جنبش ترك هاي جوان قتل عام شده يا در كاروان هاي انبوه گردآوري شده و به مناطق جنوبي تبعيد شدند. تقريبا كليه آنها از بي آبي و بي غذايي يا بر اثر حمله اقوام مختلف كه توسط جنبش افراطي ترك هاي جوان تحريك شده بودند در راه جان خود را از دست دادند. پس از ايالت هاي شرقي نوبت به ارامنه ساکن سراسر امپراتوري عثماني رسيد تا به دستور ملي گرايان غير مذهبي جنبش ترك هاي جوان قتل عام شوند. به اين ترتيب ، در روز شنبه 24 آوريل سال 1915 ميلادي در شهر استانبول 600 نفر از ارامنه صاحب نام شهر به دستور دولت غيرمذهبي ترك هاي جوان به قتل مي رسند. اين آغاز قتل عام دهشتناك ارامنه توسط جنبش ملي گراي افراطي ترك هاي جوان بود. در آن زمان امپراتوري عثماني داراي 2 ميليون تبعه ارمني بود كه در مجموع دو سوم آنها در جريان اين كشتار جمعي جان خود را از دست دادند. خوب این مطلب و چیزی که من نوشتم جفتشون یک داستان هستند که از 2 منظر، این اعدادی که میگند خیلی جای تامل داره و به نظر من دور ار واقعیت هست، 1.2 یا 1.5 میلیون کشته در حالی که تو کل جنگ جهانی اول 10 میلیون نمردن اغراق خیلی بزرگی هست، این مقاله منصفانه نیست چون مشخصه میخواد با مطرح کردن پان تورانیسم به خواننده چی رو القا بکنه؛ اینجا فقط میگه 600 نفر تو استانبول اعدام شدند اونجا که میگه ارتش عثمانی هنگام عقب نشینی ارمنی ها رو غارت کردن همون سرکوبی هست که من گفتم، ببین من از عثمانی دفاع نمیکنم که، من اونجا نبودم ببینم چه اتفاقی افتاده، ولی چیزی که میدونم ارمنی ها ما ها رو کشتند و عثمانی ها اونها رو ، تبدیل کردن این ماجرا به هولوکاسته 2 واقعی نیست 6 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ بهرحال موضوع اینه که مسئله مورد مناقشه ترکیه و اتحادیه اروپا همین کشتارهایی هست که تو خاک ترکیه اتفاق افتاده، خودتم میگی ارمنی ها زمان جنگ جهانی اول اومدن تو خاک ایران، این نشون میده که اونا مورد حمله قرار گرفتن که مهاجرت کردن. اگه قرار بر نسل کشی باشه، کشتن یک و نیم میلیون چندان غیرطبیعی نیست، اگه اونزمان دومیلیون ارمنی تو خاک عثمانی زندگی میکردن. مقاله مورد نظر هم از جام جم گرفته شده و نکته تامل برانگیزترش اینه که نوشته ترکهای غیرمذهبی!!! و در ضمن گویا قساوت دولت عثمانی فقط شامل حال ارمنی ها نشده، آشوریها و یونانیها هم دچارش شدن. 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ این چیزیها رو که میشنوم و میخونم یا ماجرای بوسنی هرزگوین و صربستان میافتم........ همیشه ما اون دیدی رو میبینیم که یجوری تبلیغ کنه برامون طرف مقابل بدتر هستند........ اونجا هم اول مسلمونهای بوسنی می روند طبق عادت مسلمونی تجاوز میکنددو هرکاری که خودشون خواستند بعد صربها که مقابله به مثل میکنند مورد ننگ مردم قرار میگیرند... منم اگر خدای یناکرده توهمچین موقعیتی قرار بگیرم ترجیح میدم خودمو بکشم ........ کلا انسانها خیلی از حیوونها بدتر هستند......... 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ بهرحال موضوع اینه که مسئله مورد مناقشه ترکیه و اتحادیه اروپا همین کشتارهایی هست که تو خاک ترکیه اتفاق افتاده، خودتم میگی ارمنی ها زمان جنگ جهانی اول اومدن تو خاک ایران، این نشون میده که اونا مورد حمله قرار گرفتن که مهاجرت کردن. اگه قرار بر نسل کشی باشه، کشتن یک و نیم میلیون چندان غیرطبیعی نیست، اگه اونزمان دومیلیون ارمنی تو خاک عثمانی زندگی میکردن. مقاله مورد نظر هم از جام جم گرفته شده و نکته تامل برانگیزترش اینه که نوشته ترکهای غیرمذهبی!!!و در ضمن گویا قساوت دولت عثمانی فقط شامل حال ارمنی ها نشده، آشوریها و یونانیها هم دچارش شدن. معمولا افراد وقتی چیزی رو مشنوند بدون تحقیق و بر طبق ذهنیتی که دارند و تحت تاثیر رسانه ها مطلبی رو باور میکنند؛ در مورد آشوری ها و یونانی ها هم تو یک چیزهایی شنیدی و طبق ذهنیتی که داری باور کردی؛ من هم طبیعی هست طبق خواسته ذهنیم قضاوت میکنم؛ سخت میشه مقاله و رسانه ای رو گرفت که بی طرفانه نقد و تحلیل بکنه؛ باز هم میگم هدف من اطلاع رسانی اتفاقی بوده که دورو بر خودم و بر سر اجدادم اومده؛ انتظار هم ندارم همه باور بکنن، فقط خواستم باری که رو دوشم هست رو زمین گذاشته باشم تا حدودی مسلما بین ترکها و عثمانی ها هم مثل همه مردم دیگه نژادپرستانی بوده و هستند من هم منکرش نیسم ولی مطمئنن هیچ دولتی وقتی در معرض سقوط هست برای منحرف کردن اذهان عمومی شروع به نسل کشی نمیکنه! اگر اینکار منطقی هست از نظرت باشه باورش کن! در مورد جام جم هم یک رسانه دولتی هست و رفتار دولت ایران در مقابل مناقشه ترک و ارمنی کاملا مشخص هست و انتظار دیگری نمیرود 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ مسلما ایران چون زورش به ارمنیها میرسه میتونه برای خودش یجور نیرو نگه داره ولی ازاونجایی که اقوام مختلف چه ترک و چه کرد و چه لر رو نمی تونه بهشون سلطه پیدا کنه و فقط برای اینکه نتونند برای خودشون قدعلم کنند و مستقل بشوند با ششیوه خراب تر کردن چهرشون نگهشون میداره که ساکت بشوند.. البته من شنیدم ولی انگار ترک زبانان و کرد زبانان کشورمون خواستار حکومت مستقل هستند که با استقلالشون باعث کم شدن نیروهای دفاعی میشوند دولت اجازه نمیده خیلی فعالیت کنند..... چون خطرناک مییشه اون وقت برای این وریها 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ بحث رو قومی نژادی نکن سفید برفی جان 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ حامد جان درسته پدر بزرگ دامادتون اونجا بوده اما دلیل نمیشه همه چیز رو بدونه اون چیزایی که دیده و شنیده رو فقط میدونه اون زمان مثل الان اینترنت نبود که بشه نیم ساعته کل یک ماجرا رو در آورد از طرفی من همیشه دو طرف این جریانات رو دیوانه میبینم بزرگ تر و بدتر از این داستان رو بخوای مثال بزنی همون جنگ هایه صلیبی هست که بین یه مشت احمق روی داد کلا دیندار ها موجودات ...اند که اینجوری بخاطر دین و مذهب به جون هم می افتن اما مسبب اصلی تر که این افراد رو به جون هم میندازن به قول خودت همون روس هان و باید یقه ی اون ....ها رو گرفت اینکه تهران هم کمک به برپاییه این مراسم ها میکنه ریشه در همین مسائله داره که میخواد با ایجاد تفرقه ذهن مردم رو مشغول کنه تفرقه بنداز و حکومت کن 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ بجث قومی و نژادی نکردم که..... میگم دولتان و سران همچین کاری میکنند....... وگرنه من پارس هستم و هیچ قوم هم ندارم ....... باشه دیگه حرف نمیزنم 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ بجث قومی و نژادی نکردم که.....میگم دولتان و سران همچین کاری میکنند....... وگرنه من پارس هستم و هیچ قوم هم ندارم ....... باشه دیگه حرف نمیزنم نگفتم حرف نزن که ؛ شقایق کمین کرده تاپیک رو پاک کنه بهونه نده دستش پارس هم خودش قومیته 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ معمولا افراد وقتی چیری رو مشنوند بدون تحقیق و بر طبق ذهنیتی که دارند و تحت تاثیر رسانه ها مطلبی رو باور میکنند؛ در مورد آشوری ها و یونانی ها هم تو یک چیزهایی شنیدی و طبق ذهنیتی که داری باور کردی؛ من هم طبیعی هست طبق خواسته ذهنیم قضاوت میکنم؛ سخت میشه مقاله و رسانه ای رو گرفت که بی طرفانه نقد و تحلیل بکنه؛ باز هم میگم هدف من اطلاع رسانی اتفاقی بوده که دورو بر خودم و بر سر اجدادم اومده؛ انتظار هم ندارم همه باور بکنن، فقط خواستم باری که رو دوشم هست رو زمین گذاشته باشم تا حدودی مسلما بین ترکها و عثمانی ها هم مثل همه مردم دیگه نژادپرستانی بوده و هستند من هم منکرش نیسم ولی مطمئنن هیچ دولتی وقتی در معرض سقوط هست برای منحرف کردن اذهان عمومی شروع به نسل کشی نمیکنه! اگر اینکار منطقی هست از نظرت باشه باورش کن!در مورد جام جم هم یک رسانه دولتی هست و رفتار دولت ایران در مقابل مناقشه ترک و ارمنی کاملا مشخص هست و انتظار دیگری نمیرود خب اون چیزی که من شنیدم و خووندم کم نبوده که بگیم غیرقابل باوره و نباید باور کنم. من فقط خواستم به شما بگم مطلبی رو گذاشتید که منصفانه نیست، اینکه بگید کشتار ارمنی ها توسط عده ای از ترکها محدود میشه به شبه نظامیانشون که اونم تقصیر خودشون بوده بی عدالتیه و اینکه قتل عام ارمنی ها رو توسط ترکهای عثمانی مردود بدونید. همونقدر که شما میخواید خاطرات کشته شدن و مثله شدن اجدادتون رو زنده نگهدارید مطمئن باشید ارمنیهایی هم هستند که خاطره دارند از کشته و مثله شدن اقوامشون و اجدادشون به دست اجداد شما. تازه مگه همین الان حکومت ایران برای انحراف افکار عمومی از قضیه، قضیه دیگری رو درست نمیکنه؟ اینم برگرفته از ویکی پدیاست: پژوهشهای بسیار زیادی درباره نسلکشی ارامنه انجام شده و میشود. که قریب به اکثریت آنها وقوع چنین نسل کشی را واقعی و انکارناپذیر میدانند. امروزه کشور ارمنستان خواهان به رسمیت شناختن این نسل کشی است اما دولت ترکیه علیرغم عدم انکار وقوع چنین واقعهای از پذیرفتن این واقعه با عنوان «نسل کشی» خودداری کرده و وجود سیاست سیستماتیک برای نابودی ارامنه را قبول ندارد. ترکیه معتقد است که در آن سالها علاوه بر ارمنیها ترکهای بی دفاع نیز قربانی آشفتگیها شدهاند.طرفداران وقوع نسل کشی یکجانبه ارامنه معتقدند که پان ترکیسم به دو دلیل به قتل عام مبادرت کرد: نخست دلیل جغرافیایی چرا که ارمنیان همچون دیواری آهنین میان ترکهای عثمانی و ترک زبانان قفقاز که هیچگونه پیوست نژادی با آنان ندارند و ترکان آن سوی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ریای خزر بودند، قرار گرفته بودند. دوم اینکه مسیحی بودند و باوجود فشار و تعقیب و تجاوز حاضر نمیشدند که دین خود را عوض کرده به اسلام بگروند، ازاین رو از میان برداشتن این سد و نابودی ملت ارمنی امری ضروری مینمود. و اینکه اگه کتاب شاه جنگ ایرانیان در چالدران رو خوونده باشید، متوجه میشید که بعید نیست همچین اتفاقی. آلبر کامو تو کتاب سینوهه به نقل از سینوهه میگه که انسانها همیشه قسی القلب بودن و هستند و خواهند بود، فقط شاید ابزارشون متفاوت باشه، فرقی هم نمیکنه از چه نژادی باشن در هر حال عده ای هستند که حق خودشون میدوونن انسانهای دیگه رو بکشن. 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ حامد جان درسته پدر بزرگ دامادتون اونجا بودهاما دلیل نمیشه همه چیز رو بدونه اون چیزایی که دیده و شنیده رو فقط میدونه اون زمان مثل الان اینترنت نبود که بشه نیم ساعته کل یک ماجرا رو در آورد ادر پدربزرگه که تفسیر نکرده ماجرارو، فقط نمونه ای از افراد نزدیک بهم بود که قربانی این ماجرا شده اند بقیه حرفات کاملا درست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده